Προσωπική μελέτη άλγεβρας Β και Γ

globglogabgalab

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 166 μηνύματα.
Καλησπέρα/Καλημέρα
Είμαι α λυκείου και επειδή έχουμε τελειώσει την ύλη στην άλγεβρα στο σχολείο, ψάχνω με κάτι εξτρά να ασχοληθώ σχετικό επειδή με αρέσει φουλ ως αντικείμενο.
Πώς θα μπορούσα να «γεμίσω» τον χρόνο μου, καλύπτοντας παράλληλα ύλη επόμενων χρόνων;
Πχ. πριν 1-2 χρόνια είχα ασχοληθεί και πάλι με προσωπική μελέτη (όχι στο σχολείο δηλαδή) με σύνολα και διευκολύνθηκα πολύ φέτος, δηλαδή θα ήθελα να προχωρήσω λίγο και μόνη μου.
Με τι σειρά θα προτείνατε να ξεκινήσω να διαβάζω; Να ξεκινήσω με το βιβλίο της Β;

kostasst

Νεοφερμένος

Ο kostasst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Καλησπέρα/Καλημέρα
Είμαι α λυκείου και επειδή έχουμε τελειώσει την ύλη στην άλγεβρα στο σχολείο, ψάχνω με κάτι εξτρά να ασχοληθώ σχετικό επειδή με αρέσει φουλ ως αντικείμενο.
Πώς θα μπορούσα να «γεμίσω» τον χρόνο μου, καλύπτοντας παράλληλα ύλη επόμενων χρόνων;
Πχ. πριν 1-2 χρόνια είχα ασχοληθεί και πάλι με προσωπική μελέτη (όχι στο σχολείο δηλαδή) με σύνολα και διευκολύνθηκα πολύ φέτος, δηλαδή θα ήθελα να προχωρήσω λίγο και μόνη μου.
Με τι σειρά θα προτείνατε να ξεκινήσω να διαβάζω; Να ξεκινήσω με το βιβλίο της Β;
Αν κι εγώ είμαι υγείας και δεν προσέχω ιδιαίτερα στο μάθημα αυτό, έχω ακούσει επανειλημμένως την καθηγήτρια να λέει ότι πολλά πράγματα θα τα συναντήσουν τα παιδιά και του χρόνου. Συνεπώς κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με το βιβλίο της β λυκείου. (Αν πας θετική/υγείας, δώσε έμφαση στην τριγωνομετρία καθως θα σου χρειαστεί σε ασκήσεις )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια