georgeze
Νεοφερμένος
ουτε κι εγω μπορω να το ανοιξω....αυτο που εγραψες μετα που το ειδες?στο site της βιολογιας στην αθηνα εχουν βγαλει ανακοινωση για τις εγγραφες των νεο[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]εισαχθεντων φοιτητων αλλα οταν παω να ανοιξω το link για να το δω δεν μου το ανοιγει...το διαβασε κανεις?[/FONT]
-----------------------------------------
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Καλούνται οι νεοεισαχθέντες φοιτητές του Τμήματος της Βιολογίας, να προσέλθουν την Πέμπτη, 24/9/2009, από 8.30 π.μ. στη Γραμματεία του Τμήματος, με τα εξής δικαιολογητικά:
1.Απολυτήριο Λυκείου ( πρωτότυπο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο)
2.Βεβαίωση πρόσβασης
3.Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
4.(4) Φωτογραφίες
5.Διαγραφή (σε περίπτωση που είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Τμήμα)
Από την Γραμματεία του Τμήματος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν μπαίνεις στην αρχική σελίδα του τμήματος υπάρχει μια οριζόντια πορτοκαλί λωρίδα και εκεί πάνω θα δεις να περνά εντυπωσιακά η ανακοίνωσηουτε κι εγω μπορω να το ανοιξω....αυτο που εγραψες μετα που το ειδες?
Από κει ανοίγει κανονικά
αμάν και συ...ήταν τόοοοσο προφανές πια, μάτι έβγαζε
2 ερωτήσεις
- 24 Σεπτεμβρίου;;;; Από κει και μετά ή όλοι μαζί παρέα στις 24...
-Το φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου δεν το κράτησαν στην κατάθεση των μηχανογραφικών; Ή εγώ η άμπαλη το έχασα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeze
Νεοφερμένος
το ειδα τελικα.....στην αρχη δεν ο ειχα δει γιατι πηγα απο το google στις ανακοινωσεις.Όταν μπαίνεις στην αρχική σελίδα του τμήματος υπάρχει μια οριζόντια πορτοκαλί λωρίδα και εκεί πάνω θα δεις να περνά εντυπωσιακά η ανακοίνωση
Από κει ανοίγει κανονικά
αμάν και συ...ήταν τόοοοσο προφανές πια, μάτι έβγαζε
2 ερωτήσεις
- 24 Σεπτεμβρίου;;;; Από κει και μετά ή όλοι μαζί παρέα στις 24...
-Το φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου δεν το κράτησαν στην κατάθεση των μηχανογραφικών; Ή εγώ η άμπαλη το έχασα...
νομιζω οτι εννοει επικυρωμενο φωτοαντιγραφο.αμπαλη βγαλε το φωτοτυπια και επικυρωσε το στο ΚΕΠ
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις ιδέα τί σημαίνει συναισθηματικά αυτή η απώλεια;το ειδα τελικα.....στην αρχη δεν ο ειχα δει γιατι πηγα απο το google στις ανακοινωσεις.
νομιζω οτι εννοει επικυρωμενο φωτοαντιγραφο.αμπαλη βγαλε το φωτοτυπια και επικυρωσε το στο ΚΕΠ
Εμ;
Πάντως πλούσια και κατατοπιστική η ανακοίνωση
Σε εγκλιματίζει αμέσως
georgeze
Νεοφερμένος
συμφωνω...οποτε απο οτι καταλαβα θα μαζευτουμε ολοι εκει περα.....τα ψαρωμενα!!!!!!!!τελικα για τις ιατρικες εξετασεις δεν λεει τιποτα..........:what::what::what::what:Έχεις ιδέα τί σημαίνει συναισθηματικά αυτή η απώλεια;
Εμ;
Πάντως πλούσια και κατατοπιστική η ανακοίνωση
Σε εγκλιματίζει αμέσως
microbio
Νεοφερμένος
Τι θα γίνει? Θα σκάσουμε μύτη στη Γραμματεία στις 24/7 όλοι οι πρωτοετείς? Μου φαίνεται λίγο παράλογο!
Επίσης,για την βεβαίωση πρόσβασης δίνουμε το πρωτότυπο ή αντίγραφο?
georgeze
Νεοφερμένος
κι εμενα παρα3ενο μου φαινεται παντωσ παιδες να μαζευτουμε 100+ ατομα εκει περα..........εγω παντως 8α παρω και τα δυο για σιγουρια!!!!Κ εγώ βιολογία Αθήνας είμαι παιδιά κ έχω χάσει τον μπούσουλα!
Τι θα γίνει? Θα σκάσουμε μύτη στη Γραμματεία στις 24/7 όλοι οι πρωτοετείς? Μου φαίνεται λίγο παράλογο!
Επίσης,για την βεβαίωση πρόσβασης δίνουμε το πρωτότυπο ή αντίγραφο?
να κανω μια ερωτηση?αυτη η βεβαιωση προσβασης ειναι ενα χαρτι που λεει τουσ βα8μουσ στο κα8ε μα8ημα κατευθυνσης η ειναι αλλο αυτο????????????
κι εμενα παρα3ενο μου φαινεται παντωσ παιδες να μαζευτουμε 100+ ατομα εκει περα..........εγω παντως 8α παρω και τα δυο για σιγουρια!!!!
να κανω μια ερωτηση?αυτη η βεβαιωση προσβασης ειναι ενα χαρτι που λεει τουσ βα8μουσ στο κα8ε μα8ημα κατευθυνσης η ειναι αλλο αυτο????????????
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι! Απ' όσο θυμάμαι, η βεβαίωση πρόσβασης είναι όντως το χαρτί με τους βαθμούς σε κάθε μάθημα και λογικά στην εγγραφή χρειάζεται αντίγραφο (εγώ τουλάχιστον έχω ακόμη το πρωτότυπο...:xixi
pauline
Δραστήριο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
ωραια ενας ακομη στην παρεα!!!!!ωραια αυτο το χαρτι εχω κι εγω....καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι αυτο το χαρτι που χρειαζομαστε για την εγγραφη αλλα ενα αλλο που λεει ακριβως την σχολη την πολη και τη σειρα που μπηκες στην σχολη...........κατι που δεν μας εχουν δωσει ακομη απο το σχολειο.........Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι! Απ' όσο θυμάμαι, η βεβαίωση πρόσβασης είναι όντως το χαρτί με τους βαθμούς σε κάθε μάθημα και λογικά στην εγγραφή χρειάζεται αντίγραφο (εγώ τουλάχιστον έχω ακόμη το πρωτότυπο...:xixi
-----------------------------------------
για την αθηνα 4...μαλλον ειναι πιο τζαμπατζηδεςΑντίγραφο του απολυτηρίου(επικυρωμένο) ή του αποδεικτικού απολύσεως, της βεβαίωσης πρόσβασης και της αστυνομικής ταυτότητας (ή του πιστοποιητικού γέννησης) χρειάζονται. Α και φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας (για την Πάτρα έξι ζητούν)
pauline
Δραστήριο μέλος
Α ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν πως δεν θα το χρειαστούμε αυτό το χαρτίωραια ενας ακομη στην παρεα!!!!!ωραια αυτο το χαρτι εχω κι εγω....καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι αυτο το χαρτι που χρειαζομαστε για την εγγραφη αλλα ενα αλλο που λεει ακριβως την σχολη την πολη και τη σειρα που μπηκες στην σχολη...........κατι που δεν μας εχουν δωσει ακομη απο το σχολειο.........
georgeze
Νεοφερμένος
α ωραια!!!!!γιατι δεν η3ερα ποτε 8α μας το δωσουν......εσας σας το εχουν δωσει απο το σχολειο αυτο?οποτε αυτο που λεει για την βεβαιωση προσβασης ειναι το αλλο που λεει τους βαθμους μας στην κατευθυνση?Α ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν πως δεν θα το χρειαστούμε αυτό το χαρτί
pauline
Δραστήριο μέλος
Μπορείς να πας να το πάρεις από το σχολείο σου αυτό το χαρτί όποτε θέλεις και αν θελεις. Η βεβαίωση πρόσβασης λεει τους βαθμους σου σε καθε μαθημα που εδωσες πανελλαδικα και τον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης σου κατω κατω- λεει καπου στη μεση με σκουρα γραμματα ''Βεβαίωση'' .α ωραια!!!!!γιατι δεν η3ερα ποτε 8α μας το δωσουν......εσας σας το εχουν δωσει απο το σχολειο αυτο?οποτε αυτο που λεει για την βεβαιωση προσβασης ειναι το αλλο που λεει τους βαθμους μας στην κατευθυνση?
georgeze
Νεοφερμένος
χρειαζεται πουθενα αυτο το πραμα???????????Μπορείς να πας να το πάρεις από το σχολείο σου αυτό το χαρτί όποτε θέλεις και αν θελεις. Η βεβαίωση πρόσβασης λεει τους βαθμους σου σε καθε μαθημα που εδωσες πανελλαδικα και τον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης σου κατω κατω- λεει καπου στη μεση με σκουρα γραμματα ''Βεβαίωση'' .
α εντα3ει!!
microbio
Νεοφερμένος
georgeze
Νεοφερμένος
ουτε κι εμας μας το εχουν δωσει γι'αυτο ψιλοαγχωθηκα.........κι εγω οταν ρωτησα μου ειπαν το ιδιο..........αλλα εκεινοι μου ειπαν οτι αυτο ειναι το χαρτι που χρειαζομαστε.......Εμάς πάντως δεν μας το έχουν δώσει αυτό το άλλο χαρτί που αναφέρεις georgeze. Μάλιστα όταν πήγα να το ζητήσω από το σχολείο μου είπαν ότι θα αργήσει πολύ να φτάσει στα χέρια μας. Οπότε η pauline έχει δίκιο όταν λέει ότι δεν θα το χρειαστούμε!
microbio
Νεοφερμένος
georgeze
Νεοφερμένος
ενα αλλο πραγμα που με μπερδεψε ειναι τωρα αυτο με τις ιατρικες ε3ετασεις...........τελικα τι 8α γινει?Βασικά κ εμένα μου είχαν πει ότι θα το χρειαζόμουν αλλά στην ανακοίνωση της σχολής δεν ανέφερε τπτ... Δε ξέρω... Γενικά το όλο θέμα με τις εγγραφές είναι πολύ περίεργο. Δεν μπορείς να πάρεις από πουθενά καθαρές απαντήσεις...
microbio
Νεοφερμένος
Ωστόσο μου φαίνεται τραβηγμένο να έχουμε ιατρικές εξετάσεις στο βιολογικό...
Οποιος μάθει κάτι νεότερο σχετικά με το θέμα ας κάνει μια δημοσίευση να μάθουμε κ εμείς τι θα γίνει...
Deidara
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.