chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω παντως αν δεν παρω καφε απο το κυλικειο δεν κανω μαθημα. Θα φυγω κατευθειαν χωρις να πιω καφε απο το σπιτι και θα παρω απο εκει. Βασικα θυμαμαι που ειναι το ΦΜ1 αλλα το κυλικειο οχι. Θα το βρω στην τυχη.
Αντε και καλο μας ξυπνημα αυριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athens18
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Παιδιά στην πόρτα που πάμε για τη γραμματεία έτσι; Όχι εκεί που λέει Τμήμα Βιολογίας, δε βολεύει!
Athens18
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πλάκα πλάκα, οι περισσότεροι θα κοιμούνται ή θα τρώνε ακόμα
Τουλάχιστον αυτό θα έκαναν όσοι ρώτησα
Αργύρη, εσύ είσαι που έκανες μια ερώτηση περί γινομένου αβεβαιότητας;;
Με 2 ischoolίτες περιπλανιόμουν σήμερα και έχασα την πρωινή σας συνάντηση στο κυλικείο δυστυχώς
chris_90
Διάσημο μέλος
Οχι, οχι, οχι προσπαθω με καθε τροπο να την ξεχασω....Μα κανείς δε θέλει να σχολιάσει την υπέροχη σημερινή μέρα;...
Εγω σηκωνα μια ωρα το χερι μου για να ρωτησω για το γινομενο αβεβαιοτητας αλλα με ειχε γραμμενο να μην πω που ο καθηγητης, οποτε αφου ειδαμε και αποειδαμε πεταχτηκε ο Αργυρης και ρωτησε.
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σκηνικό με τον καθηγητή ήταν όλα τα λεφτά... :thanks:Μιλάμε για γράάάάψιμο... Τεσπα ναι, εγώ ρώτησα και μετά καπάκι και ο Χρήστος Αλλά που το κατάλαβες; :what:
Η πρωινή συνάντηση τελικά δεν έγινε... Τρέχαμε σαν κυνηγημένοι να προλάβουμε, ωραία σκηνικά... Εγώ με την Αθηνά και άλλη μια κοπέλα ήμασταν που μας έβαλε να κάτσουμε μπροστά-μπροστά αν είδατε! Ρε γμτ κι εμείς όλη μέρα εσάς ψάχναμε!
Χρήστο ο Γιώργος που δεν του έκατσε να έχει Βιολογία τι να πει ακριβώς; :wow:
Και κάτι ακόμα! Παιδιά έχει κανένας άλλος άυριο Βοτανική 4-7; Είμαι απελπισμένος...
chris_90
Διάσημο μέλος
Το πηρα αποφαση, Οδοντογιατρος θα γινω. Αι σιχτιρ με τις Χημειες τους εκει μεσα... Στα διαλα.
Εν τω μεταξυ ο καθηγητης των Μαθηματικων εγγλεζος, 8 ελεγε το προγραμμα, 8 μπηκε. Και ηλπιζα να προλαβω στο λεγομενο "ακαδημαικο τεταρτο" να πιω το καφεδακι μου (μιας και εφτασα 8 νταν στη σχολη) αλλα φευ, το ηπια μετα στο διαλειμμα.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κατάλαβα γιατί μου το είπαν
Το πώς το έμαθαν...εσύ φταις που διαδίδεις τα ιντερνετικά παραστρατήματά σου
Μια είναι η λύση, να βγει κάποιος και να φωνάξει
Αναλαβέ το εσύ που σε κόβω ψοφάς να βγεις στο έδρανο
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό νομίζω είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα του συγκεκριμένου καθηγητή... Μας έκανε το πρωϊνό άνω-κάτω... Μας καταδίκασε σε μια ώρα βαθύ ύπνο... Τεσπα, τον συγχωρούμε γιατί θέλουμε να περάσουμε και το μάθημα
Toknil νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι και δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό Γίνε λίγο πιο σαφής να καταλάβω
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε μα ναι.Toknil νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι και δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό Γίνε λίγο πιο σαφής να καταλάβω
Το γεγονός ότι είμαστε 8-9 συμφορουμίτες στην ίδια σχολή και ακόμα ψαχνόμαστε
Ε και προτείνω τη λύση, κατά κάποιο τρόπο, με σένα πρωταγωνιστή
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
ΜΙΑ ωρα βαθυς υπνος; Διωρο ειχαμε μ'αυτον αν θυμασαι καλα.
Ο Αργυρης εριξε την ιδεα να αρχισουμε να φωναζουμε στο κυλικειο "ποιοι ειναι απο ischool;;;". Προτεινω κατι πιο διακριτικο.
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααα μπορουμε να κανουμε και το αλλο..ολοι με μια γαρδενια στο χερι και προς θεου οχι μαραμενη!!!!
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιλάω για την ώρα πριν πιω καφέ... Μετά κοιμήθηκα πιο ελαφριά...
Ορίστε, αν με ακούγατε λίγο θα το είχαμε λύσει το θέμα!
παιδια μην κολλατε..την παρασκευη που θα μαζευτουμε παλι ολοι θα παμε και θα κατσουμε πρωτη ή και τελευταια σειρα..
ααα μπορουμε να κανουμε και το αλλο..ολοι με μια γαρδενια στο χερι και προς θεου οχι μαραμενη!!!!
Τελευταία εννοείται ρε! Αν και πρέπει να έχουμε βρει κάποιο διακριτικό μέχρι τότε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.