Guest 454371
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ χρήσιμο να έχεις ένα πτυχίο c1 η c2 στα αγγλικά .
Και αυτό γιατί ακόμα και στο πανεπιστήμιο χρειάζεται η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας πριν καν πάτε για μεταπτυχιακα η εξωτερικό. Πολλά μαθήματα και έργασιες σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα (αναφέρομαι στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα) γίνονται στη αγγλική γλώσσα και πολλές φορές η κατοχή του lower πτυχίου δεν αρκεί.
Και επίσης πολλοι εργοδότες θεωρούν δεδομένο το να έχεις το proficiency στα αγγλικά .
Καλό θα ήταν μέχρι να έχετε τελείωσει τη σχολή να το έχετε πάρει.
Και εγώ η ίδια αυτό σκοπεύω να κάνω μιας και στη σχολή μου από το α εξάμηνο ήμουν αναγκασμένη να παρακολουθήσω μάθημα μικροβιολόγιας το οποίο ήταν το μισό μάθημα στα ελληνικά και το μισό στα αγγλικά και στα αγγλικά ως κάτοχος του lower πτυχίου αντιμετώπιζα μια δυσκολία...
Το IELTS και το TOEFL δε είναι πιστοποιητικά απλά αυτά σου δείχνουν τι επίπεδο έχεις στη αγγλική γλώσσα και οι βαθμοί τους διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων ,των κολλεγίων κλπ κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371
Επισκέπτης
Καλησπέρα
Η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ χρήσιμο να έχεις ένα πτυχίο c1 η c2 στα αγγλικά .
Και αυτό γιατί ακόμα και στο πανεπιστήμιο χρειάζεται η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας πριν καν πάτε για μεταπτυχιακα η εξωτερικό. Πολλά μαθήματα και έργασιες σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα γίνονται στη αγγλική γλώσσα και πολλές φορές η κατοχή του lower πτυχίου δεν αρκεί.
Και επίσης πολλοι εργοδότες θεωρούν δεδομένο το να έχεις το proficiency στα αγγλικά .
Καλό θα ήταν μέχρι να έχετε τελείωσει τη σχολή να το έχετε πάρει.
Και εγώ η ίδια αυτό σκοπεύω να κάνω μιας και στη σχολή μου από το α εξάμηνο ήμουν αναγκασμένη να παρακολουθήσω μάθημα μικροβιολόγιας το οποίο ήταν το μισό μάθημα στα ελληνικά και το μισό στα αγγλικά και στα αγγλικά ως κάτοχος του lower πτυχίου αντιμετώπιζα μια δυσκολία...
Το IELTS και το TOEFL δε είναι πιστοποιητικά απλά αυτά σου δείχνουν τι επίπεδο έχεις στη αγγλική γλώσσα και οι βαθμοί τους διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων ,των κολλεγίων κλπ κλπ
Eξαρτάται το επάγγελμα γι αυτό που είπες για τους εργοδότες, αλλά θα συμφωνήσω. Πλέον το lower δεν αρκεί. Στα περισσότερα μεταπτυχιακά, ζητάνε πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή και άριστη της αγγλικής. Το ielts και το toefl, είναι δύο απλά χαρτιά που τα ζητάνε στο Εξωτερικό , αν και όταν θες να πας για μεταπτυχιακό. ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα σου τα ζητήσουν στη δουλειά και ουδέποτε θα σου πουν για ποιο λογο δεν τα εχεις. Απλά εδώ στην Ελλάδα όλα μα ολα τα πιστοποιητικα αγγλικών είναι έξτρα μόρια για τον ΑΣΕΠ.
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Έχετε να προτείνετε κάποιο σε Μοσχάτο-Καλλιθεα?
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω τώρα που είμαι στο πρώτο έτος να δώσω και το proficiency ( Michigan). Έχει κάποιος κάποια γνώμη για τη λέσχη του ΟΠΑ? Γίνεται καλή δουλειά ή να προτιμήσω φροντιστήριο?
Έκανα Ισπανικά 1 χρόνο στη λέσχη μας. Ήταν καλά, αν και είμασταν γύρω στα 10-15 άτομα. Δεν γνωρίζω για τα τμήματα των Αγγλικών κάτι. :/
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Μάλιστα..Φαντάζομαι στα Αγγλικά θα έχει ακόμα περισσότερο κόσμο..Θα δω τι θα κάνω.Ευχαριστώ πολυΈκανα Ισπανικά 1 χρόνο στη λέσχη μας. Ήταν καλά, αν και είμασταν γύρω στα 10-15 άτομα. Δεν γνωρίζω για τα τμήματα των Αγγλικών κάτι. :/
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω τώρα που είμαι στο πρώτο έτος να δώσω και το proficiency ( Michigan). Έχει κάποιος κάποια γνώμη για τη λέσχη του ΟΠΑ? Γίνεται καλή δουλειά ή να προτιμήσω φροντιστήριο?
προτίμησε φροντιστήριο, θα είναι φουλ έμπειροι και θα μάθεις καλύτερα τη γλώσσα. (δεν έχω ιδέα για τη λέσχη πως κάνουν μάθημα αλλά πιστεύω στο φροντιστήριο θα είναι καλύτερα). Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω δυστυχώς αλλά με λίγο ψάξιμο σίγουρα θα βρεις κάποιο καλό κοντά στην περιοχή σου. (αν μη τι άλλο , υπάρχουν τόσα φροντιστήρια αγγλικών ). Ρώτα και κανένα γνωστό σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...