chris_90
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athens18
Νεοφερμένος
Πάω επιτέλους να ξεραθώ στον ύπνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Biomen
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι καλείσαι όμως εσύ σαν φυσιολογικός πρωτοετής -(ξαγρυνισμένος)- κουρασμενος, απεγνωσμένος απο τις 7 ώρες μάθημα που έχει ήδη κάνει (ή έχεις περπατήσει κάποιες σε όλη την Αθήνα), όταν ο ορισμός του γραμμοϊσοδύναμου ορίζεται εν μέη από τον όρο "γραμμοϊσοδυναμο υδρογόνου"????? Δηλαδή, γραμμοϊσοδύναμο μιας ουσίας είναι ποσότητα αντίστοιχη σε ένα γραμμοϊσοδύναμο υδρογόνου. Θεσπέσιο ε?
Με τα βιβλία γνωρίζει κάποιος τι γίνεται; :what:
Εσύ τελικά ποιος είσαι ρε γμτ;
Biomen
Νεοφερμένος
Μόνο ο georgeze με ξέρει
-----------------------------------------
Για το 9 πρόβλημα που μας έβαλε στη Ανόργανη βγάζω 0,8Μ συγκέντρωση και 1,6 Ν κανονικότητα. Αυτό όμως με την κανονικότητα λίγο με προβληματίζει :s
georgeze
Νεοφερμένος
Παιδιά τον έχω δείξει τον άνθρωπο στην Βασιλική αλλά τελικά μάλλον έγινε κάποιο μπέρδεμα και στο τέλος απέμεινα να τον ξέρω μόνο εγώ τον Γιώργο....Αθηνά την Δευτέρα δες ποιός είναι ακριβώς πίσω μου όπως καθόμαστε στο εργαστήριο της Ανόργανης....Έλα ντε :what:
Μόνο ο georgeze με ξέρει
Για το 9 πρόβλημα που μας έβαλε στη Ανόργανη βγάζω 0,8Μ συγκέντρωση και 1,6 Ν κανονικότητα. Αυτό όμως με την κανονικότητα λίγο με προβληματίζει :s
Athens18
Νεοφερμένος
Εγώ τώρα να πώ ότι το γ@#*%$νο (μη φέρω και το Χρήστο σε δύσκολη θέση και πρέπει να με διαγράψει) το γραμμοϊσοδύναμο έχει καταργηθεί κατά IUPAC???? Και τί ακριβώς παίζει με τους ριμαδοαριθμούς οξείδωσης??? Κλααααααψ!
Και επισης, βγάζω άλλα ντ'αλλων στο 9.....Ουααααααα!
chris_90
Διάσημο μέλος
Biomen
Νεοφερμένος
Πλαστίδια 7 - 10 σελ.
Ωσμωτικά φαινόμενα 13 -14
Κ. τοίχωμα 16-22 ;
Δείτε το ωσμώμετρο του Pfeffer [ame]https://www.youtube.com/watch?v=oONjIH39uUw[/ame], είναι στα Ισπανικά
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
Biomen
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
νααι γ#@#% ασχετα που δεν πηγα θεωρεια γιατι διαβαζα για το τεστ.....εγω σας τα ειπα αλλα το γραφω κι εδω....την 1 και 2 πιστευω οτι τις εγραψα σωστα αλλα για την 3 εγραψα οτι θυμομουν με μερικεσ αμπελοσοφιες δικες μου..Όλα κανονικά έγιναν... :who: Πώς τα πήγατε όσοι γράψατε Βοτανική;
chris_90
Διάσημο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Και τί παίζει με αυτό το εργαστήριο της ανόργανης???? Μόνο εγώ έφαγα σκάλωμα με τις αντιδράσεις??? :S
chris_90
Διάσημο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστο δε θα είναι ο πρώτος Τζέκιλ και Χάιντ εκεί μέσα...
Επίσης κοιτάξτε τι ξέθαψα:
Εγω το κοβω κατα 99% να μπαινω Βιολογικο και μετα να δω μεσα στη σχολη ποιος κλαδος της Βιολογιας με εξιταρει περισσοτερο. Αθηνας ομως, αν και ξερω οτι Κρητη ειναι το καλυτερο. Αφου σχεδον σιγουρα μπαινω Αθηνα, δεν θελω να ξεβολευομαι. Δεν ξερω ομως κατα ποσο καλο τμημα ειναι αυτο του Καποδιστριακου... Δε νομιζω παντως να ειναι και ντιπ χαλια.
Α και κάτι ακόμα:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=rHs8ajKOPQE[/ame]
Athens18
Νεοφερμένος
Αργύρη, όχι άλλη Άννα!!!! Δεν ακούω ΤίποΤα!!!!
Ρε παιδιά, δεν είναι θέμα αν είναι δύσκολο ή αν τον πρόσεχα απλά δεν έχω διάθεση να άτωσ να διαβάσω για διαγώνισμα... Την αίσθηση ότι πάω να γράψω για να πάρω βαθμό, ο οποίος θα με βοηθήσει ή όχι να περάσω το μάθημα. Με είδατε να έχω θέμα με την ανόργανη?(ιδιαίτερο) Ειδικά εσείς κ. chris_90 και κ. argymeg, αααααν θυμάστε....!
Πρέπει να έχω κάποια ανωμαλία χαρακτήρα, έτσι όπως τη θυμήθηκα την ανόργανη, με έπιασε μια όρεξη να την κάνω κιόλας! Μυστήρια πράγματα....................... (...πράγμα που σημαίνει ότι δεν πηγαίνουμε ευθεία!)
Υ.Γ.: Πόσο γεμάτο νόημα μήνυμα παίζει να είναι αυυτό και πόσο ΤΙΓΚΑ με χαμογελάκια με τη γλώσσα έξω?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.