Προς όλους τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων

Eftychialou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Eftychialou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 339 μηνύματα.
Eftychialou, οπως ειπα και στον Zod, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει πραγματα που δεν θελει. Ετσι και εσυ, αν θελεις να κοιμηθεις, θα κοιμηθεις, και δεν θα χρειαστεις "15 μερες για να συνελθεις".

Οσον αφορα τις επαναληψεις στο φροντιστηριο... Κοιτα, τα περισσοτερα φροντιστηρια τελειωνουν την υλη τους μεσα στον Φεβρουαριο και μετα αρχιζουν επαναληψεις. Εχε επισης υποψην σου πως τα φροντιστηρια δεν κλεινουν οπως κλεινουν τα σχολεια, αλλα συνεχιζουν να λειτουργουν μεχρι την μεγαλη Τεταρτη και καποια ανοιγουν και νωριτερα. Οπως επισης να ξερεις πως και τα φροντιστηρια εχουν υποψιν τους τις πενταημερες :)

Για μενα λοιπον, αν εχεις βγαλει ολη την υλη μεχρι τον Φεβρουαριο οπως πρεπει και αν συνεχισεις με τον ιδιο ρυθμο και στις επαναληψεις, οι μερες της εκδρομης και οσες χρειαστεις για να συνελθεις δεν αποτελουν καν απωλεια. Ισα ισα που θα σε ξεκουρασουν πνευματικα και θα σου δωσουν ωθηση να πεσεις με τα μουτρα στις εξετασεις. Ή τουλαχιστον, ετσι εγινε με μενα και με οσα παιδια ειχα μαθητες.


Αν πας εκδρομή σίγουρα δεν πας για να κοιμηθείς..εννοείται οτι και θα κάνεις κλάμπινγκ μέχρι τελικής πτώσης και όλα τα υπόλοιπα...

Νομίζω πως αυτές οι μέρες είναι μέρες που πρέπει κάποιος να έχει πλήρη ηρεμία και γαλήνη αλλιώς αποσυντονίζεσαι πλήρως. Βέβαια αυτό είναι προσωπικό θέμα του κάθε ένα από μας αλλά νομίζω οτι συνδέεται και με την ψυχολογία που έχεις..πας εκδρομή με τύψεις οτι αυτές τις μέρες που θα καθόσουν να διαβάσεις, ξεσάλωνες ενώ θα έχεις τόσες ευκαιρίες μετά από τις πανελλήνιες να κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top