Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προτιμώ τις ταινίες πριν το 2000... Mερικές τρόμου που έχω δει (και παλιές και νέες) είναι:
Halloween (όλα)
A nightmare on Elm street (και το παλιό και το νέο)
Sleepy Hollow (για τρόμου μου το πούλησαν... Έσχος!)
The Omen
The Shining
The Orphan
The Exorcist (ναι, έκανα τη βλακεία και την είδα...)
Sweeney Todd (εντάξει, δεν είναι τρόμου, απλά λένε ότι είναι τρόμου)
Και πολλές άλλες που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή...
Λοιπόν, τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαλημέρα κι από εμένα... Ψάχνω να δω ταινίες διάφορες, αλλά κυρίως τρόμου.
Προτιμώ τις ταινίες πριν το 2000... Mερικές τρόμου που έχω δει (και παλιές και νέες) είναι:
Halloween (όλα)
A nightmare on Elm street (και το παλιό και το νέο)
Sleepy Hollow (για τρόμου μου το πούλησαν... Έσχος!)
The Omen
The Shining
The Orphan
The Exorcist (ναι, έκανα τη βλακεία και την είδα...)
Sweeney Todd (εντάξει, δεν είναι τρόμου, απλά λένε ότι είναι τρόμου)
Και πολλές άλλες που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή...
Λοιπόν, τι λέτε;
το the exorcist ειναι ωραιο? θελω κι εγω να το δω αλλα μου λενε διαφορα τι λες?
και το the omen τι υποθεση εχει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
εγω που το ειχα δει παντως δεν μου πολυαρεσε.Ουτε τοσο τρομακτικο ηταν και σιγα την πλοκη.Επισης,για τα δικα μου γουστα και για αυτο που περιμενα να δω ηταν παρα πολυ αργη η ταινια,ειχα κοψει φλεβες...(δεν ξερω αν εχει βγει καινουρια ταινια,εγω αναφερομαι σε αυτη)
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
αα και να μην έχει αίματα (διότι με αίματα δεν είναι θρίλερ είναι αηδία) . Να είναι πάρτε π.χ σαν την Κατάρα (απ'ότι θυμάμαι δεν είχε και πολλά αίματα)
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το the omen τι υποθεση εχει?
Κοίτα, το The Exorcist εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ σαν ταινία. Βασικά, ο μισός κόσμος που το έχει δει το θεωρεί από τα πιο τρομακτικά, ενώ ο άλλος μισός κόσμος λέει πως είναι μια αηδία και μισή, με καθόλου τρόμο.
Εγώ προσωπικά, το βρήκα τρομακτικό, ειδικά σε κάτι σκηνές που γυρνάει η δαιμονισμένη το κεφάλι της γύρω γύρω και φυσικά με το λεγόμενο spiderwalk το οποίο δεν υπάρχει στην κομμένη έκδοση της ταινίας.
Θα σου πρότεινα να την δεις την ταινία, ειδικά αν δεν τρομάζεις εύκολα .
Όσο για το The Omen, έχει να κάνει με έναν Άγγλο ή Αμερικανό (δεν θυμάμαι καλά) αξιωματούχο, ο οποίος έχασε το πρώτο του παιδί πάνω στη γέννα (η γυναίκα του γεννούσε και το παιδί πέθανε) και έτσι αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί... Μετά από κάποια γεγονότα που συμβαίνουν, ανακαλύπτει ότι το παιδί έχει κάποιου είδους εσωτερικές δαιμονικές δυνάμεις που το μετουσιώνουν στον Αντίχριστο... Πολύ δυνατή ταινία, αξίζει να τη δεις
Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε μία ταινία τρόμου..... όμως να είναι πολύ τρομακτική ..... (όχι exorcist)
αα και να μην έχει αίματα (διότι με αίματα δεν είναι θρίλερ είναι αηδία) . Να είναι πάρτε π.χ σαν την Κατάρα (απ'ότι θυμάμαι δεν είχε και πολλά αίματα)
Χμ, την Κατάρα δεν την έχω δει... Ποιος είναι ο original τίτλος; Και τι υπόθεση έχει;
Εγώ θυμάμαι είχα τρομάξει με τα Halloween, ειδικά με το πρώτο... Δηλαδή, περιμένεις να πεταχτεί ο serial killer, αλλά δεν πετάγεται, έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις! Έχει πολλούς θανάτους, αλλά δεν δείχνει ούτε μια σταγόνα αίμα, οι σκηνές είναι πολύ καλογυρισμένες και οι θάνατοι εμφανίζονται από τη μεριά του θύματος... Βέβαια δεν είναι τόοοοσο τρομακτική, αλλά ok...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω σε αυτό αναφερόμαστε ως "η Κατάρα".
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
@Πουλάκι: The grudge, όπως είπα παραπάνω... Το Ιαπωνικό (που είναι και η original ταινία) είναι κλάσεις πιο τρομακτικό
Νομίζω σε αυτό αναφερόμαστε ως "η Κατάρα".
Oh la la! Το The grudge είναι "Η κατάρα"; Μαμά
Έχω ακούσει ότι είναι πολύ τρομακτικό, και όπως είπες εσύ, ιδίως η Ιαπωνική έκδοση της ταινίας... Τώρα που θα έρθει το Πάσχα και θα έχω χρόνο θα τη δω .
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Αντε πειτε καμια καλη προσφταη κωμωδια και αφηστε τις βλακειες
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελεος ρε με τις ταινιες τρομου
φλώρεεεεε
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελεος ρε με τις ταινιες τρομου
φοβόμαστε?
DrHouse
Διάσημο μέλος
Real Story
Ταινιαρα,πολυ δυναμικη,γεματη ενταση που μεταφερεται ανετα στο θεατη...ειδικα αμα εχετε και home cinema ειναι σαν πεδιο μαχης...πιο επικαιρη απο ποτε...μπορουμε να πουμε οτι παρουσιαζει και την σημερινη κοινωνικοπολιτικη κατασταση με τις εξεγερσεις λαου και γουρουνοδυναμεων,τον τροπο σκεψης αλλα και τον τροπο δρασης και απο τις δυο μεριες.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει καμία;
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Ένας φίλος μου ψάχνει ταινίες με δεινοσαύρους.
Μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει καμία;
Το θεωρώ απίθανο να μην το έχει δει αλλά τι πιο γνωστό από το Jurassic Park...https://www.imdb.com/title/tt0107290/
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ.
nPb
Επιφανές μέλος
Quo Vantis
Μπεν Χούρ
Σπάρτακος
Ιησούς από τη Ναζαρέτ
Δέκα Εντολές
Η χώρα των Φαραώ
Βασιλεύς των Βασιλέων
Βασιλιάς Δαυίδ
Από τις κλασικές κινηματογραφικές ταινίες εποχής (που δεν ταιριάζει με το πνεύμα των ημερών) ξεχωρίζει η ταινία ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ του Βίκτωρος Ουγκώ, με τους ηθοποιους Ζεράρ Ντεπαρτιέ και Τζών Μάλκοβιτς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.
fockos
Επιφανές μέλος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.