Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Συμβαίνει το ίδιο και μ'εσάς?Αισθάνομαι άσχημα που σχεδόν ξέχασα πράγματα που έμαθα με τόσο μόχθο.Δηλαδή, όλα αυτά για το τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Το παω στο γενικο forum της Γ'. Εμεις οι θετικοτεχνολογικοι δεν εχουμε ψυχη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω ολα, αλλα φυσικα οχι παπαγαλια οπως τα 'ξερα πριν παω να δωσω. Το ιδιο και για την κατευθυνσης...Βιολογία Γενικής θυμάσαι ε?Εγώ μόνο το πρώτο κεφάλαιο(πλήν του AIDS)και σχεδόν το μισό δεύτερο.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
A αν δεν είναι παπαγαλία κι εγώ τα θυμάμαι όλα.Εγω ολα, αλλα φυσικα οχι παπαγαλια οπως τα 'ξερα πριν παω να δωσω. Το ιδιο και για την κατευθυνσης...
chris_90
Διάσημο μέλος
Ολοι οι καλοι χωρανε, και απο τις 3 κατευθυνσεις. Απλα το βρηκα εξισου ενδιαφερον και για μας...Γιατί μου μετακίνησες το θέμα αδαή?Εγώ όσους ήμαστε στην ίδια κατεύθυνση ήθελα να ρωτήσω,όπου και η αυτόματη λήθη είναι σύνηθες φαινόμενο.
Μα ειναι δυνατον να τα συγκρατεις ακριβως οπως τα λεει στο βιβλιο για καιρο; Η ουσια μετραει για μενα, οχι το ακριβες γραμμα του βιβλιου (ασχετα αν στις πανελληνιες δεν γραφεις αριστα χωρις το δευτερο).A αν δεν είναι παπαγαλία κι εγώ τα θυμάμαι όλα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι απο τους πιο αναξιοπιστους "σκληρους δισκους"
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Έχουν ταφεί καλά τα άτιμα.Μάλλον έρχεστε σε μεγαλύτερη τριβή με συνεχείς ασκήσεις στα μαθηματικά και στη φυσική γι' αυτό και δεν τα ξέχασες.Εντάξει κι εγώ θυμάμαι τα αρχαία,αλλά λατινικά ειδικά στο συνακτικό=.Οταν ειχα τελειωσει θυμομουν αρκετα πραγματα κυριως απο μαθηματικα και φυσικη. Ειναι λογικο παντως να ξεχνας αυτα που μαθαινες παπαγαλια, αλλα ολα; Μαλλον θαβονται απλως, αλλα ειναι εκει!
chris_90
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Αλλα δε θυμαμαι καθολου σχεδον την ιστορια.........αλλα ηταν κ το μαθημα που παντα το διαβαζα μετα απο τρελη πιεση καθηγητων δε μου αρεσει σαν μαθημα.
Κ απο Λατινικα θυμαμαι τα μισα απο οσα καναμε, μπορει κ λιγοτερα ...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Oπως το πες Ιωαννα μου, τιποτα και δυστυχως δε μου αρεσει καθολου αυτη η κατασταση... Εναν ολοκληρο χρονο, για να μη συνυπολογισω και τα προηγουμενα, εκανα συστηματικη προσπαθεια και διαβασμα, αλλα τωρα αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα!! Ειδικα στην Ιστορια κατευθυνσης και τη Βιολογια Γενικης με το ζορι θυμαμαι τα μισα... Λατινικα θυμαμαι τα παντα απο γραμματικη και λεξιλογιο, αλλα εχω ξεχασει σε ενα μεγαλο βαθμο το συντακτικο!! Εκθεση ποτε μου δεν παπαγαλισα κατι, οποτε δεν εχω και τιποτα να ξεχασω η να θυμηθω... Τη λογοτεχνια τη λατρεψα και ο,τι εχω διαβασει μπορω να πω πως ακομη και τωρα το κατεχω σε βαθος!! Και τελος τα αρχαια... Εδω τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα... Ενω θυμαμαι το γνωστο, μπορω να βγαλω ανετα τις μεταφρασεις και τα σχολια, δε θυμαμαι με τιποτα τις εισαγωγες!! Ισως γι αυτο δεν εγραψα και τον Ευδοξο... Το σπαστικο ομως ειναι οτι τις ειχα μαθει πολυ καλα!! Οσο για το αγνωστο, στο συντακτικο θυμαμαι τα βασικα, οσα χρειαζονται δηλαδη, και στη γραμματικη μονο ο,τι ειχα διαβασει καλα... Γενικα η γραμματικη ποτε δεν ηταν το δυνατο μου σημειο, αλλα στις πανελληνιες ημουν αλανθαστος!!Με μεγάλη μου θλίψη διαπιστώνω ότι θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα από τα μαθήματα των πανελλαδικών.Και μόνο επιφανειακό δεν ήταν το διάβασμά μου.Εντάξει,τα βασικά τα θυμάμαι αλλά σε κάποια άλλα έχω πλήρη άγνοια.
Συμβαίνει το ίδιο και μ'εσάς?Αισθάνομαι άσχημα που σχεδόν ξέχασα πράγματα που έμαθα με τόσο μόχθο.Δηλαδή, όλα αυτά για το τίποτα?
maraki love
Διάσημο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
Βέβαια τώρα που θα ξαναδώσω θα τα ξαναθυμηθώ όλα θέλω δεν θέλω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.