Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeze
Νεοφερμένος
αυτο τωρα γιατι το λες?H κενή παρασκευή και η κενή δευτέρα τα σπάνε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athens18
Νεοφερμένος
Αθηνά αν θέλεις να πηγαίνεις και σε κανένα εργαστήριο ακόμα πιστεύω δε θα σου πούνε τίποτα!
Είπαμε με χαλάει να ξεκινήσω πιο μετά, αλλά όχι και τόσο όσο να φτάσω στα όρια του σαδομαζοχισμού.
Δευτέρα βλέπω έχουμε όλοι μαζί ανόργανη 4-7
Μετά εγώ:
Τετάρτη 1-4 Βοτανική
Πεμπτη 10-1 Βιολογία
1-4 Οργανική
Τρίτη και Παρασκευή επίσης κενές...
Έχω το ίδιο πρόγραμμα με τον Παναγιώτη και είμαι με τον Αργύρη στις Χημείες. Επίσης Αργύρη έχουμε και τις ίδιες κενές μέρες, νομίζω?
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Ρε Χρήστο έλεος, έχουμε ανάποδα την Οργανική με τη Βοτανική
Επίσης μόνο εγώ έχω 6ωρο εργαστήριο σε μια μέρα; :wow:
Οοοοοοοχι, δεν είσαι ο μόνος τυχερός!!!!!!! ΄Ιδια μοίρα, διαφορετικά μαθήματα...
georgeze
Νεοφερμένος
οποτε δευτερα ολοι μαζι και τα υπολοιπα κουλουβαχαταΕγω:
Δευτερα 4-7: Ανοργανη
Τριτη 4-7: Βιολογια
Τεταρτη 4-7: Οργανικη
Πεμπτη 1-4: Βοτανικη
Παρασκευη κενη.
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είπαμε με χαλάει να ξεκινήσω πιο μετά, αλλά όχι και τόσο όσο να φτάσω στα όρια του σαδομαζοχισμού.
Δευτέρα βλέπω έχουμε όλοι μαζί ανόργανη 4-7
Μετά εγώ:
Τετάρτη 1-4 Βοτανική
Πεμπτη 10-1 Βιολογία
1-4 Οργανική
Τρίτη και Παρασκευή επίσης κενές...
Έχω το ίδιο πρόγραμμα με τον Παναγιώτη και είμαι με τον Αργύρη στις Χημείες. Επίσης Αργύρη έχουμε και τις ίδιες κενές μέρες, νομίζω?
Τυχερή, θα είσαι εκεί όταν γίνει η έκρηξη! Ναι! Να πηγαίνουμε για καφέ και να στέλνουμε φωτογραφίες στους άλλους!
Athens18
Νεοφερμένος
Τυχερή, θα είσαι εκεί όταν γίνει η έκρηξη! Ναι! Να πηγαίνουμε για καφέ και να στέλνουμε φωτογραφίες στους άλλους!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μέσα!!!!!!!!!! (θα μας δείρουν λίγο, αλλά δεν πειράζει!)
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οοοοοοοχι, δεν είσαι ο μόνος τυχερός!!!!!!! ΄Ιδια μοίρα, διαφορετικά μαθήματα...
Και να μη μας έχουνε μαζί να μοιραζόμαστε τον πόνο μας...
-----------------------------------------
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μέσα!!!!!!!!!! (θα μας δείρουν λίγο, αλλά δεν πειράζει!)
Πονάνε ωρέ τα παλικάρια;
georgeze
Νεοφερμένος
κακε ανθρωπετο ειδα και το αλλαξα μεταΤυχερή, θα είσαι εκεί όταν γίνει η έκρηξη! Ναι! Να πηγαίνουμε για καφέ και να στέλνουμε φωτογραφίες στους άλλους!
Athens18
Νεοφερμένος
Και να μη μας έχουνε μαζί να μοιραζόμαστε τον πόνο μας...
Πονάνε ωρέ τα παλικάρια;
Θα βρισκόμαστε στο διαδρομο στο διάλειμμα του ενός εργαστηρίου προς το άλλο, θα γκρινιάζουμε για το πόσο άδικη είναι η ζωή και τώρα οι άλλοι θα πίνουμε χαλάρα τον καφέ τους και μετά βουρ για δεύτερη δόση πόνου.
Και μετά την Τρίτη και την Παρασκευή θα γελάμε εμείς!
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
κακε ανθρωπετο ειδα και το αλλαξα μετα
Θέλω στη σχολή να ανακαλύψω αν είναι στο DNA μου Το είδα και έσβησα και την παράθεση
Θα βρισκόμαστε στο διαδρομο στο διάλειμμα του ενός εργαστηρίου προς το άλλο, θα γκρινιάζουμε για το πόσο άδικη είναι η ζωή και τώρα οι άλλοι θα πίνουμε χαλάρα τον καφέ τους και μετά βουρ για δεύτερη δόση πόνου.
Και μετά την Τρίτη και την Παρασκευή θα γελάμε εμείς!
Θέλουμε ομαδική ψυχανάλυση ακόμα δεν αρχίσαμε;
Athens18
Νεοφερμένος
georgeze
Νεοφερμένος
σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αργύρη είπαμε... Είναι Παρασκευή βράδυ και τη βγάζουμε σε ένα φόρουμ... Μια δόση χιούμορ είναι απαραίτητη!!!!
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Εγω οπου να 'ναι παω για υπνο γιατι ειμαι και ψιλοαρρωστος...
Περαστικά! Γρίπη των χοίρων?
chris_90
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.