Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τέτοια να μου λες.ειναι πολυ καλη ταινια...αλλα οχι για ολους...δυσκολα θα αρεσει σε καποιον...αν σου αρεσει το the shining θα σου αρεσει και αυτη...!!!(τον πρωταγωνιστη τον εβλεπα μια ολοκληρη βδομαδα,καθε μερα, στον υπνο μου)
Λογικά θα το δω το βραδάκι γιατί τώρα χαζεύω.
Θέλω να δω αρκετές παλιές ταινίες που θεωρούνται καλές αλλά η παρέα μου ακούει ξερωγω για το Psycho ότι είναι από το 60' και δεν θέλουν. Οπότε πρέπει να τις δω μόνη μου και ορισμένες με ανατριχιάζουν λίγο .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέτοια να μου λες.
Λογικά θα το δω το βραδάκι γιατί τώρα χαζεύω.
Θέλω να δω αρκετές παλιές ταινίες που θεωρούνται καλές αλλά η παρέα μου ακούει ξερωγω για το Psycho ότι είναι από το 60' και δεν θέλουν. Οπότε πρέπει να τις δω μόνη μου και ορισμένες με ανατριχιάζουν λίγο .
εγω τελευταια εχω πιασει τις ταινιες απο τον charlie chaplin μεχρι τα 70s...(οτι προλαβαινω δηλαδη με τα φροντιστηρια) και φυσικα οταν καλω τους φιλους μου να ερθουν να τις δουμε μαζι δεν εμφανιζονται ποτε...!!ανατριχιαζεις με hitchcock?? το birds εχω προλαβει να δω...σαν ταινια γενικα μου αρεσε...αλλα καθολου δεν τρομαξα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν τις έχω δει ακόμη. Αλλά νομίζω θα τρομάξω λίγο όταν τις δω μόνη μου. Αν και προτιμώ γενικότερα να παρακολουθώ πρώτα εγώ τις ταινίες και μετά να τις βλέπω με άλλους.εγω τελευταια εχω πιασει τις ταινιες απο τον charlie chaplin μεχρι τα 70s...(οτι προλαβαινω δηλαδη με τα φροντιστηρια) και φυσικα οταν καλω τους φιλους μου να ερθουν να τις δουμε μαζι δεν εμφανιζονται ποτε...!!ανατριχιαζεις με hitchcock?? το birds εχω προλαβει να δω...σαν ταινια γενικα μου αρεσε...αλλα καθολου δεν τρομαξα..
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Οι ταινίες του Χίτσκοκ (απο τρέιλερ που έχω δει και ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούσε ο ίδιος για τις ταινίες του) είναι αποτυπωμένες φοβίες με βάση τη ψυχοσύνθεση του.
Ανατριχίλα είναι σίγουρα μια ασπρόμαυρη ταινία με φόνους και πουλιά που κατακλείουν μια πόλη (αν αυτή είναι όντως η πλοκή και δε την έχω ξεχάσει), απλά επειδή εμείς έχουμε συνηθίσει στα Splatter συχνά δεν το καταλαβαίνουμε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τα splatter είναι για γέλια Γενικά έχοντας δει τόσα πολλά έχω πάθει ανοσία. Είναι τόσο αναμενόμενα.American pie! Ταινία που μου άφησε ψυχολογικό τραύμα με τα κέικ.
Οι ταινίες του Χίτσκοκ (απο τρέιλερ που έχω δει και ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούσε ο ίδιος για τις ταινίες του) είναι αποτυπωμένες φοβίες με βάση τη ψυχοσύνθεση του.
Ανατριχίλα είναι σίγουρα μια ασπρόμαυρη ταινία με φόνους και πουλιά που κατακλείουν μια πόλη (αν αυτή είναι όντως η πλοκή και δε την έχω ξεχάσει), απλά επειδή εμείς έχουμε συνηθίσει στα Splatter συχνά δεν το καταλαβαίνουμε.
Τα American Pie αξίζουν για τον Στίφλερ.Έχω ρίξει ΤΟ γέλιο.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν τις έχω δει ακόμη. Αλλά νομίζω θα τρομάξω λίγο όταν τις δω μόνη μου. Αν και προτιμώ γενικότερα να παρακολουθώ πρώτα εγώ τις ταινίες και μετά να τις βλέπω με άλλους.
Εμένα χθες εμφανίστηκαν και τελικά είδαμε American Pie.
ποπο..δεν θελω να την θυμαμαι αυτην την ταινια...με υποχρεωσαν να την δω οταν ημουν πολυ μικρη και πρεπει να μου αφησε πολλα ψυχολογικα τραυματα...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Έχει φάση. Δεν είναι για πολλά .Αλλά με παρέα για γέλια κάτι λένε.ποπο..δεν θελω να την θυμαμαι αυτην την ταινια...με υποχρεωσαν να την δω οταν ημουν πολυ μικρη και πρεπει να μου αφησε πολλα ψυχολογικα τραυματα...
Alma Libre
Επιφανές μέλος
ποπο..δεν θελω να την θυμαμαι αυτην την ταινια...με υποχρεωσαν να την δω οταν ημουν πολυ μικρη και πρεπει να μου αφησε πολλα ψυχολογικα τραυματα...
Έψαχνα χρόνια να βρω τη ταινία και μου είπαν πως ήταν το American Pie. Απο τότε κόβω πέρα όταν το ακούω.
Τα splatter είναι για γέλια Γενικά έχοντας δει τόσα πολλά έχω πάθει ανοσία. Είναι τόσο αναμενόμενα.
Τα American Pie αξίζουν για τον Στίφλερ.Έχω ρίξει ΤΟ γέλιο.
Καλύτερα να είναι χωρίς εφέ κτλ για ταινία τρόμου.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ το είχα βρει πολύ περίεργο και στην αρχή γελούσα.
Ώσπου συνειδητοποίησα τι είχε πραγματικά κάνει.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το είχα βρει πολύ περίεργο και στην αρχή γελούσα.
Ώσπου συνειδητοποίησα τι είχε πραγματικά κάνει.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνωριζετε αν υπαρχει στο ιντερνετ;; δεν τη βρισκω πουθενα...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πείτε μου ότι δεν μου αποκάλυψε το plot twist . Δεν αντέχω άλλα spoilersssss!Το πειραμα εκανε τους στρατιωτες να τσαντιστουν και να σκοτωθουν μεταξυ τους. Ο Tim Robbins ειναι νεκρος απο την αρχη
somidios
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχω δει το Jacob's Ladder ήμουν έτοιμη να το δω.Όποιος το έχει δει ας ανοίξει το σπόιλερ να μου απαντήσει.
Λογικά θα την δω τώρα...Αλλιώς το Misery.Μπήκα σε ένα site με κριτικές για ταινίες για να δω τι παίζει και βλέπω αυτό Πείτε μου ότι δεν μου αποκάλυψε το plot twist . Δεν αντέχω άλλα spoilersssss!
Θυμάμαι σε αυτήν την ταινία η αδρεναλίνη μου είχε πιάσει κόκκινο
TrueBlue
Νεοφερμένος
Δεν έχω δει το Jacob's Ladder ήμουν έτοιμη να το δω.Όποιος το έχει δει ας ανοίξει το σπόιλερ να μου απαντήσει.
Λογικά θα την δω τώρα...Αλλιώς το Misery.Μπήκα σε ένα site με κριτικές για ταινίες για να δω τι παίζει και βλέπω αυτό Πείτε μου ότι δεν μου αποκάλυψε το plot twist . Δεν αντέχω άλλα spoilersssss!
Συμπέρασμα: Να τις δεις και τις 2!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Την είδα το απόγευμα Και εμένα επίσης.Θυμάμαι σε αυτήν την ταινία η αδρεναλίνη μου είχε πιάσει κόκκινο
Είδα το Misery και αύριο θα δω και το Jacob's Ladder. Κρίμα πάντως.Θα ήταν καλύτερο να μην το ήξερα.Sorry αλλα ναι, σου αποκαλυψε το plot twist! Αξίζει όμως η ταινία, παιζει με το μυαλο σου και ειναι ψιλο-downer. Μου θυμιζει λιγo ταινιες του Lynch.
Συμπέρασμα: Να τις δεις και τις 2!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Φοβερο το Misery!! Καταπληκτικη ερμηνεια απο Kathy Bates! Ακομα θυμαμαι τα "Aww Paul" xDΤ
Είδα το Misery και αύριο θα δω και το Jacob's Ladder. Κρίμα πάντως.Θα ήταν καλύτερο να μην το ήξερα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όντως εξαιρετική ερμηνεία.Φοβερο το Misery!! Καταπληκτικη ερμηνεια απο Kathy Bates! Ακομα θυμαμαι τα "Aww Paul" xD
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εμ ναι Stephen king ειναι αυτος,δημιουργει ρολάρες! Τι τραβηξε και αυτος ο δολιος..Όντως εξαιρετική ερμηνεία.Στη σκηνή που εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα ξαφνικά από πάνω του φρίκαρα.Ούλιαξα
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Προσπαθούσα να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα στη θέση του.Εμ ναι Stephen king ειναι αυτος,δημιουργει ρολάρες! Τι τραβηξε και αυτος ο δολιος..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.