chris_90
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeze
Νεοφερμένος
κι εγω με αφορμη το οτι δεν υπαρχει καμια αναφορα για εξετασεις το ρωτησα.......σε αλλες σχολες που 3ερω οπως ασοεε και τει οδοντικης τεχνολογιας ζητανε.......λογικο ειναι να υπαρχουν παντως....μηπως μας πουν στη γραμματεια που να παμε για τις εξετασεις ολοι μαζεμενοι η μας δωσουν παραπεμπτικα εκει?Απ' οτι ειδα και στην ανακοινωση που εβγαλε το Αθηνας για τις εγγραφες, δεν ζηταει ιατρικες εξετασεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
α και μια και καλυψαμε το θεμα με τις εγγραφες επιτρεψτε μου να προσφερω κανουρια τροφη για συζητηση για να το κρατησουμε ζεστο το topic
στην πατρα απο οτι ειδα βγηκε το προγραμμα της χρονιας(αυτο σε ενδιαφερει pauline αν δεν το εχεις ηδη δει)......
στην αθηνα ποτε θα αποφασισουν να το βαλουν????????οεοοοοοο
pauline
Δραστήριο μέλος
Α δεν έχω δει..πάντως στο σάιτ της σχολής στην Πάτρα δεν βλέπω κάτι καινούριο! Υπάρχει της περσινής χρονιάς. Το φετινό πού μπορώ να το βρω, μήπως ξέρεις?α και μια και καλυψαμε το θεμα με τις εγγραφες επιτρεψτε μου να προσφερω κανουρια τροφη για συζητηση για να το κρατησουμε ζεστο το topic
στην πατρα απο οτι ειδα βγηκε το προγραμμα της χρονιας(αυτο σε ενδιαφερει pauline αν δεν το εχεις ηδη δει)......
στην αθηνα ποτε θα αποφασισουν να το βαλουν????????οεοοοοοο
Α δεν έχω δει..πάντως στο σάιτ της σχολής στην Πάτρα δεν βλέπω κάτι καινούριο! Υπάρχει της περσινής χρονιάς. Το φετινό πού μπορώ να το βρω, μήπως ξέρεις?
Το πρόγραμμα νομίζω ότι παραμένει ίδιο κάθε χρόνο, για τους πρωτοετείς τουλάχιστον. Είναι αυτό που υπάρχει στο σάιτ του βιολογικού Πάτρας....
georgeze
Νεοφερμένος
αυτο ειναι σιγουρο??????????????pauline γραψε λαθος ................των εξετασεων ηταν αυτο........και χαρηκα γιατι λεω οπου να ναι θα βγει και το δικο μας......................sorry!!!!!!!στη σχολη παντως ενος φιλου μου βγηκαν σιγουρα πριν λιγες μερεςΤο πρόγραμμα νομίζω ότι παραμένει ίδιο κάθε χρόνο, για τους πρωτοετείς τουλάχιστον. Είναι αυτό που υπάρχει στο σάιτ του βιολογικού Πάτρας....
pauline
Δραστήριο μέλος
Αθήνα: https://tinypic.com/view.php?pic=1zguudw&s=3 (ναι ξέρω ότι γράφει 08-09, ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι σας περιμένει....)
Πάτρα: https://tinypic.com/view.php?pic=2uqy6hd&s=3 (το πρόγραμμα αυτό ισχύει τα 3 τελευταία χρόνια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα αλλάξει φέτος...)
pauline
Δραστήριο μέλος
:no1::no1:Λοιπόν, μετά από μακροχρόνια έρευνα και αφού χρησιμοποίησα όλες τις διασυνδέσεις μου() κατάφερα να βρω το πρόγραμμα Α' εξαμήνου σε Αθήνα και Πάτρα...
Αθήνα: https://tinypic.com/view.php?pic=1zguudw&s=3 (ναι ξέρω ότι γράφει 08-09, ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι σας περιμένει....)
Πάτρα: https://tinypic.com/view.php?pic=2uqy6hd&s=3 (το πρόγραμμα αυτό ισχύει τα 3 τελευταία χρόνια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα αλλάξει φέτος...)
georgeze
Νεοφερμένος
ευχαριστω cfj!!!!!!!!!!!!!νομιζω βεβαια οτι τα εχει και στα official sites των πανεπιστημιων..Λοιπόν, μετά από μακροχρόνια έρευνα και αφού χρησιμοποίησα όλες τις διασυνδέσεις μου() κατάφερα να βρω το πρόγραμμα Α' εξαμήνου σε Αθήνα και Πάτρα...
ευχαριστω cfj!!!!!!!!!!!!!νομιζω βεβαια οτι τα εχει και στα official sites των πανεπιστημιων..
Μην αποκαλύπτεις τις πηγές μου! Το μόνο που έκανα ήταν να τα απομονώσω, γι' αυτούς που βαριούνται να διαβάζουν ολόκληρο τον οδηγό σπουδών...... Και για να φαινόμαστε οργανωμένοι!!!!
Φανή32502
Νεοφερμένος
georgeze
Νεοφερμένος
καλως ηρθες!!!!!!!!!!!ποτε ακριβως ξεκινανε σου ειπαν?αν ειναι πριν η μετα τις εκλογες τουλαχιστον?Γεια σας συμφοιτητές μου!!! Κι εγώ Βιολογία Αθήνας πέρασα! Σήμερα μάλιστα πήρα τηλέφωνο στη γραμματεία για να ρωτήσω μέχρι τι ώρα μπορούμε να προσέλθουμε για τις εγγραφές. Μου είπαν ότι πρέπει να πάμε όλοι στις 8:30 γιατί θα μας συγκεντρώσουν στο αμφιθέατρο! Για ιατρικές εξετάσεις δε μου είπαν τίποτα......Α! και τα μαθήματα ξεκινούν στις αρχές Οκτωβρίου
συγγνωμη ρε φιλε................................Μην αποκαλύπτεις τις πηγές μου! Το μόνο που έκανα ήταν να τα απομονώσω, γι' αυτούς που βαριούνται να διαβάζουν ολόκληρο τον οδηγό σπουδών...... Και για να φαινόμαστε οργανωμένοι!!!!
layla23
Νεοφερμένος
pauline
Δραστήριο μέλος
Καλώς την! :no1:γεια σας!!:no1:εγω βιολογια πατρα περασαα και γιωργο τελεια η συμη!!!!
γεια σας!!:no1:εγω βιολογια πατρα περασαα και γιωργο τελεια η συμη!!!!
Καλώς μας ήρθες! Καλή φοιτητική ζωή!!!
Φανή32502
Νεοφερμένος
Όχι, δε μου είπαν πότε ακριβώς ξεκινάνε τα μαθήματα.....καλως ηρθες!!!!!!!!!!!ποτε ακριβως ξεκινανε σου ειπαν?αν ειναι πριν η μετα τις εκλογες τουλαχιστον?
και τώρα που το θυμήθηκα, βρήκα κάτι βιντεάκια από την "τελετή" υποδοχής των περσινών πρωτοετών στο βιολογικό! Είναι σε αυτό το site:https://multimedia.biol.uoa.gr/Ypodoxi08.htm
georgeze
Νεοφερμένος
εχεις ερ8ει ποτε συμη?γεια σας!!:no1:εγω βιολογια πατρα περασαα και γιωργο τελεια η συμη!!!!
δεν μπορω να το ανοιξω με το windows mediaplayer....Όχι, δε μου είπαν πότε ακριβώς ξεκινάνε τα μαθήματα.....
και τώρα που το θυμήθηκα, βρήκα κάτι βιντεάκια από την "τελετή" υποδοχής των περσινών πρωτοετών στο βιολογικό! Είναι σε αυτό το site:https://multimedia.biol.uoa.gr/Ypodoxi08.htm
layla23
Νεοφερμένος
εχεις ερ8ει ποτε συμη?
ναι πηγα φετος και ειχα παει και πριν 7 χρονια..εχουμε παρεα εκει κτ διδυμαειναι υπεροχα!:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.