DarthFederer
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Ωπ καινούριος φοιτητής καλωσήρθες!
-Όχι, παιδιά εγώ τις βαθμολογίες κοιτάω
-(έχουν εξαφανιστεί από το όχι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
ΠΡΟΣ ΤΥΧΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΦΕ: "Εκανες 6 χρονια δημοτικο, 3 χρονια γυμνάσιο και 3 χρονια λύκειο. Μπορεις να συμπληρωσεις μια αίτηση μόνος σου!"
nPb
Επιφανές μέλος
Η αίτηση δίνεται μόνο από την Γραμματεία. Βέβαια θα έχουν προμηθευτεί και οι παρατάξεις. Σήμερα που πέρασα έχουν στήσει τραπεζάκια κλπ, και άμα περάσεις και κοιτάς λίγο αμέριμνος στην πέφτουν 10 άτομα:
-Ωπ καινούριος φοιτητής καλωσήρθες!
-Όχι, παιδιά εγώ τις βαθμολογίες κοιτάω
-(έχουν εξαφανιστεί από το όχι).
Πριν πολλά χρόνια ήμουν φοιτητής 2ου έτους. Πάω στη γραμματεία να πάρω μια βεβαίωση σπουδών. Ήταν οι εποχές του πάγκου (έχουν περάσει πλέον) με τις παρατάξεις. Με πλησιάζει μια φινετσάτη φοιτήτρια της ΠΚΣ, με το Ριζοσπάστη παρα(-ξυρισμένη-)μάσχαλα.
- Γεια σου, θες βοήθεια; Θα κάνουμε τις εξής κινητοποιήσεις μπλα μπλα καταλήγοντας στο εργασιακό μέλλον μου (χωρίς να με ξέρει καθόλου).
- Όχι, δεσποινίς, είμαι δεύτερο έτος.
- (εξαφανίστηκε από το όχι)
- ακούστηκε...και ένα συγγνώμη
DarthFederer
Διάσημο μέλος
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τοπογράφοι: https://www.facebook.com/groups/1490005301246436/
Χημικοί: https://www.facebook.com/groups/312998388871628/
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Τοπογράφους δεν ξέρω αλλά σε μας (Μηχανολόγους) είναι ανοιχτή από τις 11.00 μέχρι τις 13.00. Κάπου εκεί παίζουν γενικά όλες!
Έγινε, ευχαριστώ
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.survey.ntua.gr/files/secr_announcements/proptyxiakes/program1ou-2014-2015.pdf
Όποιος ξέρει θα το εκτιμούσα να μου απαντήσει.
TonyMontanaEse
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γυμναστήριο στο εμπ καλό?
Γενικά τίμιο αλλά έχε υπόψιν ότι
1) εκτός από τις πρωινές ώρες είναι σχεδόν πάντα γεμάτο
2) συχνά δεν έχει ζεστό νερό για μπάνιο(εκτός και αν το φτιάξανε)
3)κλείνει στις 5 μ.μ. το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα βολικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.