Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Επισήμανση: Τα μηνύματα 242 - 244 μεταφέρθηκαν από το νήμα "Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
εχετε να προτεινετε κατι ελαφρυ για καλοκαιρι?εχω διαβασει μονο αστυνομικα μεχρι τωρα,του jo nesbo και το βιβλιο της νικολουλη και θα ηθελα να αλλαξω ειδος.ξερετε καποιο καλο αλλα περιπου 300 σελιδες (100 πανω 100 κατω) και να ειναι ευκολονοητο,μη κρυβει βαθια νοηματα και δυσκολους ορους.ελεγα να παρω το δογμα του σοκ αλλα ειναι μεγαλο και "βαρυ" για καλοκαιρι
https://www.politeianet.gr/books/oi-athlioi-182390
έχει πολλές σελίδες αλλά είναι απλό
Guest 845212
Επισκέπτης
Στην εκδοση που το ειχα διαβασει εγω παιζει να ειχε 980 σελιδες νομιζω καπου εκει. Βεβαια οντως διαβαζοταν ευκολα και ειναι αναμφιβολα φοβερο βιβλιο. Βικτωρ Ουγκω τι να λεμε τωρα...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
το παρήγγειλα κι αυτό και θέλω δεύτερες γνώμες,αν τυχόν κάποιος το έχει διαβάσει.
Μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον και με ιδιαίτερη πλοκή.
Vasilispap_27
Νεοφερμένος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από το νήμα "Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό".
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά , επειδή βαριέμαι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό βιβλίο να διαβάσω τώρα το καλοκαίρι;
Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από το νήμα "Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό".
Πες μας πάνω - κάτω ποια είναι τα γούστα σου.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανεπιφυλακτα.
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η καθημερινη μαγεια των ασημαντων πραγματων - Φρανσεσκ Μιραλιες
Η Μεταμορφωση - Καφκα
και φυσικα τον Φυλακα στη Σικαλη του Σαλινγκερ
Αυτα για αρχη
MusEditor
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Λαθος - Αντωνης Σαμαρακης
Η καθημερινη μαγεια των ασημαντων πραγματων - Φρανσεσκ Μιραλιες
Η Μεταμορφωση - Καφκα
και φυσικα τον Φυλακα στη Σικαλη του Σαλινγκερ
Αυτα για αρχη
Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ο Franz Kafka. Τόσο περίπλοκος και τόσο μεστός συνάμα στα έργα του. Θυμάμαι Η Μεταμόρφωση μου είχε αφήσει ένα αίσθημα απέχθειας αλλά και συμπόνιας ταυτόχρονα.Μεγάλος λογοτέχνης βέβαια. Προσπαθώ να φανταστώ το γερμανικό πρωτότυπο
Λοιπόν από εμένα
William Gibson - Νευρομάντης
Gabriel Garcia Marquez - Εκατό Χρόνια Μοναξιάς
Oscar Wilde - Το Πορτραίτο του Dorian Gray
George Orwell - 1984
Albert Camus - Ο Ξένος
Τα παραπάνω έργα βέβαια δεν αποσκοπούν τόσο στην ευχαρίστηση και στην ικανοποίηση, όσο στον προβληματισμό και στην σκέψη. Ίσως γι αυτό είναι και στενόχωρα...
anna-what if??
Νεοφερμένος
Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ο Franz Kafka. Τόσο περίπλοκος και τόσο μεστός συνάμα στα έργα του. Θυμάμαι Η Μεταμόρφωση μου είχε αφήσει ένα αίσθημα απέχθειας αλλά και συμπόνιας ταυτόχρονα.Μεγάλος λογοτέχνης βέβαια. Προσπαθώ να φανταστώ το γερμανικό πρωτότυπο
Λοιπόν από εμένα
William Gibson - Νευρομάντης
Gabriel Garcia Marquez - Εκατό Χρόνια Μοναξιάς
Oscar Wilde - Το Πορτραίτο του Dorian Gray
George Orwell - 1984
Albert Camus - Ο Ξένος
Τα παραπάνω έργα βέβαια δεν αποσκοπούν τόσο στην ευχαρίστηση και στην ικανοποίηση, όσο στον προβληματισμό και στην σκέψη. Ίσως γι αυτό είναι και στενόχωρα...
Πράγματι, ο Κάφκα φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αν σκεφτείς ότι ο ίδιος έκαψε το μεγαλύτερος μέρος του έργου του και στη διαθήκη του ζήτησε να καταστραφούν όλα τα γραπτά και οι σημειώσεις του!
Τα δικά μου αγαπημένα:
Μ.Χ- Βασίλης Αλεξάκης
Τάλγκο- Βασίλης Αλεξάκης
Ωραία της Ημέρας- Ζοζέφ Κεσέλ
Όμορφοι και Καταραμένοι- Φρανσις Σκοτ Φιτζέραλντ
Το Άρωμα- Πάτρικ Ζίσκιντ
Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ- Όσκαρ Γουάιλντ
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
anna-what if??
Νεοφερμένος
Τωρα που αρχησαν τα σχολεια θελω να παρω να χω ενα βιβλιο να διαβαζω και θα ηθελα να μου προτεινετε καποια... Θα προτιμουσα να ειναι σε στιλ pride and prejudice ή το σπιτι διπλα στο ποταμι αλλα αμα ξερετε κατι διαφορετικο με καλη πλοκη πειτε μου
Στο ίδιο στυλ: Έμμα- Τζέιν Όστεν
Ανεμοδαρμένα Ύψη- Έμιλυ Μπροντέ
Κ κάτι διαφορετικό: Ο χορός της ζωής: Ζωρζ Σαρρή
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασυμβιβαστος119
Νεοφερμένος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κοιμητηριο της Πραγας,Ουμπερτο Εκο...απλα φανταστικο
Όταν το είχα διαβάσει,δεν μου είχε αρέσει πολύ.Δεν ξέρω,δεν το πολυκατάλαβα?Ίσως.
Θα το ξαναπιάσω πάντως καποια στιγμή.
On:
Δύο απο τα αγαπημένα μου είναι η Λολίτα του Ναμπόκοφ και Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια της Χαρπερ Λη.
Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
Η αυτοκρατορια των σκουπιδιων - Αποστολιδης
Δε τα διαβασα βεβαια, αλλα τα προτεινω στο ασβεστο νεανικο πνευμα, μιας και εμεις γερασαμε!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- nearos
- Debugging_Demon
- Kate1914
- mathitisglykeiou
- Reader
- Corfu kitty
- Scandal
- giorgos5002
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- iann1767
- Μαραθ22
- ggl
- eirinipap
- Miranda32
- estrela
- Steliosgkougkou
- Drglitterstar
- tfghp
- Deadly_sorrowX
- oups
- tsiobieman
- Εριφύλη
- athinoula
- thenutritionist
- katia.m
- George.S
- Kitana
- spring day
- snowy
- Applepie
- Nick254
- giannhs2001
- angeloskar
- Maynard
- constansn
- Joji
- Fagia ツ
- hirasawayui
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Τρελας123
- fmarulezkd
- rempelos42
- katerinavld
- Than003
- New member
- floydiantree
- Kleanth
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.