Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η καλύτερη καφετέρια κοντά στη σχολή είναι το geo στη γωνία. Δεν το συζητώ. Μην διαβάζω σταρμπακς.
Τελικά τι ώρα είπατε γιατί μπερδεύτηκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
13.30Παιδιά εγώ έχω μόνο 1-3 αύριο
Η καλύτερη καφετέρια κοντά στη σχολή είναι το geo στη γωνία. Δεν το συζητώ. Μην διαβάζω σταρμπακς.
Το geo ειναι αυτο στη γωνία πατησιων και δεριγνυ έτσι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά εγώ έχω μόνο 1-3 αύριο
δεν εχω ψαξει τις καφετεριες εκει κοντα οποτε εμπιστευομαι την κριση σου.
1:30 αλλα εγω θα αργησω κανα τεταρτο
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Έχει τζαμαρία και πάνω όροφο με δροσιά.
Σημείο συνάντησης είναι απέναντι από τη γραμματεία του λοχρη; Δεν ξέρω αν σας προλάβω αύριο, 2 είναι το διάλειμμα και το χ είναι φουλ στις ποσοτικές Ι.
Ίσως άλλη φορά
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι στη γραμματεια του λοχρη.Δεν πειραζει..Ναι, πριν το θέατρο Αθηνά. Κοιτάχτε, εγώ παίρνω ωραιότατο latte με 1.50 στο χέρι. Καθήμενη με 3. Αλλά έχει ΤΗΝ ουρά κάθε φορά γιατί είναι το καλύτερο και πάει όλο το οπα
Έχει τζαμαρία και πάνω όροφο με δροσιά.Σημείο συνάντησης είναι απέναντι από τη γραμματεία του λοχρη; Δεν ξέρω αν σας προλάβω αύριο, 2 είναι το διάλειμμα και το χ είναι φουλ στις ποσοτικές Ι.Για αυτο δεν πηγαμε εκει επειδη ειχε την ουρα
Ίσως άλλη φορά
Θα το κανονισουμε
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, πριν το θέατρο Αθηνά. Κοιτάχτε, εγώ παίρνω ωραιότατο latte με 1.50 στο χέρι. Καθήμενη με 3. Αλλά έχει ΤΗΝ ουρά κάθε φορά γιατί είναι το καλύτερο και πάει όλο το οπα
Έχει τζαμαρία και πάνω όροφο με δροσιά.
Σημείο συνάντησης είναι απέναντι από τη γραμματεία του λοχρη; Δεν ξέρω αν σας προλάβω αύριο, 2 είναι το διάλειμμα και το χ είναι φουλ στις ποσοτικές Ι.
Ίσως άλλη φορά
σε 2-3 βδομαδες θα αρεωσει το αμφιθεατρο...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
σε 2-3 βδομαδες θα αρεωσει το αμφιθεατρο...
Μακάρι. Δεν μπορώ άλλο όρθιο.
*αραιώσει
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι. Δεν μπορώ άλλο όρθιο.
*αραιώσει
Μα καλά, στα μαθήματα προς το παρόν όλοι δείχνουν λίγο πολύ να ενδιαφέρονται. Αλλάζει αυτό μετά από δυο βδομάδες;
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποια διακολογητικά χρειάζονται για να βγάλω κάρτα βιβλιοθήκης;
μονο με μια φωτογραφια και τη φοιτητικη ταυτοτητα να πας.
Ο τουμπης(μαθηματικος στην πληροφορικη) ειπε οτι σε 2-3 βδομαδες θα ειστε οι μισοι απο αυτους. Και τραβηξε φωτογραφιες γιατι πρωτη φορα βλεπει τοσο γεματο το αμφιθεατρο(θεος! )
αντε μακαρι να αραιωσει γιατι παραειμαστε πολλοί είναι η αλήθεια..
Οι καθηγητες μου εχουν αφησει παντως πολυ καλες εντυπωσεις και ο μπεκιρος στα μαθηματικα σημερα μου αρεσε πολυ..
το μονο μου παραπονο (εκτος βεβαια απο τα κομματα που τα συνηθιζω σιγα-σιγα) ειναι ποτε θα παρουμε τα βιβλια..
δηλαδη τωρα δεν εχουμε τι να διαβασουμε.. θα μου παραδιδει ο μπεκιρος εναν μηνα μαθημα, και μετα που θα παρω το βιβλιο θα πρεπει να διαβασω μαζεμενες τις πρωτες 80 σελιδες πχ?? δε λειτουργει καλα ετσι..
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν πάει ακριβώς έτσι..κύρια πηγή γνώσης(για να περάσεις το μάθημα εννοώ) θα είναι η σημειώσεις σου. Τα συγγράμματα θα εχουν επικουρικό ρόλο μόνο!το μονο μου παραπονο (εκτος βεβαια απο τα κομματα που τα συνηθιζω σιγα-σιγα) ειναι ποτε θα παρουμε τα βιβλια..
δηλαδη τωρα δεν εχουμε τι να διαβασουμε.. θα μου παραδιδει ο μπεκιρος εναν μηνα μαθημα, και μετα που θα παρω το βιβλιο θα πρεπει να διαβασω μαζεμενες τις πρωτες 80 σελιδες πχ?? δε λειτουργει καλα ετσι..
ntele7(Νικος)
Νεοφερμένος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπες εδώ https://e-grammateia.aueb.gr:8080/dias.htmπαιδιά να κάνω μια ερώτηση.για να εγγραφείς στο e-class χρειάζεσαι το συνθηματικό από το χαρτί από το φακελάκι σωστά;Αν χάσεις αυτό το χαρτάκι τι κάνεις;;;
ilias1994
Νεοφερμένος
ntele7(Νικος)
Νεοφερμένος
ευχαριστώ πάρα πολύ.Καλησπέρα κιόλας ξεχάστηκα πάνω στον πανικό
ntele7(Νικος)
Νεοφερμένος
H ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Τα στοιχεία του χρήστη δεν είναι σωστά. Η εγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέραευχαριστώ πάρα πολύ.Καλησπέρα κιόλας ξεχάστηκα πάνω στον πανικό
Αριθμό δελτίου ταυτότητας έβαλες της αστυνομικής έτσι;μπήκα εκεί που λες μου έβγαλε ένα κωδικό αλλά μου βγάζει αυτό....
H ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Τα στοιχεία του χρήστη δεν είναι σωστά. Η εγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.
Ειδάλλως μάλλον έχει πρόβλημα το σύστημα. Την Δευτέρα πήγαινε στο Κέντρο Υπολογιστών και ανάφερέ το..θα σου δώσουν καινούριους κωδικούς!
ntele7(Νικος)
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.