Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Λανθασμένα στοιχεία λέει. Αφού το γράφω αυτούσιο από το καρτελάκι. Και το όνομά μου δεν είναι δύσκολο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe
Δραστήριο μέλος
Αν ειναι ετσι τοτε, παρε αυριο τηλεφωνο την γραμματεια να δεις τι παιζει.Εμένα ΔΕΝ μπαίνει. Καν. Καν.
Λανθασμένα στοιχεία λέει. Αφού το γράφω αυτούσιο από το καρτελάκι. Και το όνομά μου δεν είναι δύσκολο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnseim
Νεοφερμένος
Κεφαλαία και χωρίς τόνους και άλλα....Προσπάθησε πάλι σε λίγο αν στο κάνει αυτό όλη τη μέρα,πάρε αύριο τηλέφωνο στη γραμματεία σου!!!!Εμένα ΔΕΝ μπαίνει. Καν. Καν.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
και ακτινογραφία θώρακα;;
Και τώρα γράφει δεν είναι υποχρεωτικές. Ε τι τις ζητάνε στα δικαιολογητικά αν δεν είναι υποχρεωτικές;
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση... Άσε που τρόμαξα στην αρχή γιατί δεν είχα δει το ότι είναι προαιρετικές.Μπήκα εντάξει. Μα καλά πρέπει να πάμε σε νοσοκομείο και να κάνουμε και εξετάσεις;
και ακτινογραφία θώρακα;;
Και τώρα γράφει δεν είναι υποχρεωτικές. Ε τι τις ζητάνε στα δικαιολογητικά αν δεν είναι υποχρεωτικές; .
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, δεν νομίζω να είναι.
Σε εμάς τουλάχιστον δεν ήταν!
Χρηστο για τις ιατρικες εξετασεις ακουσα και εγω οτι δεν ειναι πια υποχρεωτικες.
αλλα αν δεν τις κανω μηπως μου τις ζητησουν να τις κανω με την πρωτη ευκαιρια αν θελω πχ να εγγραφω σε καποια αθλητικη δραστηριοτητα??
γιατι αν ειναι να μου τις ζητησουν για οποιοδηποτε λογο μεσα στην 4ετια, καλυτερα να τις κανω απο τωρα να τελειωνω, τωρα που εχω και χρονο.
επισης ολα αυτα τα δικαιολογητικα που εχω τωρα θα τα χρειαστω ξανα στο μελλον ή δεν ξαναζητανε τιποτα? αν ειναι να βγαλω τιποτα διπλη φορα..
fretoe
Δραστήριο μέλος
johnlym
Νεοφερμένος
Εγω θελω να ρωτησω το εξης: H εκμαθηση των ξενων γλωσσων απ την φοιτητικη λεσχη ειναι δωρεαν?
και εγω την ιδια απορια εχω ,υπαρχει κανεις να μας πει τι παιζει?
2δ. Νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο της Βεβαίωσης Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (εκτός των εγγραφόμενων ως Αλλοδαπών)
2στ. Υπεύθυνη Δήλωση ότι ο σπουδαστής δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα
2θ. Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης, εφόσον προέρχεστε από χώρα της Ε.Ε
Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε?
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω θελω να ρωτησω το εξης: H εκμαθηση των ξενων γλωσσων απ την φοιτητικη λεσχη ειναι δωρεαν?
οχι πληρωνεις αλλα οχι πολλα...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γεια σας παιδιά. Σήμερα έκανα και εγώ την εγγραφή. Όμως δεν ξέρω που θα βρω κάποια δικαιολογητικά όπως:
2δ. Νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο της Βεβαίωσης Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (εκτός των εγγραφόμενων ως Αλλοδαπών)
2στ. Υπεύθυνη Δήλωση ότι ο σπουδαστής δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα
2θ. Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης, εφόσον προέρχεστε από χώρα της Ε.Ε
Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε?
2δ. Αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης δίνεται από το σχολείο, μαζί με το απολυτήριο. Αν δεν έχεις αντίγραφο, βγάζεις ένα μόνη σου και πας στο ΚΕΠ και στο επικυρώνουν.
2θ. Αυτό είναι για τους μη Έλληνες
himforlife
Νεοφερμένος
Την υπευθυνη δηλωση δεν πρεπει να την υπογραψουμε σε κεπ? Αν ειναι ετσι πρεπει να την εχουμε απο πριν, αλλα που τη βρισκουμε??2δ. Αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης δίνεται από το σχολείο, μαζί με το απολυτήριο. Αν δεν έχεις αντίγραφο, βγάζεις ένα μόνη σου και πας στο ΚΕΠ και στο επικυρώνουν.
2στ. Αυτή τη δίνουν στη γραμματεία και την συμπληρώνεις επί τόπου νομίζω. Έτσι μου είπαν.
2θ. Αυτό είναι για τους μη Έλληνες να υποθέσω
για το 2στ είσαι σίγουρη ότι στη δίνουν στν γραμματεία?
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
2. υπευθυνη δηλωση την εκτυπωνεις απο εδω, την συμπληρωνεις μονος σου και την υπογραφεις κι εισαι ετοιμος. ουτε στα κεπ χρειαζεται να πας για επικυρωση. μα να επικυρωσει τι ο υπαλληλος? οτι δεν εισαι εγγεγραμμενος σε αλλη σχολη? που να το ξερει?
3. τελικα ιατρικες εξετασεις θα κανουμε?
https://www.hri.org/info/help/YPDHL.pdf
fretoe
Δραστήριο μέλος
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasilis-xania
Νεοφερμένος
και να πάω μια μέρα νωρίτερα;
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ φτάνω Αθήνα το πρωί στις 20 του μήνα για την εγγραφή που είναι εκείνη τη μέρα στο Ο.Δ.Ε. Λέτε να μην προλάβω -είναι στις 9 το πρωί οι εγγραφές-
και να πάω μια μέρα νωρίτερα;
χαχα τελικα ολοι τσιμα τσιμα θα φτασουμε στην αθηνα για εγγραφεσ ετσι οπωσ τα καναν!!!!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Να ρωτήσω, στη δήλωση , στο 1ο τι γράφουμε; Οικονομικό Πανεπιστήμιο ?
fretoe
Δραστήριο μέλος
Μα αφου εσυ Αθηνα δεν μενεις? Ετσι γραφει τουλαχιστον.Μωρέ πάτε μια μέρα πριν, μην περιμένετε τελευταία στιγμή Και γω τετάρτη θα κατέβω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.