Orlando
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Για ποιές σχολές μιλάμε;
Άμα είναι θα πάρω τη γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου να ρωτήσω (ΑΝ το σηκώσουν ).
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ωραια...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω ορισμενες σχολες (πχ η δικη μου) δεν εχουν ανακοινωσει αν θελουν ιατρικες εξετασεις η οχι ακομα, εχουν και την απαιτηση να παμε και συγκεκριμενες μερες!
Ωραια...
Χθες πηγα στη σχολη μου για να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τις εγγραφες(και να παρω τα χαρτια για τις δωρεαν εξετασεις)και εμαθα οτι υπαρχει συγκεκριμενη ημερομηνια που μπορει να γραφτει καποιος,αναλογα με το επιθετο του(αλφαβητικη σειρα).Αν δεν παει εκεινη την ημερομηνια τον βαζουν να ερθει στο τελος.Υπαρχει ομως κυνδινος να μην προλαβει να γραφτει!
Επαναλαμβάνω ότι μπορείς να γραφτείς οποιαδήποτε μέρα της προθεσμίας που έδωσε το υπουργείο! Αυτό με την αλφαβητική σειρά που σας βάζουν να εγγραφείτε γίνεται για την εξυπηρέτησή σας! Αν σας φοβερίζουν με το ότι, αν δεν γραφτείτε την συγκεκριμένη μέρα που όρισαν να πάτε, θα χάσετε το δικαίωμα εγγραφής σας, τότε αρχίστε τους στις σφαλιάρες και στα καντήλια να στρώσουν
Cosdel
Νεοφερμένος
mother
Νεοφερμένος
Χθες πηγα στη σχολη μου για να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τις εγγραφες(και να παρω τα χαρτια για τις δωρεαν εξετασεις)και εμαθα οτι υπαρχει συγκεκριμενη ημερομηνια που μπορει να γραφτει καποιος,αναλογα με το επιθετο του(αλφαβητικη σειρα).Αν δεν παει εκεινη την ημερομηνια τον βαζουν να ερθει στο τελος.Υπαρχει ομως κυνδινος να μην προλαβει να γραφτει!
εμείς πήραμε τηλ. στη γραμματεία της σχολής, και μας είπαν ότι οι καταστάσεις με τους επιτυχόντες δεν έχουν πάει ακόμα από το υπουργείο... και ότι για τις εγγραφές θα βγάλουν ανακοίνωση στη ιστοσελίδα της σχολής κλπ κλπ... και ότι δεν είναι και σίγουρο ότι 16 του μήνα θα έτοιμοι για να αρχίσουν να εγγράφουν... αυτά...
Orlando
Δραστήριο μέλος
Στην ΑΣΟΕΕ.Πρώτη φορά το ακούω αυτό. :what:
Για ποιές σχολές μιλάμε;
Άμα είναι θα πάρω τη γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου να ρωτήσω (ΑΝ το σηκώσουν ).
-petros
Μου το ειπαν κατι παιδια της ΠΑΣΠΑυτό με τις κατανομές των ονομάτων, που βγάζει κάθε σχολή, γίνεται για την εξυπηρέτηση των πρωτοετών και για κανέναν άλλο λόγο! Μπορείς να πας να γραφτείς οποιαδήποτε μέρα θες, μέσα στην καθορισμένη όμως από το υπουργείο προθεσμία (16-30/9 αν δεν κάνω λάθος)! Αν χάσεις την προσθεσμία τότε χάνεις και το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή σου! Σε ενημέρωσαν σχετικά από την γραμματεία της σχολής σου? Αν σου είπαν ότι θα σε στείλουν στο τέλος και υπάρχει περίπτωση να χάσεις το δικαίωμα να γραφτείς τότε το πιθανότερο είναι να σου έλεγαν π$%$&*ριες (αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία, θα την συνηθίσετε εν καιρώ και στα πανεπιστήμια)....
Μου ειπαν οτι αν δεν παω στις 22/9(τοτε ειναι η ημερομηνια συμφωνα με το επιθετο μου) τοτε η γραμματεια θα μου πει να ερθω την τελευταια μερα,αλλα υπαρχει περιπτωση να μην προλαβω να γραφτω.Ελπιζω να μην μου ελεγαν π*$#&@^...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην ΑΣΟΕΕ.
Μου το ειπαν κατι παιδια της ΠΑΣΠ
Μου ειπαν οτι αν δεν παω στις 22/9(τοτε ειναι η ημερομηνια συμφωνα με το επιθετο μου) τοτε η γραμματεια θα μου πει να ερθω την τελευταια μερα,αλλα υπαρχει περιπτωση να μην προλαβω να γραφτω.Ελπιζω να μην μου ελεγαν π*$#&@^...
Και τη λίστα αυτή πότε έχουν σκοπό να τη δημοσιεύσουν στο επίσημο site της σχολής;
Demand
Νεοφερμένος
Και τη λίστα αυτή πότε έχουν σκοπό να τη δημοσιεύσουν στο επίσημο site της σχολής;
Την έχουν ήδη δημοσιεύσει.
Ρίξε μια ματιά εδώ.
Aggelos!
Νεοφερμένος
Στην ΑΣΟΕΕ.
Μου το ειπαν κατι παιδια της ΠΑΣΠ
E πές μας οτι στο είπαν απο κόμμα .. Βασικά αυτοί μπορεί να θέλουν να έρχονται οι πρωτοετεις έτσι λίγοι λίγοι για να μπορούν να τους ελέγξουν και να τους προσηλώσουν στο κόμμα τους ευκολότερα..... .. Φανταστείτε να πάνε πχ όλοι μια μέρα .... ποιόν να πρωτο ''βοηθήσουν'' τα παιδιά ???????.....
Huntress
Νεοφερμένος
Σήμερα έκανα τις ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται για την εγγραφή και υπάρχει γνωμάτευση για κάποια εσωτερικά ράμματα που έχω από μία παλιά εγχείρηση καθώς και για υπολείμματα μίας χρόνιας ασθένειας που έχει όμως ξεπεραστεί πλήρως.Είναι δυνατόν να έχω προβλήματα στην εγγραφή μου στο τμήμα που έχω περάσει?
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη εκ των προτέρων για την ψιλοάσχετη ερώτηση που ακολουθεί:
Σήμερα έκανα τις ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται για την εγγραφή και υπάρχει γνωμάτευση για κάποια εσωτερικά ράμματα που έχω από μία παλιά εγχείρηση καθώς και για υπολείμματα μίας χρόνιας ασθένειας που έχει όμως ξεπεραστεί πλήρως.Είναι δυνατόν να έχω προβλήματα στην εγγραφή μου στο τμήμα που έχω περάσει?
Με τίποτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την έχουν ήδη δημοσιεύσει.
Ρίξε μια ματιά εδώ.
Ευχαριστώ πολύ!
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Huntress
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ who!Με τίποτα
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να κάνω κι άλλες εξετάσεις.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.