natalia2212
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχει ακούσει κανείς τίποτα νεότερο όσον αφορά τις εγγραφές?
τιποτα?!
κανεις?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μάθημα δεν ξέρω πότε θα αρχίσετε-αρχίσουμε
Εντωμεταξύ, μέχρι και οι γραμματείες έκλεισαν και δεν βγαίνουν οι βαθμολογίες... :/
Βέβαια, καλά να λέμε που δώσαμε και εξεταστική ΣΕΠΤ.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
σήμερα αποφασίζετε η μοίρα μας https://syllogos.aueb.gr/index.php/anakoinoseis/anakoinoseis-ds/217-30-9-2013-gs
απο που την βρηκες αυτη την σελιδα?
σε ποση ωρα λετε να ξερουμε τι θα γινει?
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Θα βγεί ανακοίνωση στο aueb.gr
lexritis
Νεοφερμένος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο fb την ανέβασε ένα παιδί από την σχολήαπο που την βρηκες αυτη την σελιδα?
σε ποση ωρα λετε να ξερουμε τι θα γινει?
κατά το μεσημέρι πιστεύω όπως συνήθως
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο fb την ανέβασε ένα παιδί από την σχολή
κατά το μεσημέρι πιστεύω όπως συνήθως
ευχαριστω πολυ!
εγω εχω ανησυχήσει λιγο με το θεμα της παρατασης για τις εγγραφες αλλα και αν υπαρχει καμια περιπτωση να ξεκινησουν τα μαθηματα πριν τις εγγραφες (ναι, το ακουσα και αυτο)
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ!
εγω εχω ανησυχήσει λιγο με το θεμα της παρατασης για τις εγγραφες αλλα και αν υπαρχει καμια περιπτωση να ξεκινησουν τα μαθηματα πριν τις εγγραφες (ναι, το ακουσα και αυτο)
και εγώ το άκουσα αυτό πότε δεν ξέρεις
στις 7 αρχίζει το ακαδημαϊκό εξάμηνο έχουμε μέρες για τις εγγραφές αν αρχίσουν αύριο
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ το άκουσα αυτό πότε δεν ξέρεις
στις 7 αρχίζει το ακαδημαϊκό εξάμηνο έχουμε μέρες για τις εγγραφές αν αρχίσουν αύριο
εχει ανακοινωθει το προγραμμα ομως?
αν αργησουν οι εγγραφες αποκλειεται να ξεκινησουν αργοτερα και τα μαθηματα?
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει ανακοινωθει το προγραμμα ομως?
αν αργησουν οι εγγραφες αποκλειεται να ξεκινησουν αργοτερα και τα μαθηματα?
προγραμμα δεν εχω δει
τιποτα δεν αποκλειεται
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
προγραμμα δεν εχω δει
τιποτα δεν αποκλειεται
τελεια
σε ευχαριστω πολυ παντως!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Θα βγεί σχετική ανακοίνωση σε κάθε περίπτωση!
lexritis
Νεοφερμένος
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.aueb.gr/pages/news/attachments/1825_0.pdf
Στο πρόγραμμα του τμήματος ΟΔΕ βρίσκεται η απορία μου.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Όπως μπαίνεις στην κεντρική είσοδο είναι το Αμφιθέατρο Β, το Αμφιθέατρο Α και το Αμφιθέατρο Γ (από αριστερά προς δεξιά).
Στον κάτω όροφο (υπόγειο) είναι το Αμφιθέατρο Χ (πρώην Χημείο, εξ'ου και το Χ).
Η ΑΣΟΕΕ επίσης έχει 2 πτέρυγες εκτός από το κεντρικό κτήριο. Όπως την βλέπεις από μπροστά, δεξιά είναι η πτέρυγα Αντωνιάδου και αριστερά η πτέρυγα Δεριγνύ.
Το Αμφιθέατρο Δεριγνύ βρίσκεται στην πτέρυγα Δεριγνύ, στον "ημιόροφο" του κεντρικού κτηρίου (συνδέονται με σκάλες και είναι ένα ενιαίο κτήριο).
Το Αμφιθέατρο Αντωνιάδου είναι μόνο για εκδηλώσεις και για τις εγγραφές σας. Είναι στη πτέρυγα Αντωνιάδου, στον "ημιόροφο" του κεντρικού κτηρίου.
Τα λοιπά είναι αίθουσες..το όνομά τους βγαίνει από τα εξής :
ΠτέρυγαΌροφοςΑίθουσα, δηλαδή αν σου λένε αίθουσα Δ21 είναι στη πτέρυγα Δεριγνύ, 2ο όροφο, 1η αίθουσα
Αυτά!
Βγήκε το πρόγραμμα!!!! Αλλά να δούμε πότε θα αρχίσουμε!
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μία ερώτηση ακόμα:μπορώ να δηλώσω μαθήματα κι από το 3ο εξάμηνο?Κι αν ναι,ποια προτείνεις εσυ???
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Xίλια ευχαριστώ Chris!Mα το βλέπω και λέω τί είναι αυτό???
Μία ερώτηση ακόμα:μπορώ να δηλώσω μαθήματα κι από το 3ο εξάμηνο?Κι αν ναι,ποια προτείνεις εσυ???
Ναι, εκτός από τα υποχρεωτικά μαθήματα τα οποία είναι 4 στο Α'εξάμηνο και 4 στο Β'εξάμηνο,
μπορείς να επιλέξεις 2 μαθήματα του επόμενου έτους.
Θα σου πρότεινα να διαλέξεις :
-> ΟΔΕ και Ποσοτικές Μέθοδοι ΙΙΙ (Γ'εξαμήνου)
-> Μάρκετινγκ ΙΙ και Μικροοικονομική ΙΙ (Δ'εξαμήνου)
Απο εκεί και πέρα βλέπεις!
Δεν χρειάζεται πάντως να υπερφορτώνεις το πρόγραμμά σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.