Προτάσεις για δραστηριότητες στην Αθήνα

Guest 001921

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας,

την ερχόμενη εβδομάδα, θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα 4 άτομα, ηλικίας 17 ετών με την καθηγήτριά μας, στο πλαίσιο διαγωνισμού επιχειρηματικότητος. Το πρώτο βράδυ της 27ης Μαρτίου έχουμε βρει τι να κάνουμε, θα πάμε θέατρο. Θέλω να ρωτήσω, τι προτείνετε, ειδικά οι Αθηναίοι που γνωρίζουν τα κατατόπια, να κάνουμε το δεύτερο βράδυ; Μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη... πες μέχρι τις 11:30, γενικά πρέπει να γυρίζουμε πίσω στο ξενοδοχείο νωρίς ή όχι; Θα μένουμε σε ξενοδοχείο της Πλάκας. Εγώ σκεφτόμουν κάτι του τύπου να πάμε για καφέ κατά τις 8 και μετά κάποιο περίπατο ή και ακόμη βόλτα στον Λυκαβηττό για την νυκτερινή θέα της Αθήνας. Τι λέτε; Τι προτάσεις έχετε εσείς; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Βαγγέλης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 001921

Επισκέπτης

Πραγματικά επείγει, οπότε παρακαλώ από καρδιάς όσους μπορούν να απαντήσουν. Ξέχασα να πω ότι ψάχνω δραστηριότητες οικονομικές. Ευχαριστώ.

Βαγγέλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bemanos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.
Δεν ειναι ευκολο να πει κανεις ,αν δεν ξερει το γουστο της παρεας . Παντως ,στις περισσοτερες περιοχες δεν υπαρχει προβλημα με το να κυκλοφορεις το βραδυ.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Ποιος σας τρομοκρατει ρε παιδια, στην Αθηνα θα ερθετε, οχι στο Μπρονξ. Μια χαρα μπορειτε να κυκλοφορειτε το βραδυ. Εχετε πολλα να δειτε και σε 1 μερα δεν θα προλαβετε και τρομερα πραγματα. Πηγαινετε καμια βολτα για καφε και ποτο στο κεντρο, περπατηστε λιγο Συνταγμα-Μοναστηρακι-Θησειο-Αεροπαγιτου (νταξει δεν ειναι λιγο οκ) και αν θελετε πιο μπαρο-κλαμποκατασταση παρτε το μετρο (μεχρι τις 2,30 το Σαββατο) και κατεβειτε Κεραμεικο.

ΥΓ. Μη φατε στο Μοναστηρακι και μη κατσετε στα κλασικα κρασσαδικα-ναργιλεδαδικα στου Ψυρρη που γινεται χαμος.

Κομνηνός

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,681 μηνύματα.
την δεύτερη ημέρα να πάτε στο αεροδρόμιο ελ.βενιζέλος
εκει θα πάρετε την πτήση για Θεσσαλονίκη
καλη σας διασκέδαση :)

στην θεση σας δεν θα το κουνουσα ρουπι απο το ιστορικο κεντρο και θα επαιρνα σβαρνα και τα μουσεια π.χ ενα μαλλον παραγνωρισμενο,αλλα εξαιρετικο μουσειο ειναι το ιστορικο στην παλια βουλη
επισης ο κεραμεικος ειναι εξαιρετικος καθως και τα γνωστα
προσωπικα παντως ενα καφε στο εστω ανανεωμενο ,αλλα ιστορικο ζοναρς θα το επινα
ενω και για φαγητο στο επισης ιστορικο ideal,μα εκλεισε :(
υπαρχουν ομως πολλα καλα μαγαζια και νεα,ψαξε στο νετ tripadvisor π.χ δες και google map στασεις μετρο κ.λπ

πατε σε μετριο μηνα,αλλιως θα σας προτεινα και τον θερινο σινεμα στην πλακα το βραδακι
οπως και ενα ρουφ γκαρντεν με θεα και εχει πολλα ωραια η Αθηνα(ενα στο μοναστηρακι)
επισης αν δεν εχετε παει ποτε και το πλανηταριο ειναι ωραιο,αλλα αρκετα απομακρυσμενο απο το κεντρο και θα σας παρει χρονο(δεν ξερω αν εχει σταση το μετρο και ποση ωρα κανει),οπως και ο ζωολογικος
ομως αν δεν εχετε παει στα must see που λεμε εμεις οι αγγλοφωνοι της κακιας δεκαρας αυτα ειναι δευτερη επιλογη

να πατε στο θεατρο διονυσου,απομνημονευστε ενα διστιχο απο αριστοφανη ,παρτε ποζα και απαγγειλετε!που μπορειτε να το κανετε αυτο στον πλανητη;
η Αθηνα ειναι ομορφη στο ιστορικο της κεντρο οταν την λουζει το αττικο φως,ομως μαρτη μηνα δυσκολα τα πραγματα,υπαρχουν ομως τελικα πολλα πραγματα που μπορειτε να κανετε

ωπ δεν ειδα τις ωρες,σε ρουφ γκαρντεν χειμωνα δεν εχω παει να μαι ειλικρινης,λογικα βαζουν στεγαστρα κ.λπ,αν ναι πατε σε εκεινο το ξενοδοχειο στο μοναστηρακι,να δεις πως το λενε,γκουγκλαρε θα το βρεις ευκολα

Τελευταία επεξεργασία:

Anonyme

Δραστήριο μέλος

Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 645 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

την ερχόμενη εβδομάδα, θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα 4 άτομα, ηλικίας 17 ετών με την καθηγήτριά μας, στο πλαίσιο διαγωνισμού επιχειρηματικότητος. Το πρώτο βράδυ της 27ης Μαρτίου έχουμε βρει τι να κάνουμε, θα πάμε θέατρο. Θέλω να ρωτήσω, τι προτείνετε, ειδικά οι Αθηναίοι που γνωρίζουν τα κατατόπια, να κάνουμε το δεύτερο βράδυ; Μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη... πες μέχρι τις 11:30, γενικά πρέπει να γυρίζουμε πίσω στο ξενοδοχείο νωρίς ή όχι; Θα μένουμε σε ξενοδοχείο της Πλάκας. Εγώ σκεφτόμουν κάτι του τύπου να πάμε για καφέ κατά τις 8 και μετά κάποιο περίπατο ή και ακόμη βόλτα στον Λυκαβηττό για την νυκτερινή θέα της Αθήνας. Τι λέτε; Τι προτάσεις έχετε εσείς; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Βαγγέλης

Αφού θα μείνετε στην Πλάκα είστε πολύ τυχεροί γιατί δεδομένου πως θα κυκλοφορήσετε στο κέντρο μπορείτε πολύ εύκολα να γυρίσετε με τα πόδια (ή με ταξί αν φοβάστε πως θα χαθείτε). Τι θα δείτε στο θέατρο; :) Τον Λυκαβηττό δεν θα τον πρότεινα, κυρίως γιατί μου κάνει ζευγαροκατάσταση. Για θέα (όχι τόσο εντυπωσιακή, αλλά θέα) μπορείτε να ανεβείτε στον Άρειο Πάγο.

[...] και αν θελετε πιο μπαρο-κλαμποκατασταση παρτε το μετρο (μεχρι τις 2,30 το Σαββατο) και κατεβειτε Κεραμεικο.

:sick: :P

ΥΓ. Μη φατε στο Μοναστηρακι και μη κατσετε στα κλασικα κρασσαδικα-ναργιλεδαδικα στου Ψυρρη που γινεται χαμος.

:thumbup:

στην θεση σας δεν θα το κουνουσα ρουπι απο το ιστορικο κεντρο και θα επαιρνα σβαρνα και τα μουσεια π.χ ενα μαλλον παραγνωρισμενο,αλλα εξαιρετικο μουσειο ειναι το ιστορικο στην παλια βουλη
επισης ο κεραμεικος ειναι εξαιρετικος καθως και τα γνωστα
προσωπικα παντως ενα καφε στο εστω ανανεωμενο ,αλλα ιστορικο ζοναρς θα το επινα
ενω και για φαγητο στο επισης ιστορικο ideal,μα εκλεισε :(
υπαρχουν ομως πολλα καλα μαγαζια και νεα,ψαξε στο νετ tripadvisor π.χ δες και google map στασεις μετρο κ.λπ

πατε σε μετριο μηνα,αλλιως θα σας προτεινα και τον θερινο σινεμα στην πλακα το βραδακι
οπως και ενα ρουφ γκαρντεν με θεα και εχει πολλα ωραια η Αθηνα(ενα στο μοναστηρακι)
επισης αν δεν εχετε παει ποτε και το πλανηταριο ειναι ωραιο,αλλα αρκετα απομακρυσμενο απο το κεντρο και θα σας παρει χρονο(δεν ξερω αν εχει σταση το μετρο και ποση ωρα κανει),οπως και ο ζωολογικος
ομως αν δεν εχετε παει στα must see που λεμε εμεις οι αγγλοφωνοι της κακιας δεκαρας αυτα ειναι δευτερη επιλογη

να πατε στο θεατρο διονυσου,απομνημονευστε ενα διστιχο απο αριστοφανη ,παρτε ποζα και απαγγειλετε!που μπορειτε να το κανετε αυτο στον πλανητη;
η Αθηνα ειναι ομορφη στο ιστορικο της κεντρο οταν την λουζει το αττικο φως,ομως μαρτη μηνα δυσκολα τα πραγματα,υπαρχουν ομως τελικα πολλα πραγματα που μπορειτε να κανετε

ωπ δεν ειδα τις ωρες,σε ρουφ γκαρντεν χειμωνα δεν εχω παει να μαι ειλικρινης,λογικα βαζουν στεγαστρα κ.λπ,αν ναι πατε σε εκεινο το ξενοδοχειο στο μοναστηρακι,να δεις πως το λενε,γκουγκλαρε θα το βρεις ευκολα

Αμάν με τον Κεραμικό, τι του βρίσκετε; :P
Τα θερινά σινεμά δεν έχουν ανοίξει ακόμα (προφανώς, θα έπρεπε να λειτουργούν με σόμπες). Τα roof garden που προτείνεις στο Μοναστηράκι είναι ή το A for Athens ή το 360 λογικά αλλά δεν έχω ιδέα πώς λειτουργούν τον χειμώνα (αλλά υπάρχει και το Taf που 'ναι συμπαθητικό). Εξαιρετικό ρουφ και ακόμα καλύτερα γλυκά έχει το Chocolat στο Θησείο (είναι όμως αρκετά τσιμπημένο, μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησα). Το Πλανητάριο είναι όντως πολύ καλή ιδέα, το απομακρυσμένο πού το είδες; Επι της Συγγρού είναι, όποιο λεωφορείο και να πάρεις απ'έξω σ'αφήνει! Γενικά Μουσεία εννοείται πως ναι, στο Ακρόπολης νομίζω ως ανήλικα μπαίνεται και τζάμπα! Δυστυχώς η Εθνική Πινακοθήκη δεν έχει ανοίξει ακόμα. :/:

Από μαγαζιά για βράδυ δείτε λίγο τι υπάρχει στην Αγίας Ειρήνης, στην Πλατεία Καρύτση και ενδεχομένως και στο Κουκάκι μιας και είναι πολύ κοντά σας.

kleop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kleop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,469 μηνύματα.
Κομνηνε το Α for Athens ειναι.Ειχα παει και εγω τοτε και η θεα ειναι εξαιρετικη..
Ενοειται να πατε στο μουσειο της Ακροπολης και μπορειτε να καθισετε και στην καφετρια εστιατοριο που διαθετει,αλλα οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες.
Και φυσικα μπορειτε να πατε στο Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο στην Πατησιων και μετα να ξεκουραστειτε στο εστιατοριο/καφετερια που διαθετει.
(Οταν ειχα παει εγω ειχα παραγγειλει μια μακαροναδα).
Επισης αν σας αρεσουν οι πολεμικες τεχνες,θα ταν ωραια ιδεα να επισκεφτειτε το πολεμικο μουσειο.Μεσω μετρο συμφερει να πατε.
Ακομα αν θελετε μπορειτε να πατε και στο μεγαρο μουσικης για καμια παρασταση.Τα εισιτηρια ειναι σχετικα οικονομικα.

Κομνηνός

Πολύ δραστήριο μέλος

πολυ καλο και το πολεμικο μουσειο,αν και νομιζω αν δεν εχουν ετσι μια κλιση,οπως ειπες, στο θεμα θα βαρεθουν

το αρχαιολογικο δεν το προτεινα γιατι εκεινες τις ωρες που θελει να παει η περιοχη ειναι καπως μυστηρια και θα την απεφευγα,ειναι ανοιχτα; νομιζω αφου ειναι πλακα να προλαβει να παει στα μουσεια και στους αρχαιολογικους χωρους της περιοχης που ειναι και πολυ αξιολογοι

anonyme ειναι αρκετα απομακρυσμενο απο τον χωρο που θα ναι,αν δεν ειναι εξοικειωμενος με την Αθηνα,με τα ψαξες βρες (αν και το google πια βοηθαει τα μαλα )και τα λεωφορεια εκεινη την ωρα ,θα φαει ανευ λογου χρονο,ενω μπορει να κανει κατι εναλλακτικο χωρις ΜΜ,προτεινω οταν εχει λιγες ωρες στην διαθεση του μονο μετρο και απο οσο ξερω μετρο για εκει δεν εχει.
επισης παει βραδυ,λογικα δεν εχει παραστασεις εκεινες τις ωρες,υπαρχει ιστοσελιδα ωστοσο για αναζητηση
ναι το θερινο σινεμα τους θερινους μηνες,το ανεφερα :) ειναι λιγο κριμα που παει μαρτη,αλλα υπαρχουν πραγματα να κανει

εν τελει προτεινω roof garden αν υφισταται δηλαδη στεγασμενο κατι λογικο,περαστε και δειτε,σας ειπαν τα ξενοδοχεια τα παιδια :) ενω μια βολτα στο ιστορικο κεντρο και επισκεψη στα τοπικα μουσεια ειναι must see
γω βεβαια θα πηγαινα διονυσο για καφε αν ηταν πρωινο,αλλα μιλαμε για βραδακι
edit ο κεραμεικος ειναι μουσειο/αρχαιολογικος χωρος εκπληξη,καταπληκτικος,βεβαιως σουλατσο μαρτη βραδυ με κρυο να αποφευγεται

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 875331

Επισκέπτης

Ποια μουσεία ρε γεροντοκόρες είναι τα παιδιά;

Αφού το ξενοδοχείο είναι στην Πλάκα, πηγαίντε στο Μοναστηράκι που ναι κοντά με ένα μπουκάλι βότκα ο καθένας ή κάτι τέτοιο.8)

Κομνηνός

Πολύ δραστήριο μέλος

στον αρειο παγο πως θα ανεβει η καθηγητρια; πρεπει να σαι και λιγο ιντιανα τζοουνς για τετοια μερη ,λιιγο

αμα εχει ριξει και βροχη πριν,εχει υγρασια,δεν το προτεινω με τιποτα

Guest 001921

Επισκέπτης

Πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις πάντως, δεν ξέρω όμως, θα δούμε. Κάποιος ρώτησε τι παράσταση θα δούμε το πρώτο βράδυ. Θα πάμε στην Edith Piaf, αφού 3/5 ήθελαν ,δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς... Όμως έχουν ακουστεί πολλά από τος υπόλοιπους για θέατρο, δεν ξέρω, μάλλον προς τα εκεί το βλέπω, αν και το θεωρώ υπερβολή 2 ημέρες σε θέατρο... Έχει τόσα πράγματα η Αθήνα... Από μουσεία που είπατε θα πάμε στο εθνικό Αρχαιολογικό, είναι στόχος μεγάλος 2 παιδιών, και προσωπικά θέλω και εγώ να πάω, αυτό όμως θα γίνει πρωί. Για πολεμικό, εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω, όμως έχουμε και άτομα που σιχαίνονται κάθε τι στρατιωτικό, καθώς και ένα κορίτσι μαζί μας... Πλανητάριο, είναι λίγο μακριά, εγώ ούτως η άλλως έχω πάει. Ο κεραμεικός ενδιαφέρων φαίνεται, θα προτείνω για τοο πρωί της πρώτης μέρα, γιατί την δεύτερη θα είμαστε όλη μέρα στον διαγωνισμό. Αν υπάρχει και κάτι καινούριο, βεβαίως να το ακούσω μετά χαράς. Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας.

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,801 μηνύματα.
ωραίο είναι και το πλανητάριο, που προτάθηκε και παραπάνω. αξίζει να πάτε. επίσης ξεχάστε τα roof garden, ανεβείτε τα βραχάκια στην Ακρόπολη, εκεί να δείτε θέα :P καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε!

Κομνηνός

Πολύ δραστήριο μέλος

must απο μουσεια ειναι και το ιστορικο μουσειο στην παλια βουλη,βολεψτε το καμια ωρα,δεν ειναι και πολυ μακρυα απο εκει που θα μενετε,εχει και μετρο σχετικα κοντα,αν βαριεστε

αν πατε πρωι οκ και το αρχαιολογικο,ειναι φυσικα αταπληκτικο μουσειο
μετα μουσειο ακροπολης αυτονοητο,ακροπολη απο την εισοδο ομως που ειναι το θεατρο διονυσου
ιστορικο μουσειο
και κεραμεικος(μονο αν εχει καλοκαιρια,το ιδιο το μουσειο δεν ειναι κατι εξαιρετικο,ομορφο ειναι,αλλα δεν συγκρινεται π.χ με το ιστορικο μουσειο,η βολτα στο αρχαιο νεκροταφειο ομως αξιζει!)
στον λιγο χρονο που ειχα σε αυτα θα πηγαινα
ο αρειος παγος καλος ειναι,αλλα εμενα με φοβιζει λιγο οταν ανεβαινω,ιδιως αν γλυστραει
προτιμω roof garden ή διονυσο στην πλακα με θεα την ακροπολη
πολλα περισσοτερα βεβαια αν εχεις περισσοτερες μερες μπορεις να κανεις,αλλα δεν εχεις

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 001921

Επισκέπτης

Θα ήθελα να πάω και στην Παλαιά Βουλή, θα το προτείνω. Ο Κεραμεικός, μου άρεσε όπως είπα, θα το πρτείνω. Ακρόπολη και μουσείο πήγαμε τον Δεκέμβρη, δεν θα ξαναπάμε εκεί. Ήδη εγώ έχω πάει δύο φορές, θα μου πεις, κάποιοι πηγαίνουν άπειρες και θέλουν να ανεβαίνουν ξανά και ξανά, αλλά υπάρχουν τόσα άλλα που δεν έχουμε δει ακόμη... Θα μιλήσω και στους άλλους και μάλλον αύριο θα ξεμπερδέψουμε και με αυτό. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη σας βοήθεια ως τώρα και φυσικά εάν έχει κανείς κάτι άλλο(αν και πολλά μου έχετε προτείνει, δεν πιστεύω να χρειάζεται κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...), μετά χαράς να το ακούσω.

Mάιρα

Διάσημο μέλος

Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,354 μηνύματα.
Αν ενδιεφερεσαι για λιγη δραση μπορεις να πας να μαθεις rollers skating στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α). Θεωρω πως εχει ενδιαφερον, αρχικα γνωριζεις νεα ατομα που θα εχετε το ιδιο κοινο χομπυ και δευτερον περνας τον χρονο σου εξω και το πιο σημαντικο ειναι πως δεν κοστιζει ιδιαιτερα, αφου αν δεν εχεις ασχοληθει πριν και συνεπως δεν θα διαθετεις και πατινια δανειζεσαι απο εκει περα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...