athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
δινω εξετασεις σε δυο βδομαδες και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει δωσει προσφατα, αν μπαινεις μονος σου μεσα για εξεταση ή μπαινουν δυο-δυο εξεταζόμενοι..
επισης πειτε ρε παιδια πως σας φαινονται τα προφορικα;
πώς ηταν η δικη σας εξεταση; τι θεματα συζητησατε;
οποιος απαντησει θα βοηθησει πολυ στο ξεαγχωμα μου..
ευχαριστω προκαταβολικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα!
δινω εξετασεις σε δυο βδομαδες και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει δωσει προσφατα, αν μπαινεις μονος σου μεσα για εξεταση ή μπαινουν δυο-δυο εξεταζόμενοι..
επισης πειτε ρε παιδια πως σας φαινονται τα προφορικα;
πώς ηταν η δικη σας εξεταση; τι θεματα συζητησατε;
οποιος απαντησει θα βοηθησει πολυ στο ξεαγχωμα μου..
ευχαριστω προκαταβολικα!
εγώ έδωσα πέρσι delf b2!
Εμείς, μπήκαμε 2 άτομα σε μία αίθουσα, όπου μας έδωσαν το κειμενάκι και το θέμα να το προετοιμάσουμε, για ένα μισάωρο.
Μετά, ο καθένας πήγε μόνος του να εξεταστεί.
Γενικά, μην αγχώνεσαι καθόλου, θέλουν να δουν απλά ότι έχεις μια ευχέρεια στη χρήση της γλώσσας, ούτε θα στριμώξουν με περίεργες ερωτήσεις, ούτε και θα εμμείνουν αν σου φύγουν κανά 2 λαθάκια. Απλά προσπάθησε να μιλήσεις, να μην είσαι σιωπηλή, όταν θα σου κάνει τις ερωτήσεις!
Πάντως, αντικειμενικά, είναι πολύ εύκολη εξέταση τα προφορικά του b2, είναι δύσκολο να κοπείς, αλήθεια σου λέω!
Καλή επιτυχία εύχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
το κειμενακι ηταν μεγαλο ή δεκα σειρές; δεν ειναι πολυ το μισαωρο;
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μισή ώρα φτάνει και περισσεύει, κυριολεκτικά στο τέλος όλοι χαζεύαμε και περιμέναμε να τελειώσει.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Libertus
Συντονιστής
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Οργάνωσε το κείμενό σου, ώστε να είναι όσο μεγαλύτερο και ουσιαστικό γίνεται. Προσπάθησε να μην κάνεις μια βαρετή ανάγνωση και δείξε ότι καταλαβαίνεις και εξηγείς παράλληλα αυτά που προετοίμασες. Μετά θα σου κάνουν ερωτήσεις πάνω στο θέμα, λίγες ή περισσότερες, αναλόγως με το πόσο τους κάλυψες στην παρουσίαση. Είναι εύκολη εξέταση και ευκαιρία να πάρεις πόντους, ώστε να εξισορροπήσεις το απαιτητικό ακουστικό του Delf B2. Καλή επιτυχία!
Δε θα το έλεγα απαιτητικό το ακουστικό! Γενικά τα delf dalf, νομίζω έχουν βατά ακουστικά σε σχέση με άλλα ξενόγλωσσα πτυχία!
Πάντως συμφωνώ με τη συμβουλή, το κλειδί για να έχεις πολύ ψηλό βαθμό στα προφ είναι να μη βαρεθεί η εξετάστρια!
Αν σου βγει, προσπάθησε να απαντάς σε κλίμα συζήτησης, σα να ανταλλάσσετε απόψεις!
Επίσης, αν δίνεις σε επαρχιακή πόλη, λένε ότι τα προφορικά είναι πάντα πιο εύκολα, αν και δεν έχω προσωπική πείρα!
bonne chance!
Libertus
Συντονιστής
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα λάβω 100% υπόψην μου τη συμβουλή για την βαρεμάρα που δεν πρέπει να προκαλέσω στον ακροατή μου.
Δίνω Αλεξανδρούπολη.
Όσο για τα ακουστικά, ναι Libertus μετα βίας πιάνω το πεντάρι, τα θεωρώ και εγώ πολύ απαιτητικά σε σχέση με του sorbonne που μιλάνε αργά και καθαρά.. οπότε ο στόχος είναι να εξισορροπήσω τον πολύ κακό μου βαθμό στα ακουστικά.
Miss marple ευχαριστώ πολύ!!! Δεν ξέρω τι άλλα ξενόγλωσσα πτυχία έχεις δει, αλλά εγώ που χω εικόνα μονο από την αγγλική, θεωρώ ποοοολυ απαιτητικό το ακουστικό.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Τα ακουστικά του Sorbonne την ίδια περίοδο ήταν πολύ πιο λογικά.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια που σας βρήκα εδώ, μπορώ να εκμεταλλευτώ το θέμα και να ρωτήσω μήπως κάποιος από εσάς έχει γνώμη ή/ και κάποιες μικρές συμβουλές για τα προφορικά του dalf?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.