alexandrahere
Νεοφερμένος
Η alexandrahere αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
17-03-21
14:24
Γεια σε ολους!
Απλως θελω οσοι γνωριζουν και θελουν, ας γραψουν χρησιμες πληροφοριες που ισως να μην βρησκεις ευκολα στο διαδικτυο οσο αναφορα το θεμα. Επισης οποιος ξερει να μου πει αν οντως γινονται καθε χρονο προκαταρκτικες εξετασεις για τις στρατιωτικες σχολες τον Μαϊο κλπ.
Ευχαριστω πολυ!
Απλως θελω οσοι γνωριζουν και θελουν, ας γραψουν χρησιμες πληροφοριες που ισως να μην βρησκεις ευκολα στο διαδικτυο οσο αναφορα το θεμα. Επισης οποιος ξερει να μου πει αν οντως γινονται καθε χρονο προκαταρκτικες εξετασεις για τις στρατιωτικες σχολες τον Μαϊο κλπ.
Ευχαριστω πολυ!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
17-03-21
14:45
Καθε χρονο γινονται τετοιες εξετασεις και αν τις περασες τον προηγουμενο δεν ισχυουν για τον επομενο.Γεια σε ολους!
Ευχαριστω πολυ!
Δεν τις εκανα ποτε και δεν εχω εμπειρια, Θελω ομως να πω οτι στα ψυχομετρικα τεστ μην πας αδιαβαστη εχει γριφους παρε καποιο σχετικο βιβλιο να διαβασεις να μπεις στο πνευμα.
alexandrahere
Νεοφερμένος
Η alexandrahere αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
17-03-21
14:58
Ευχαριστω παρα πολυ επισης εχεις καποιο βιβλιο να μου προτεινεις;Καθε χρονο γινονται τετοιες εξετασεις και αν τις περασες τον προηγουμενο δεν ισχυουν για τον επομενο.
Δεν τις εκανα ποτε και δεν εχω εμπειρια, Θελω ομως να πω οτι στα ψυχομετρικα τεστ μην πας αδιαβαστος εχει γριφους παρε καποιο σχετικο βιβλιο να διαβασεις να μπεις στο πνευμα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
17-03-21
15:06
Ευχαριστω παρα πολυ επισης εχεις καποιο βιβλιο να μου προτεινεις;
ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ - ΕΛ.ΑΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Τα ψυχομετρικά τεστ ικανότητας και προσωπικότητας χρησιμοποιούνται από πολλούς οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιλογή ανθρώπων σε δουλειές. Χρησιμοποιούνται επίσης σε εταιρείες βοηθώντας στην επαγγελματική ανέλιξη και τις προαγωγές. Αυτό το βιβλίο σκοπό έχει να προετοιμάσει τον...
www.politeianet.gr
Και μια γευση
Ψυχομετρικά - Ψυχολογικά τεστ 1 - Στρατιωτικές Σχολές
Πλήρη ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να πληροφορηθεί για οτιδήποτε σχετίζεται με τις σπουδές και τα επαγγέλματα των Στρατιωτικών Σχολών, της Αστυνομικής Ακαδημίας αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας γενικότερα. Πληροφορίες για τoν τρόπο εισαγωγής (Αθλητικές, Ψυχομετρικές, Υγειονομικές...
sites.google.com
alexandrahere
Νεοφερμένος
17-03-21
16:00
Ευχαριστω παρα πολυ!!!ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ - ΕΛ.ΑΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Τα ψυχομετρικά τεστ ικανότητας και προσωπικότητας χρησιμοποιούνται από πολλούς οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιλογή ανθρώπων σε δουλειές. Χρησιμοποιούνται επίσης σε εταιρείες βοηθώντας στην επαγγελματική ανέλιξη και τις προαγωγές. Αυτό το βιβλίο σκοπό έχει να προετοιμάσει τον...www.politeianet.gr
Και μια γευση
Ψυχομετρικά - Ψυχολογικά τεστ 1 - Στρατιωτικές Σχολές
Πλήρη ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να πληροφορηθεί για οτιδήποτε σχετίζεται με τις σπουδές και τα επαγγέλματα των Στρατιωτικών Σχολών, της Αστυνομικής Ακαδημίας αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας γενικότερα. Πληροφορίες για τoν τρόπο εισαγωγής (Αθλητικές, Ψυχομετρικές, Υγειονομικές...sites.google.com
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...