whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
floydiantree
Νεοφερμένος
Kristin Thompson, David Bordwell
Λίγο τσιμπημένο βιβλίο είναι η αλήθεια, αλλά είναι πραγματικά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βιβλίο που περιέχει σχεδόν τα πάντα για την ιστορία του κινηματογράφου, από το 1880 μέχρι το 2003. Είναι γραμμένο με τρόπο απλό- δεν χρειάζεται να γνωρίζεις περίεργες ορολογίες για να το κατανοήσεις- και είναι πραγματικά ότι πρέπει για 'ψάξιμο' ταινιών όταν δεν ξέρεις τι να δεις. Εγώ η αλήθεια είναι είμαι ακόμα στον βουβό - ίσως πάρει μήνες μέχρι να τελειώσω το βιβλίο - αλλά το βιβλίο κάνει πολύ ωραίες προτάσεις ταινιών , αντιπροσωπευτικές για κάθε εποχή. Σε κάνει να εκτιμάς πολύ τις πρώτες-πρώτες ταινίες.(Ορίστε μια)
Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε σινεφίλ!
edit: Μόλις είδα ότι στο thread κάποιος ρωτάει για συγκεκριμένο είδος βιβλίων και οι άλλοι προτείνουν. Νόμιζα ότι ήταν γενικά για προτάσεις. Sorry!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Lefteris1995
Νεοφερμένος
Εντυπώσεις? Δύσκολλο έ?
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραιο ειναι αλλα ο εκο ειναι παντα πολυ περιγραφικος σε σημειο εκνευρισμου...οταν ειχα αρχισει το ονομα του ροδου ειχα βαρεθει να διαβαζω την περιγραφη του μοναστηριου...Παιδιά έχει διαβάσει κανείς το ''ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ ''- ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ ?
Εντυπώσεις? Δύσκολλο έ?
εγω προτεινω το μυθιστορημα 8 της καθριν νεβιλ...ειναι πολυ πολυ ωραιο ...εχει σκακιστικο περιεχομενο...
αλλα η φωτια το επομενο της σειρας ειναι παρατραβηγμενο...απογοητευτηκα!!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
χρειαζομαι προταση για το καλοκαιρι και τις διακοπες.εχω ηδη σταμπαρει 2 βιβλια φαντασιας να κουβαλησω στη θαλασσα και χρειαζομαι αλλο ενα(ονειρα εν μεσω εξεταστικης).
δε θελω παλι φαντασιας. ισως κατι τρομου/αγωνιας; ή ιστορικο;προτασεις αρκει να μην ειναι τομοι ολοκληροι:Ρ
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραίο μυστηρίου του στυλ κώδικας ντα Βίντσι με πολλά (ακριβές και φανταστικά) στοιχεία είναι το 8 της Katherine Neville(πάνω από 600 σελίδες ωστόσο).δε θελω παλι φαντασιας. ισως κατι τρομου/αγωνιας; ή ιστορικο;προτασεις αρκει να μην ειναι τομοι ολοκληροι:Ρ
floydiantree
Νεοφερμένος
Η Λάμψη του Stephen King. Απ'τα καλύτερα τρόμου που έχω διαβάσει.καλησπερα,
χρειαζομαι προταση για το καλοκαιρι και τις διακοπες.εχω ηδη σταμπαρει 2 βιβλια φαντασιας να κουβαλησω στη θαλασσα και χρειαζομαι αλλο ενα(ονειρα εν μεσω εξεταστικης).
δε θελω παλι φαντασιας. ισως κατι τρομου/αγωνιας; ή ιστορικο;προτασεις αρκει να μην ειναι τομοι ολοκληροι:Ρ
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Η Λάμψη του Stephen King. Απ'τα καλύτερα τρόμου που έχω διαβάσει.
Και η ταινία. Ο Jack Nicholson παίρνει κάτι εκφράσεις...
Το βιβλίο μου το είχε φέρει ο αδερφός μου όταν ήμουν πιο μικρή, αλλά κόπηκε από τη λογοκρισία της μάνας μου
MissKit
Επιφανές μέλος
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μου εξάσκησης στα αγγλικά λόγω φθινοπωρινών υποχρεώσεων που ανέκυψαν είπα να διαβάσω και κανένα βιβλίο. Δε θα ήθελα με τίποτα ροματζάδες και δεν μπορώ την πολλή φαντασία, έχω αρκετή από μόνη μου. Σκέφτηκα λοιπόν κάτι σε αστυνομικό/μυστηρίου.
Any suggestions? I 'm clueless!
Itach1
Διάσημο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Εμένα μου αρέσουν τα βιβλία του Μάνκελλ (βλ. sidetracked). Γενικά, δηλαδή, η σειρά του με τον Κουρτ Βαλάντερ.Γειααα σας.
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μου εξάσκησης στα αγγλικά λόγω φθινοπωρινών υποχρεώσεων που ανέκυψαν είπα να διαβάσω και κανένα βιβλίο. Δε θα ήθελα με τίποτα ροματζάδες και δεν μπορώ την πολλή φαντασία, έχω αρκετή από μόνη μου. Σκέφτηκα λοιπόν κάτι σε αστυνομικό/μυστηρίου.
Any suggestions? I 'm clueless!
[Henning Mankell]
Τα σουηδικά αστυνομικά μυθιστορήματα είναι υπέροχα!
Thetawaves
Νεοφερμένος
Εγω παλι θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο βιβλιο επιστημονικης φαντασιας/θριλερ/μυστηριου
Αν δεν έχεις διαβάσει ήδη, σου προτείνω να διαβάσεις βιβλία του Dan Brown όπως Πεφωτισμένοι, Κώδικας Da Vinci, Το Χαμένο Σύμβολο.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimosthenisgeo
Νεοφερμένος
Παντως,προτεινω σε ολους οσοι θελετε ενα βιβλιο περιπετειας και μυστηριου το''Αριστερο χερι του Θεου''...
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ένας εύχρηστος, πρακτικός οδηγός των βασικών πρώτων βοηθειών, εγκεκριμένος από τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό. -Επείγουσα αντιμετώπιση για περισσότερες από 100 κακώσεις και περιστατικά -Πολύτιμη εισαγωγή στις πρώτες βοήθειες για χώρους εργασίας, σπίτια και σχολεία -Παρουσιάζει τις σύγχρονες διασωστικές τεχνικές -Περιέχει απαραίτητες γνώσεις για την σωστή παροχή Πρώτων Βοηθειών.
https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=3615456
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ποοοο αυτο ηταν το πρωτο βιβλιο του Ουαιλντ που διαβαασα!πριν μια εβδομαδα τελειωσα ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο και το συνιστω ανεπιφυλακτα γιατι εμενα μου αρεσε πολυ!!!τελενυ η η αλλη οψη του νομισματοσ οσκαρ ουαιλντ!!!!!!!!!!!!!
Irodis
Δραστήριο μέλος
Η εφαρμογή της φιλοσοφίας στα καθημερινά προβλήματα
Πάρα πολύ όμορφο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- nearos
- Debugging_Demon
- Kate1914
- mathitisglykeiou
- Reader
- Corfu kitty
- Scandal
- giorgos5002
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- iann1767
- Μαραθ22
- ggl
- eirinipap
- Miranda32
- estrela
- Steliosgkougkou
- Drglitterstar
- tfghp
- Deadly_sorrowX
- oups
- tsiobieman
- Εριφύλη
- athinoula
- thenutritionist
- katia.m
- George.S
- Kitana
- spring day
- snowy
- Applepie
- Nick254
- giannhs2001
- angeloskar
- Maynard
- constansn
- Joji
- Fagia ツ
- hirasawayui
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Τρελας123
- fmarulezkd
- rempelos42
- katerinavld
- Than003
- New member
- floydiantree
- Kleanth
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.