millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
[η κολλημένη ]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
Ναι,τι το κακό έχει;Πάντως το Wall-e που προτείνεις το έχω δει και μου άρεσε πολύ.
Γενικώς όσα έχουν σαν θέμα την καταστροφή του κόσμου μου φαίνονται πολύ πατάτες. Άσε που ξέρεις το τέλος
Great expectations, Finding neverland, The pianist, The four feathers, Leon, 12 angry men(ταινία του 1957, με τον Fonda.. Ασπρόμαυρη αλλά ταινιάρα)
fabulous
Δραστήριο μέλος
Μουχαχα.Big Fish.
[η κολλημένη ]
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφώνω:no1:Σοβαρά σου άρεσε αυτό το πράγμα? Καταστροφή του κόσμου = fail.
Εγώ προτείνω μία που είδα χθες βράδυ, Wall-E
b3th
Νεοφερμένος
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1:twilight δεν υπαρχει... ειναι απιστευτο
πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση"
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight.
Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα.
Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge.
Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight.
(νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει )
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
+1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρωνΑν ξανακουσω για το twilight θα εκραγω. Error error.
Μπλιεχ. ΜΗΝ δειτε το twilight.
Θελετε καλη βαμπιροκατασταση; δειτε το Συνεντευξη με Ενα Βρικολακα.
Θελετε ομορφο ροματζο; Προτιμειστε το Moulin Rouge.
Αλλα οχι τοσο επιφανειακες ταινιες σαν το twilight.
(νταξει μην μου απαντησετε, τα χουμε ξαναπει )
, χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη
Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset
maria_st8
Νεοφερμένος
zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνω με χιλια!!και ο πρωταγωνιστης κουκλος αλλα εχει γενικα ωραια ατμοσφαιρα!να τη δειτε:no1::no1:
πτροτεινω επισης το "Good Will hunting","Dead poets circle","ψαχνοντας τον Φορεστερ"....."A lot like love" εννοειται απο τις πιο αγαπημενες...ααα και "χαμενοι στη μεταφραση"
society,οχι circle ..μην πεφτεις στην παγιδα της μεταγραφης. +1 για τα δυο πρωτα (ε το πρωτο εχει μαθηματικα+ματ ντειμον,τι καλυτερο?). το "χαμενοι στη μεταφραση" μου το εχουν συστησει μονο αν θελω να πεθανω απο βαρεμαρα,παντως.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καληιστορια αμερικανικης ιστοριας με εντουαρντ νορτον...καταπληκτικο εργο,καταπληκτικος ηθοποιος..
Xμμ το πιο προσφατο πολιτικο θριλερ που με ερχεται ειναι το Munich του σπιλμπερκ, Primal Fear με τον Richard GereΈχετε να μου προτείνετε καμία ταινία να νοικιάσω; Κατά προτίμηση κάτι σαν το "A Beautiful Mind" ή καμιά καλή κωμωδία ή κανένα πολιτκό θρίλερ...
maria_st8
Νεοφερμένος
H αληθεια ειναι πως "χαμενοι στη μεταφραση" ειναι το ειδος indie ταινια που δεν ειναι για ευρυ κοινο , ειναι για το ειδους του ανθρωπου που του αρεσει το juno.
Μαλλον τα Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας εννοεις ,οντως πολυ καλη
ναι,,μαλλον αυτο εννοουσα
..ευχαριστω για τη διορθωση..
MαR*
Νεοφερμένος
Εγώ θέλω μια καλή ρομαντική, με νέους ηθοποιούς(15-20 χρονών)
Καμιά ιδέα...;
Ωραια ταινια ειναι το sleepover [πιτζαμα παρτυ] ειναι πιο πολυ
κωμοδια ομως παρα ρομαντικη
αλλα δεν ξερω αν θα την βρεις ευκολα, γιατι ειναι λιγο παλια...
-----------------------------------------
+1.Mε εχει κουρασει οποιαδηποτε αναφορα σε αυτη την ταινια και στον εντουαρντ τον τελειο στοκερ διοτι αυτο ειναι ,οποιοδηποτε αγορι επιχειρησει αυτες τις δηθεν ""ρομαντικες"" παρακολουθησεις θα λαβει μια εντολη περιοριστικων μετρων
, χρηματικο προστιμο και μερικες μερες στη φυλακη
Οσο για ρομαντικες προτεινω : before sunrise , before sunset
+φωνω και εγω...:no1:
maria_st8
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
GUITARGIRL 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Καλο φαίνεται το death race,θα το ψάξω.Thnx
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.