Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μαθηματα που μπορεις να επιλεξεις ειναι συγκεκριμενα η μπορεις να επιλεξεις το οτιδηποτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ακριβως κερδιζει καποιος απο αυτο?
κανενας απο λοχρη μπορει να μου προτεινει κανενα μαθημα απο αλλο εξαμηνο?
μια κοπελα μου ειπε απο το 3ο εξαμηνο το μαθημα "μακροοικονομικη".
τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalia2212
Νεοφερμένος
peneloped
Νεοφερμένος
Πηνελοπη,δεν εχουμε την δευτερα αγγλικα?
Τι να σου πω κι εγώ, μακάρι να ΄ξερα!
Νομίζω ότι δεν έχουμε γιατί αν ισχύει ό,τι λένε εδώ οι υπόλοιποι και δεν διαλέγεις μαθήματα επιλογής από το πρώτο εξάμηνο, θα πρέπει να πάμε για τα υποχρεωτικά μαθήματα την Τρίτη! Μη με ρωτήσεις όμως για ποιο λόγο υπάρχουν τα επιλογής, γιατί δεν έχω ιδέα
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγνωμη γινεται να διαλεξεις μαθηματα απο αλλα τμηματα?
τι λετε?
κανεις?:Σ
επισης, σε σχεση με το πασο: εχω κανει την εγγραφη στο σαιτ του υπουργειου (https://submit-academicid.minedu.gov.gr/Login.aspx) αλλα την αίτηση για το πασο δεν μπορω να την κανω προτου γραφτω στη σχολη, ετσι?:Σ
lexritis
Νεοφερμένος
επισης, σε σχεση με το πασο: εχω κανει την εγγραφη στο σαιτ του υπουργειου (https://submit-academicid.minedu.gov.gr/Login.aspx) αλλα την αίτηση για το πασο δεν μπορω να την κανω προτου γραφτω στη σχολη, ετσι?:Σ
χαλαρωσε λιγο,θα πας στη σχολη και θα ρωτησεις ο,τι θελεις
peneloped
Νεοφερμένος
Μπορείς να την κάνεις από τώρα. Πρέπει να πας στο site της ηλεκτρονικής γραμματείας της σχολής, να φτιάξεις λογαριασμό με τον αριθμό μητρώου κ τον αριθμό της ταυτότητας σου και μετά, να πας στο site του υπουργείου και να βάλεις το όνομα χρήστη και το κωδικό που θα σου δώσουν από την ηλεκτρονική γραμματεία! Αν θες τη γνώμη μου, μη καθυστερείς την αίτηση για το πάσο σου, εμένα ήδη μου το ζητάνε από παντού
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείς να την κάνεις από τώρα. Πρέπει να πας στο site της ηλεκτρονικής γραμματείας της σχολής, να φτιάξεις λογαριασμό με τον αριθμό μητρώου κ τον αριθμό της ταυτότητας σου και μετά, να πας στο site του υπουργείου και να βάλεις το όνομα χρήστη και το κωδικό που θα σου δώσουν από την ηλεκτρονική γραμματεία! Αν θες τη γνώμη μου, μη καθυστερείς την αίτηση για το πάσο σου, εμένα ήδη μου το ζητάνε από παντού
ναι αλλα ζηταει να βαλλω και τον μηνα πρωτης εγγραφης, ενω εμεις δεν εχουμε ιδεα ακομα ποτε θα γινει αυτο:Σ
κι αν θα ναι τελικα ο οκτωβριος:Σ
peneloped
Νεοφερμένος
ναι αλλα ζηταει να βαλλω και τον μηνα πρωτης εγγραφης, ενω εμεις δεν εχουμε ιδεα ακομα ποτε θα γινει αυτο:Σ
Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αυτό, εγώ έβαλα Σεπτέμβριο επειδή τότε έκανα τη πρώτη φάση. Κοίτα να συμπληρώσεις σωστά τα υπόλοιπα στοιχεία
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και να πάτε να το δώσετε δεν μετράει σαν μάθημα πτυχίου.
Γενικά θα δείς ότι εκτός από τα υποχρεωτικά μαθήματα κορμού έχουμε πολύ ευελιξία και πάρα πολλά προσφερόμενα μαθήματα ανάλογα την αρεσκεία του καθένα!Χαιρομαι που το ακουω ρε Χρηστο γιατι ακουγεται ενδιαφερον συστημα...
Τα μαθηματα που μπορεις να επιλεξεις ειναι συγκεκριμενα η μπορεις να επιλεξεις το οτιδηποτε?
τι λετε?
Τα'χετε μπερδέψει στο μυαλό σας.
Στο α'ετος μπορείτε να διαλέγετε και μαθήματα του β' έτους (αν και αυτό σημαίνει -> περισσότερο διάβασμα, παρακολουθήσεις, υποχρεώσεις)
Τα μαθήματα άλλων τμημάτων του ΟΠΑ είναι maximum 3 και συνήθως τα παίρνεις μετά το 3ο έτος για να καλύψεις τα απαιτούμενα μαθήματα για τη λήψη πτυχίου, αν ενδιαφέρεσαι ως προς αυτά γιατί συνήθως δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα. Δεν κερδίζεις κάτι.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικά έκανες την αίτηση για πάσο;
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
τι λετε?
εγω θα σ προτεινα "κατσε στα αβγα σου"
το πρωτο εξαμηνο ειναι αρκετα κουραστικο (οχι λογω μαθηματων) επειδη πρεπει να προσαρμοστεις, επειδη τα μαθηματα ειναι λιγο ξεκαρφωτα με την σχολη και τα λοιπα
ουτως ή αλλως μεταβιας θα παρακολουθεις τα δικα σου μαθηματα αστικο 2-3 φορες πατησα (δεν στο προτεινω να πας ή να μην πας, προσωπικες αποφασεις ειναι αυτα)
απο το 3ο, αν ντε και καλα θες, μπορεις να παρεις πληροφορικη
μην παρεις μακρο, θα αυτοκτονησεις απο βαρεμαρα, (πρεπει να εχεις παθει μια μεταθανατια εμπειρια με την μικρο για να μπεις στα "οικονομικα") ισως, με μεγαλη επιφυλαξη να μπορεις να παρεις και χρηματοοικονομικα (δεν ξερω βεβαια κατα ποσο εισαι καλη σε απλα βασικα μαθηματικα για να κανεις το αλμα)
σε καθε περιπτωση εγω προτεινω να μην παρεις εξτρα
ειχαμε ανθρωπους που κοπηκαν 10/10 στο πρωτο ετος (δεν ειχαν αφησει παρτι για παρτι)
δεν ειναι δυσκολα, ουτε ομως μπορεις να καταπιαστεις με πολλα
take your time
και ΠΡΟΣΕΞΕ
μαθηματικα και στατιστικη
τα μαθηματικα απλα επειδη ειναι "δυσκολα" στο πρωτο ετος (εγω προσωπικα δεν ειχα θεμα, αλλα παρακολουθουσα) και στατιστικη, επειδη χρειαζεται στο μελλον
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασιλη προσωπικα σκεφτομουν να παρακολουθησω προγραμματισμο και εισαγωγη στην επ.υπολογιστων απο το τμημα πληροφορικης περα απο τα 5 μαθηματα της σχολης μου.Πιστευεις οτι ειναι λαθος επιλογη?Το σκεφτομαι αρκετο καιρο τωρα με την αποψη του αν θα μπορω να τα φερω εις περας στο Α εξαμηνο,με την προυποθεση παντα οτι θα υπαρχει διαβασμα και ειμαι διατεθιμενος να το κανω.εγω θα σ προτεινα "κατσε στα αβγα σου"
το πρωτο εξαμηνο ειναι αρκετα κουραστικο (οχι λογω μαθηματων) επειδη πρεπει να προσαρμοστεις, επειδη τα μαθηματα ειναι λιγο ξεκαρφωτα με την σχολη και τα λοιπα
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω θα σ προτεινα "κατσε στα αβγα σου"
ουτως ή αλλως μεταβιας θα παρακολουθεις τα δικα σου μαθηματα αστικο 2-3 φορες πατησα (δεν στο προτεινω να πας ή να μην πας, προσωπικες αποφασεις ειναι αυτα)
απο το 3ο, αν ντε και καλα θες, μπορεις να παρεις πληροφορικη
μην παρεις μακρο, θα αυτοκτονησεις απο βαρεμαρα, (πρεπει να εχεις παθει μια μεταθανατια εμπειρια με την μικρο για να μπεις στα "οικονομικα") ισως, με μεγαλη επιφυλαξη να μπορεις να παρεις και χρηματοοικονομικα (δεν ξερω βεβαια κατα ποσο εισαι καλη σε απλα βασικα μαθηματικα για να κανεις το αλμα)
σε καθε περιπτωση εγω προτεινω να μην παρεις εξτρα
ειχαμε ανθρωπους που κοπηκαν 10/10 στο πρωτο ετος (δεν ειχαν αφησει παρτι για παρτι)
δεν ειναι δυσκολα, ουτε ομως μπορεις να καταπιαστεις με πολλα
take your time
και ΠΡΟΣΕΞΕ
μαθηματικα και στατιστικη
τα μαθηματικα απλα επειδη ειναι "δυσκολα" στο πρωτο ετος (εγω προσωπικα δεν ειχα θεμα, αλλα παρακολουθουσα) και στατιστικη, επειδη χρειαζεται στο μελλον
σε ευχαριστω παρα πολυ!
θα το σκεφτω αυτο με το να κατσω στα αυγα μου και θα δω τι θα κανω
ισως παρω την πληροφορικη οπως μου ειπες
τελικά έκανες την αίτηση για πάσο;
μπααααα...
επειδη θελω να μαι πολυ τυπικη θα περιμενω να γινει η εγγραφη και μετα
τωρα νταξει αν το χρειαστω παρα πολυ το πασο ισως την κανω τελικα την αιτηση νωριτερα αλλα προς το παρον δεν μου το χουν ζητησει πουθενα
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Βασιλη προσωπικα σκεφτομουν να παρακολουθησω προγραμματισμο και εισαγωγη στην επ.υπολογιστων απο το τμημα πληροφορικης περα απο τα 5 μαθηματα της σχολης μου.Πιστευεις οτι ειναι λαθος επιλογη?Το σκεφτομαι αρκετο καιρο τωρα με την αποψη του αν θα μπορω να τα φερω εις περας στο Α εξαμηνο,με την προυποθεση παντα οτι θα υπαρχει διαβασμα και ειμαι διατεθιμενος να το κανω.
Πρέπει να υπάρχουν αναγκαστικά στη λίστα με τα προσφερόμενα μαθήματα.
Μέχρι (1) θα σου πρότεινα αν υπάρχει και μπορείς να το επιλέξεις φέτος να πάρεις γιατί είναι απαιτητικό το 1ο έτος και είσαι ακόμα ψαράκι!
Αν έχεις προθυμία κοίτα πρώτα να περνάς και με βαθμούς τα μαθήματά σου και άστα προς το παρόν τα ευρείας επιλογής.
peneloped
Νεοφερμένος
τι γινετε με τις εγγραφες??
Η έγγραφη θα γινει λιγο μετα την έναρξη των μαθημάτων και θα βγει ανακοίνωση στο site και στη σχολή.
PanahtIstratis
Νεοφερμένος
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.