Προσοχή για υποψήφιους του στρατού που ενδιαφέρονται και για αστυνομία!

madeingreece

Νεοφερμένος

Η madeingreece αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Γεια σας το έγραψα και σε άλλο θέμα αλλά είπα να το δημοσιεύσω και έτσι για να το δείτε περισσότεροι. Έχει υπάρξει ένα μπέρδεμα για τους υποψήφιους που θέλουν να δηλώσουν στρατό και αστυνομία ιδιαίτερα για τους υποψήφιους της θεωρητικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Στη δήλωσή σας, πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ για να μην χρειαστεί να δίνετε 2 φορές αθλήματα, να δηλώσετε την ΣΣΕ/ΟΠΛΑ ανεξάρτητα από το αν είναι στην κατεύθυνση σας ή όχι. Η οδηγία δεν ήταν 100% σαφής. Υπήρξε βέβαια προειδοποίηση που έλεγε ότι αν κάποιος επιθυμεί να πάει στα σώματα ασφαλείας, θα κριθεί κατάλληλος από τις επιτροπές των ΣΣΕ/ΌΠΛΩΝ. Αυτό εννοούσε "Δηλώστε και την Ευελπίδων" ανεξάρτητα από το αν μπορείτε να περάσετε από την κατεύθυνση σας ή όχι. Μου φάνηκε χαζό, εγώ της θεωρητικής να δηλώσω μια σχολή στην οποία δεν μπορώ καν να περάσω απλώς και μόνο για να μη δώσω δύο φορές αθλήματα! Επειδή έχω μιλήσει με πολλά παιδιά, όλοι έχουν κάνει το ίδιο λάθος. Άλλοι μπορεί να το θεώρησαν νορμάλ και να το καταλάβανε με την πρώτη. Αλλά όφειλα να σας ενημερώσω και να σας προειδοποίησω για να μην κάνετε το ίδιο λάθος.
Για επιβεβαίωση μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στην ΣΣΑΣ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα σας βοηθήσουν. Προσοχή, προθεσμία μέχρι 29.05.2020
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top