cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτες τις 32 ωρες τις ειδες απο το προγραμμα ή απο τον οδηγο σπουδών;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeze
Νεοφερμένος
απο το στομα σου και στου θεου τα αυτι που λενε!!!!!!!!!!!στο προγραμμα το ειδα...τον οδηγο σπουδων δεν τον ειδα ακομα.τι διαφορα εχει το ενα παο το αλλο?εσυ σε ποια σχολη εισαι?ε δεν ξερω αν θα γλιτωσετε 10 ωρες παντως συμβαινει συχνα να γραφουν 3 ωρες στο προγραμμα και να γινονται 2 ξερω γω
αυτες τις 32 ωρες τις ειδες απο το προγραμμα ή απο τον οδηγο σπουδών;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
αςειναι ετσι και σε αυτην αλλιως αντιστοιχουν 6-7 ωρες την ημερα μαθηματα με 3 ωρες εργαστηρια απο αυτεςΕπισης, πολλα εργαστηρια δεν γινονται καθε βδομαδα (δηλαδη 11-12 συνολικα), αλλα μονο 5-6 συνολικα το εξαμηνο (γενικα αυτο, για συγκεκριμενες σχολες δν ξερω...)
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
απο το στομα σου και στου θεου τα αυτι που λενε!!!!!!!!!!!στο προγραμμα το ειδα...τον οδηγο σπουδων δεν τον ειδα ακομα.τι διαφορα εχει το ενα παο το αλλο?εσυ σε ποια σχολη εισαι?
αφου το ειδες απο το προγραμμα ισχυει αυτο που σου ειπα πριν
με καμια κυβερνηση
πρωτα απ ολα μπορει να σας εχει 12 ωρες εργαστηρια βιοχημειας ξερω γω (ειπα κατι στην τυχη, δεν ξερω καν αν υφισταται τετοιο μαθημα) αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 4 ομαδες φοιτητων, η καθε μια απο 3 ωρες ξερω γω, κάπως έτσι. επισης, σχεδον ποτε δεν γινονται ολα τα αμφιθετατρα που γραφουν στο προγραμμα
δεν σπουδαζω σε βιολογικο, ετσι γινεται ομως πανω κατω σε ολες τις σχολες!
δες τον οδηγο σπουδων, εκει λεει ποσες ωρες ειναι το καθε μαθημα . απο κει θα καταλαβεις ποσες ωρες θα εχεις περιπου την εβδομαδα (και παλι ,θα ναι λιγοτερες)
georgeze
Νεοφερμένος
ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!αφου το ειδες απο το προγραμμα ισχυει αυτο που σου ειπα πριν
δες τον οδηγο σπουδων, εκει λεει ποσες ωρες ειναι το καθε μαθημα . απο κει θα καταλαβεις ποσες ωρες θα εχεις περιπου την εβδομαδα (και παλι ,θα ναι λιγοτερες)
selina
Νεοφερμένος
εμενα παντως τα μαθηματα του ΑΠΘ μ φαινονται αρκετα ενδιαφεροντα. και οντως ισχυει οτι το βιολογικο του ηρακλειου ειναι αν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα βιολογικα στην ελλαδα!
bobby1
Νεοφερμένος
Matina_91
Νεοφερμένος
Εγώ έχω τη δυνατότητα να πάρω μεταγραφή στη Θεσσαλονίκη αλλά είμαι σε δίλημα!!!Κι εγώ Βιολογία Κρήτης . Ελπίζω το τμήμα να είναι τόσο καλό όσο λένε για να μη μετανιώσω που το δήλωσα πρώτο .
margarita
Επισκέπτης
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα! παντως, πληροφοριακα, για οσους θα πανε θεσσαλονικη μια μικρη γευση εκ των εσω ειναι το εξης σαιτ, αλλα για οσους εχουν fb δυστυχως: https://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=5378800674&ref=mf
εμενα παντως τα μαθηματα του ΑΠΘ μ φαινονται αρκετα ενδιαφεροντα. και οντως ισχυει οτι το βιολογικο του ηρακλειου ειναι αν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα βιολογικα στην ελλαδα!
Ποιό είναι καλύτερο του Ηρακλείου?
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ακουγεται απο ολους..Ποιό είναι καλύτερο του Ηρακλείου?
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ακουγεται απο ολους..
Ναι το ξέρω οτι είναι το καλύτερο . Γι αυτό το δήλωσα πρώτο . Αλλά διάβασα μια απάντηση που λέει << του Ηρακλείου το Βιολογικό είναι αν όχι το καλύτερο , απο τα καλύτερα >> .
Κι εγώ ρωτάω , αν το Βιολογικό του Ηρακλείου είναι ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , τότε ποιό είναι το καλύτερο ?
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπως και να ΄χει βιολογια ειναι παντου..αντε καλοι μας σταδιοδρομια κυριες και κυριοι συναδελφοι!!!!Ναι το ξέρω οτι είναι το καλύτερο . Γι αυτό το δήλωσα πρώτο . Αλλά διάβασα μια απάντηση που λέει << του Ηρακλείου το Βιολογικό είναι αν όχι το καλύτερο , απο τα καλύτερα >> .
Κι εγώ ρωτάω , αν το Βιολογικό του Ηρακλείου είναι ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , τότε ποιό είναι το καλύτερο ?
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Ιρις
Νεοφερμένος
Οντως θα έχετε 8ωρο. Το κακό είναι ότι δεν είναι 8ωρο. Είναι κάποιες μέρες 12ωρο και κάποιες 3ωρο. Ναι, όντως, όπως είπε η aleka κάποια εργαστήρια είναι 6 όλα κι όλα στο εξάμηνο, αλλά τα περισσότερα είναι 12 με 13 και εκείνα τα εργαστήρια που τελειώνεις νωρίς αρχίζεις να τα δίνεις και μετά δίνεις τα υπόλοιπα. Αυτό τουλάχιστον ισχύει για το πρώτο και δεύτερο έτος. Κι απ΄όσο ξέρω ισχύει για όλες τις σχολές που έχουν πολλά εργαστήρια.
Επίσης, στο Βιολογικό τα μαθηματικά και η φυσική είναι τα εύκολα μαθήματα. Από αυτά περιμένεις με λίγο διάβασμα βαθμό. Ποιοτικό μάθημα δε γίνεται γιατί είστε Βιολόγοι. Άσχετο κι αν όταν μπείτε στην εκπαίδευση θα διδάσκετε και φυσική.
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
πες μας κι αλλα για την σχολη..Τι να πω; Συγχαρητήρια! Καλωσορίσατε στο κλαμπ των Βιολόγων. Στο Βιολογικό Αθήνας περνάνε 90 με Πανελλήνιες κι εξαιτίας των ειδικών κατηγοριών και των μεταγραφών φτάνουμε απο 150 μέχρι 200. Εξαρτάται τη χρονιά. Για Αθήνα είμαστε μικρή σχολή και σχετικά θα γνωρίστείτε με τους περισσότερους. Οπότε μην ανησυχείτε.
Οντως θα έχετε 8ωρο. Το κακό είναι ότι δεν είναι 8ωρο. Είναι κάποιες μέρες 12ωρο και κάποιες 3ωρο. Ναι, όντως, όπως είπε η aleka κάποια εργαστήρια είναι 6 όλα κι όλα στο εξάμηνο, αλλά τα περισσότερα είναι 12 με 13 και εκείνα τα εργαστήρια που τελειώνεις νωρίς αρχίζεις να τα δίνεις και μετά δίνεις τα υπόλοιπα. Αυτό τουλάχιστον ισχύει για το πρώτο και δεύτερο έτος. Κι απ΄όσο ξέρω ισχύει για όλες τις σχολές που έχουν πολλά εργαστήρια.
Επίσης, στο Βιολογικό τα μαθηματικά και η φυσική είναι τα εύκολα μαθήματα. Από αυτά περιμένεις με λίγο διάβασμα βαθμό. Ποιοτικό μάθημα δε γίνεται γιατί είστε Βιολόγοι. Άσχετο κι αν όταν μπείτε στην εκπαίδευση θα διδάσκετε και φυσική.
Biomen
Νεοφερμένος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
το εχει ψαξει κανεις???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.