argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω οπου να 'ναι παω για υπνο γιατι ειμαι και ψιλοαρρωστος...
Αφού τελικά δε με κόλλησες, περαστικά ρε Χρήστο!
Coffey and ischool addict! Πάντως δε μπορώ να πω, έχει βοηθήσει εκπληκτικά το άτιμο!
-----------------------------------------
Περαστικά! Γρίπη των χοίρων?
That's me! Χωρίς αυτό ακόμα θα ψάχναμε!
Αυτό του είπα κι εγώ!
Δεν ξερω. Παντως πυρετο ακομα δεν εχω ανεβασει...
Λίγο ύπνο θέλεις και θα είσαι οκ... Όχι να σου κάνω κι εγώ το γιατρό βέβαια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athens18
Νεοφερμένος
Δεν ξερω. Παντως πυρετο ακομα δεν εχω ανεβασει...
Αφού τελικά δε με κόλλησες, περαστικά ρε Χρήστο!
That's me! Χωρίς αυτό ακόμα θα ψάχναμε!
Αυτό του είπα κι εγώ!
Λίγο ύπνο θέλεις και θα είσαι οκ... Όχι να σου κάνω κι εγώ το γιατρό βέβαια...
Κουράγιο Χρήστο!!! Τα πέρασα κι εγώ πριν μια βδομάδα(στην εγγραφή ήμουν ο άνθρωπος-χαρτομάντηλο)... Ξεκουράσου λίγο και δεςς την ευχαριστη πλευρά. Μπορείς να βάλεις κόσμο να σε υπηρετήσει και στη χειρότερη τον περιπτώσεων φοράς τη μπλούζα σου και κάνεις τη δική σου προσωπική διαγνωση!
Αργύρη, πόσο δίκιο έχεις!!!! ΑΚόμα γελάω με αυτό το τελευταίο...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουράγιο Χρήστο!!! Τα πέρασα κι εγώ πριν μια βδομάδα(στην εγγραφή ήμουν ο άνθρωπος-χαρτομάντηλο)... Ξεκουράσου λίγο και δεςς την ευχαριστη πλευρά. Μπορείς να βάλεις κόσμο να σε υπηρετήσει και στη χειρότερη τον περιπτώσεων φοράς τη μπλούζα σου και κάνεις τη δική σου προσωπική διαγνωση!
Αργύρη, πόσο δίκιο έχεις!!!! ΑΚόμα γελάω με αυτό το τελευταίο...!
Γενικά, να έχουμε ιατρικά να ασχολούμαστε! Λοιπόν παιδιά εγώ την κάνω για ύπνο... Καληνύχτες everyone! Όνειρα βιολογικά! Σας εύχομαι να βλέπετε όλη νύχτα περιοριστικές ενδονουκλεάσες και τροφικά πλέγματα!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Γενικά, να έχουμε ιατρικά να ασχολούμαστε! Λοιπόν παιδιά εγώ την κάνω για ύπνο... Καληνύχτες everyone! Όνειρα βιολογικά! Σας εύχομαι να βλέπετε όλη νύχτα περιοριστικές ενδονουκλεάσες και τροφικά πλέγματα!
Μας μισείς????? Anyway, κι εγώ την κάνω, με έχουν πεθάνει κι από χθές στο μπαλέτο και δεν βλέπω πλέον μπροστά μου...! Πολυκαληνύχτα σας αγαπητοί συνάδελφοί(στην καταστροφή)!
Είμαιστε εθισμένοι to be... Κάνουμε την πρακτική μας ακόμα, δώσε μας λίιιιγο χρόνο!!!!(άλλωστε τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα τα έχουμε κάνει την τελευταία βδομάδα με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι συγκεντρωμένη σε ακριβώς αυτό το θεμά)Αν εσείς είστε εθισμένοι τι να πω εγώ(κοιτάξτε τα μηνύματα μου)
Φανή32502
Νεοφερμένος
georgeze
Νεοφερμένος
για ψαξε το καλυτερα γιατι νομιζω αρχιζουμε απο αυτην την εβδομαδα...κι εγώ στα εργαστήρια έχω το ίδιο πρόγραμμα με Αθηνά και Παναγιώτη!:no1:πραγματικα με αυτα που διαβάζω δεν την παλεύω με τίποτα!!!!και φυσικά ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν πάρει ακόμα τα πράγματα που μας έχουν ζητήσει...... αν κατάλαβα καλά την πρώτη βδομάδα δε θα έχουμε εργαστήρια!σωστά?
Φανή32502
Νεοφερμένος
όντως έχεις δίκιο!!!τώρα ξαναείδα την ανακοίνωση και λέει 6 Οκτωβρίου!!Ευτυχώς τουλάχιστον εγώ ξεκινάω στις 7! Σ'ευχαριστώ:thanks:
microbio
Νεοφερμένος
Επίσης μόνο εγώ έχω 6ωρο εργαστήριο σε μια μέρα; :wow:
Δεν είσαι ο μόνος Αργύρη! Υπάρχουν κ άλλοι "τυχεροί". Αναρωτιέμαι ποιος πανέξυπνος άνθρωπος έφτιαξε το πρόγραμμα? Θα ήθελα ν του δώσω συγχαρητήρια! Βρήκε τη μέθοδο να ξεκάνει τους φοιτητές από το πρώτο εξάμηνο.
Επίσης, ευχαριστώ georgeze για την ενημέρωση. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα εργαστήρια ξεκινούν την άλλη εβδομάδα!
georgeze
Νεοφερμένος
nothing!εσυ ποτε εχεισ εργαστηρια?Δεν είσαι ο μόνος Αργύρη! Υπάρχουν κ άλλοι "τυχεροί". Αναρωτιέμαι ποιος πανέξυπνος άνθρωπος έφτιαξε το πρόγραμμα? Θα ήθελα ν του δώσω συγχαρητήρια! Βρήκε τη μέθοδο να ξεκάνει τους φοιτητές από το πρώτο εξάμηνο.
Επίσης, ευχαριστώ georgeze για την ενημέρωση. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα εργαστήρια ξεκινούν την άλλη εβδομάδα!
microbio
Νεοφερμένος
Βιολογία: Τετάρτη 4-7
Βοτανική: Πέμπτη 10-1
Οργανική: Πέμπτη 1-4
Athens18
Νεοφερμένος
κι εγώ στα εργαστήρια έχω το ίδιο πρόγραμμα με Αθηνά και Παναγιώτη!:no1:πραγματικα με αυτα που διαβάζω δεν την παλεύω με τίποτα!!!!
Αααα ωραία, ένας ακόμα στην ομάδα! Μην αγχώνεσαι μωρέ... Χαλαρά, υποτίθεται ότι γι'αυτό γίναμε φοιτητές....! Άλλωστε, αν τα εργαστήρια αποδειχθούν τόσο οργανωμένα όσο και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τη σχολή έεεεχεις καιρό μπροστά σου να προσαρμοστείς!
Ανόργανη: Δευτέρα 4-7
Βιολογία: Τετάρτη 4-7
Βοτανική: Πέμπτη 10-1
Οργανική: Πέμπτη 1-4
Είσαι λοιπόν με εμένα και τον Αργύρη στις Χημείες κι εσύ!
microbio
Νεοφερμένος
άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιπλέον, κανείς άλλος εκτός από μένα και τη Βασιλική για τη Δευτέρα υπάρχει;
Για την εξόρμηση στην αγορά μιλάω
Alessandra
Διάσημο μέλος
δεν υπερβαλλει κανεις απο τους παραπανω πιστεψε μας......σε 3 μαγαζια πηγαμε για μλουζες και στα 3 δεν υπηρχε και μαγαλη προμηθεια.....για να ακριβολογω το ενα μαγαζι δεν ειχε καθολου και πηγε η υπαλληλος στο προηγουμενο που ειχαμε παει εμεις για να βρει
Δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε γράψει πιο πάνω.
Υπάρχει ένα μαγαζί απέναντι από την οδοντιατρική σχολή, Χαβάτζας, που έχει ποδιές που δε χρειάζονται σιδέρωμα. Βασικό.
Επίσης, υπάρχει κι ένα πιο κάτω από το νοσοκομείο παίδων, στο τέρμα του, στο ίδιο πεζοδρόμιο, που έχει ποδιές κι αυτό, πιο φθηνές.
Φανή32502
Νεοφερμένος
Ναι!!!!!! Ενδιαφέρομαι κι εγώ!!!Θα είμαστε όλοι την Τρίτη το πρωι από δω;
georgeze
Νεοφερμένος
οπως φαινεται!!!!Θα είμαστε όλοι την Τρίτη το πρωι από δω;
Biomen
Νεοφερμένος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.