Themino
Νεοφερμένος
είμαι καινούριος εδώ ...θα ήθελα λίίίίγο τη βοήθειά σας.Χρειάζομαι οπωσδήποτε το προηγούμενο βιβλίο φιλοσοφίας(όχι αυτό που κυκλοφορεί τώρα...) σε μορφή pdf...Όποιος έχει κάποιο link ας το στείλει.Αν και έψαξα παντού βρήκα μόνο το καινούριο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanasis_KAS
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Themino
Νεοφερμένος
Δεν είναι αυτό εδώ; https://www.pi-schools.gr/lessons/philosophy/
Δυστυχώς αυτό είναι το καινούριο.......(είχα ήδη κοιτάξει σ'αυτό το site)
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Yπηρχε..Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπήρχε άλλο βιβλίο πριν
Απο οσο ξερω μαλιστα,ηταν πολυ καλυτερο σε σχεση με το φετινο βιβλιο της φιλοσοφιας..
Themino, για να διαβασεις απο το παλιο βιβλιο το θες το link?
Themino
Νεοφερμένος
Yπηρχε..
Απο οσο ξερω μαλιστα,ηταν πολυ καλυτερο σε σχεση με το φετινο βιβλιο της φιλοσοφιας..
Themino, για να διαβασεις απο το παλιο βιβλιο το θες το link?
Ακριβώς........
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
XμΑκριβώς........
Ναι αλλα η υλη που διδασκομαστε ειναι απο το φετινο βιβλιο καθαρα...
Λογικα στο παλιο βιβλιο θα αλλαζουν τελειως πολλοι ορισμοι και ισως να μην υπαρχουν και πολλες εννοιες και θεωριες που διδασκομαστε στο φετινο βιβλιο.
Αυτο το εχεις σκεφτει?
Themino
Νεοφερμένος
Xμ
Ναι αλλα η υλη που διδασκομαστε ειναι απο το φετινο βιβλιο καθαρα...
Λογικα στο παλιο βιβλιο θα αλλαζουν τελειως πολλοι ορισμοι και ισως να μην υπαρχουν και πολλες εννοιες και θεωριες που διδασκομαστε στο φετινο βιβλιο.
Αυτο το εχεις σκεφτει?
δεν κάνουμε από το καινούριο βιβλίο απλά μας δί νειφωτοτυπίες που είναι με δικά της γράμματα παράγραφοι από το το παλιό βιβλίο......Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τις συνδέσω με τα προηγούμενα και χάνομαι...
γι' αυτό υπάρχουν δύο λύσεις ή να αγοράσω το παλιό(δεν κυκλοφορεί πουθενά...) ή να το βρω στο internet...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
A καταλαβα..δεν κάνουμε από το καινούριο βιβλίο απλά μας δί νειφωτοτυπίες που είναι με δικά της γράμματα παράγραφοι από το το παλιό βιβλίο......Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τις συνδέσω με τα προηγούμενα και χάνομαι...
γι' αυτό υπάρχουν δύο λύσεις ή να αγοράσω το παλιό(δεν κυκλοφορεί πουθενά...) ή να το βρω στο internet...
Link δεν εχω βρει ακομα για το παλιο βιβλιο, δυστυχως.
Αμα βρω κατι,θα σου το παραθεσω
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Το βιβλιο που ειχατε εσεις χρειαζεται ο Themino,το οποιο ηταν και πολυ καλυτερο απο αυτο που διδασκουν τα 2 τελευταια χρονια στη θεωρητικη κατευθυνση.Ποιο βιβλίο ψάχνετε ακριβώς? Πριν πόσα χρόνια άλλαξε? Εμείς κάναμε ένα μικρό κάπως με κόκκινο εξώφυλλο,το οποίο ήταν καλό.Υπήρχε άλλο πιο πριν??:what:
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α ναι? Δηλαδή το αλλάξανε πρόσφατα γιατί και εγώ δεν είμαι και τόσο παλιά...Το βιβλίο το έχω άλλα στο ιντερνετ δεν ξέρω αν υπάρχει.Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά όμως μπορείτε να πάρετε τα βιβλία που κάνουμε στο πανεπιστήμιο και τα λένε όλα και παραπάνω απ όσα λέει και το σχολικό.Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει να τα αγοράσει κανείς αν δεν τα έχει ανάγκη-εφόσον δηλαδή το θες καθαρά για να σου διευκολύνει το διάβασμα σου- άλλα όπως και να χει είναι οι "Πέντε εποχές της φιλοσοφίας" και ο "Νεοπλατωνισμός" και τα δύο του Πελεγρίνη,εκδόσεις ελληνικά γράμματα.Το βιβλιο που ειχατε εσεις χρειαζεται ο Themino,το οποιο ηταν και πολυ καλυτερο απο αυτο που διδασκουν τα 2 τελευταια χρονια στη θεωρητικη κατευθυνση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.