Persepolis
Girl, Interrupted
The King's speech
My Life Without Me
Extremely Loud and Incredibly Close
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Γεια σας!!!!
Θα ηθελα να μου προτεινετε δραματικες ταινιες, της τελευταιας δεκαετιας. Μου αρεσουν αυτες που συγκινουν και προβληματιζουν. Καλο θα ηταν να αποφυγουμε λιγο τις ρομαντικες τυπου notebook.
Ευχαριστω!!!
Requiem for a Dream
The Pianist
The perks of being a wallflower
Dallas Buyers Club
Blue is the warmest colour
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό θρίλερ να δω;
The Others
Skeleton Key
A Tale of two sisters ή το αντίστοιχο αμερικάνικο The Uninvited
Drag me to Hell
Session 9
Martyrs (δεν το 'χω δει ακόμη)
Funny Games
The Collector/The Collection (ειναι λίγο gory )
Αυτά μου 'ρθαν.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
Μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό θρίλερ να δω;
-The strangers
- Woman in black(1-2)
- Insidious (1-3, τα αγαπημενα μου)
-Sinister(1-2)
- Saw(1-7)
Έχω δει παρα πολλες αλλα σου αναφερω μερικες ενδεικτικα...
Tribbiani
Νεοφερμένος
Mad Max : Fury Road (2015)
Avatar (2009, όχι τον airbender )
Interstellar (2014)
Gravity (2013)
Οι 2 τελευταίες πολύ ωραίες (ειδικά για όσους τους αρέσουν οι ταινίες για το διάστημα κ.λπ όπως εμένα). Σύντομα τώρα πρέπει να φύγω χωριό οπότε τρέχω να γεμίσω το laptop με ταινίες
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Jurrasic World έχει δει κανεις?
Gate4
Επιφανές μέλος
Έψαχνα πιο πολύ κάτι σε ψυχολογικό δηλαδή όχι με δαίμονες κτλ. Sinister και insidious έχω δει είναι πολύ ωραία!-The strangers
- Woman in black(1-2)
- Insidious (1-3, τα αγαπημενα μου)
-Sinister(1-2)
- Saw(1-7)
Έχω δει παρα πολλες αλλα σου αναφερω μερικες ενδεικτικα...
Tribbiani
Νεοφερμένος
Εγώ θα την κατεβάσω μόλις βγει καλή ποιότητα.
Jurrasic World έχει δει κανεις?
εγώ την βρήκα σε πολύ καλή ποιότητα, αν ψάξεις στα γνωστά torrent sites θα βρεις αν δεν βρίσκεις, σου στέλνω link με μήνυμα.
Σ' άρεσε το Mad Max??Εγώ το είδα σινεμά και το χοντρομετάνιωσα..
Ναι. Με πολλούς που έχω μιλήσει είτε την λάτρεψαν είτε την βαρέθηκαν επειδή σχεδόν όλη η ταινία ήταν μια καταδίωξη στην ουσία
Johnny15
Επιφανές μέλος
εγώ την βρήκα σε πολύ καλή ποιότητα, αν ψάξεις στα γνωστά torrent sites θα βρεις αν δεν βρίσκεις, σου στέλνω link με μήνυμα.
Είχα βρει ένα καλό αρχείο αλλά είχε hardcoded ξένους υπότιτλους. Θα ξανακοιτάξω αν είναι.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
Έψαχνα πιο πολύ κάτι σε ψυχολογικό δηλαδή όχι με δαίμονες κτλ. Sinister και insidious έχω δει είναι πολύ ωραία!
Και οι δύο καταπληκτικές όντως! Δεν σου αρέσουν οι ταινιες τρόμου?? Θα μπορουσες επίσης να δεις το Anarchy Parlor, Nightmare on the Elm Street ή το Smiley...
jucticeee
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Γενικά μόνο θρίλερ βλέπω αλλά δεν ήθελα πάλι με δαίμονες και τα σχετικά για αυτό ρώτησα.Και οι δύο καταπληκτικές όντως! Δεν σου αρέσουν οι ταινιες τρόμου?? Θα μπορουσες επίσης να δεις το Anarchy Parlor, Nightmare on the Elm Street ή το Smiley...
Θενξ πάντως.
Αν βλέπεις μόνο θρίλερ τότε είναι πολύ πιθανό ήδη να την έχει δει..Γενικά μόνο θρίλερ βλέπω αλλά δεν ήθελα πάλι με δαίμονες και τα σχετικά για αυτό ρώτησα.
Θενξ πάντως.
Αν όχι, τότε στην προτείνω ανεπιφύλακτα..
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
”Truly reaching another person means bravely stretching into uncomfortable territory and the resulting shake-up can be liberating.”
Gate4
Επιφανές μέλος
ΤΑΙΝΙΑΡΑ! Τι βλέμμα έχει αυτό το παιδί, την έχω δει την ταινία 3 φορές σίγουρα και ακόμα εντύπωση με κάνει.Αν βλέπεις μόνο θρίλερ τότε είναι πολύ πιθανό ήδη να την έχει δει..
Αν όχι, τότε στην προτείνω ανεπιφύλακτα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.