Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δηλωσες και εσυ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία σχολή
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω..πιστευω οτι περιοριζεις πολυ τις δυνατοτητες σου με το τμημα αυτο.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή θεωρείς στανταρ απο τώρα ότι θα μπεις π.χ σε ενα τμημα Οικονομικων Επιστημων κι ότι σίγουρα θα κανεις και μεταπτυχιακο...;Παραειναι εξειδικευμενη βεβαια,μπορεις καλλιστα να τελειωσες ενα τμημα Οικονομικων Επιστημων το οποιο σου παρεχει το υποβαθρο και μετα να εξειδικευτεις εκει.
Δεν ξερω..πιστευω οτι περιοριζεις πολυ τις δυνατοτητες σου με το τμημα αυτο.
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εισαι καλος φοιτητης μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο στο πανεπιστημιο χωρις κανενα εξοδο.Καλο θα ειναι να μην συνδεεις το μεταπτυχιακο με εξωτερικο και παραπανω εξοδα.
Δεν αντιλεγω ειναι καλο το τμημα και οι αποφοιτοι του αποροφονται σχεδον αμεσα στην αγορα εργασιας(επισημα στοιχεια απο το βιβλιο Παμε Πανεπιστημιο 2013,αναφερουν οτι ειναι απο τις σχολες με την μικροτερη ανεργια στους αποφοιτους τις απο μελετες του 2012) αλλα αν μπεις και δεν σου αρεσει το τοσο εξειδικευμενο αντικειμενο της ναυτιλιας?!
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ενδιαφερον το τμημα θα βρεις το οποιο απο φιλους που εχω εκει προσφερεται και για πολυ καλο βαθμο(ειναι δυσκολο σε πολυ πολυ νορμαλ επιπεδα)
Και ειδικα στον τομεα των ναυτιλιακων μπορεις σχετικα ευκολοτερα να βρεις δουλεια και καλα αμοιβομενη.
Αν θες σου κανω παραπομπη σχετικα με τις αμοιβες και την διαρκεια που εψαχναν δουλεια οι αποφοιτοι του τμηματος.
Guest 125423
Επισκέπτης
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι δεν το έχω δηλώσει κι ο λόγος ήταν η τοποθεσία. Δεν θέλω να βγω οφ τοπικ αλλά πιστεύω δεν έχει ιδιαίτερο νοημα η υπαρξη αυτης της σχολης στη χιο. Για μένα καλυτερα θα ταν να μεταφερόταν στη θεσσαλονικη. Πιστεύω θα ηταν πολυ πιο ευκολα προσβασιμη απο τους μαθητες και σίγουρα η βάση θα ηταν υψηλοτερη.Κι εγώ το δήλωσα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω. Χίο δήλωσε κανείς?
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΩΤΗΣ Γ
Νεοφερμένος
πρωτη επιλογη εγω!
και δευτερη στην χιο!
ΦΩΤΗΣ Γ
Νεοφερμένος
https://www.facebook.com/groups/nautiliaka.papei.2013/
Κι εγώ το δήλωσα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω. Χίο δήλωσε κανείς?
Πόσο έβγαλες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.