Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eυχαριστω teo..Δηλαδη αν στα υπολοιπα κομματια πιανς τιν βαση και στο GCVR πιασω κατι μεταξυ του 60-78 περναω??? Kai κατι ακομα.. Τι ειναι αυτο το item response theory ??Το BF ειναι 50 με 65% περιπου.Δηλαδη γυρω στα 60-78/120.Κατι τετοιο συμβαινει και στο ακουστικο.Τα ποσοστα ειναι ενδεικτικα μιας και τα τεστ βαθμολογουναι με το Item Response Theory.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη επιτυχια στο μελλοντικο σου εγχειρημα.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
αποσπασμα απο το επισημο σαιτ του πανεπιστημιου του μσιγκαν
Examinees who pass three sections with a Low Pass (or higher) and receive no less than a Borderline Fail in one section will be awarded an ECPE certificate.
https://www.lsa.umich.edu/umich/v/in...NameBegin=How is the ECPE Scored?assetNameEnd
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μαθεις οσες πιο πολλες λεξεις μεσα απο αυτα τα βιβλια το GCVR θα σου φανει παιχνιδακι.Επισης do NOT underestimate the Listening Section.
Για τα προφορικά για δες:
Speaking Section
- New Speaking Test
- New ECPE Speaking Test: Functional Language and Candidate Guidelines
- New ECPE Speaking Test - Additional Speaking Prompts (April 2009)
- New ECPE Speaking Test & Speaking Prompts (Winter 2009)
- ECPE Speaking Test - How to help students improve students' linguistic performance (Winter 2009 Presentation)
- Getting to Know The New ECPE Speaking Test: An Essential Guide (HAU Publication)
- Preparing Students for the NΕW ECPE Speaking Test - Fall 2008 Presentation
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Συγγνώμη, για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά έχω ψιλοαγχωθεί
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη φετινή σχολική χρονιά, θα δώσω το ECPE του πανεπιστημίου του Michigan. Από λεξιλόγιο πως πάει; Έχει ομοιότητες με το ECCE; Τέλος, τι είναι η κατηγορία cloze στο GCVR;
Για να σε βοηθησω μπορεις να μπεις εδω για να δεις τη μορφη του ecpe και εδω!Kαι μην ανχωνεσαι!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έκανα, τα sample tests, που παραθέτεις, αλλά δεν κατάλαβα πολλά, δεν ξέρω, ουτε ποια είναι η "βάση" στο GCVR
Χρόνια πολλά για χτες
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας παιδια!πριν λιγο καιρο εδωσα το lower και το πηρα με πολυ καλη βαθμολογια...απο κει και περα συνεχιζω κανονικα για να δωσω proficiency σε λιγοτερο ομως απο ενα χρονο...δεν ειμαι ετοιμη και το λεξιλογιο και τα προφορικα μου φαινονται παλουκια... φετος παω και λυκειο και δεν θα μπορω να αφιερωσω πολυ χρονο...υπαρχει καποιο βοηθημα που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ετσι ωστε να βελτιωθω??(γιατι και στο φροντιστηριο δεν γινεται και η καλυτερη προετοιμασια...)
συγνωμη κι'ολας, αλλα αφου λες οτι τοφροντιστηριο σου δεν κανει καλη προετοιμασια, γιατι δεν αλλαζεις φροντιστηριο και καθεσαι εκει.....?
δεν εχει αρχισει ακομα η σχολικη χρονια, οποτε δεν σε δεσμευει κατι....
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκανα, τα sample tests, που παραθέτεις, αλλά δεν κατάλαβα πολλά, δεν ξέρω, ουτε ποια είναι η "βάση" στο GCVR
Χρόνια πολλά για χτες
65% ειναι η βαση.Αν διαβασεις και τα 2 που σου εδωσα θα καταλαβεις πως ειναι η δομη του GCVR και γενικα του ECPE!Διαβασε και το test guide που τα λεει πιο αναλυτικα.
Ευχαριστω!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
65% ειναι η βαση.Αν διαβασεις και τα 2 που σου εδωσα θα καταλαβεις πως ειναι η δομη του GCVR και γενικα του ECPE!Διαβασε και το test guide που τα λεει πιο αναλυτικα.
Ευχαριστω!
Ευχαριστώ πολύ
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη φετινή σχολική χρονιά, θα δώσω το ECPE του πανεπιστημίου του Michigan. Από λεξιλόγιο πως πάει; Έχει ομοιότητες με το ECCE; Τέλος, τι είναι η κατηγορία cloze στο GCVR;
το λεξιλογιο ειναι αρκετα δυσκολο, βασικα ειναι πλ δυσκολο ετσι τουλαχιστον το βρισκω εγω... εχει αρκετεσ ομοιοτητεσ με το ecce οπωσ το οτι το λεξιλογιο εχει 40 επιλογεσ multiple choice οπωσ κ η γραμματικη το ιδιο κ εχει επισησ 4 κειμενα με ερωτησεισ επιλογησ.ειναι σχεδον ιδια η δομη με το ecce το μονο καινουργιο ειναι το cloze το οποιο ειναι ενα κειμενο που εχει 20 κενα στο εσωτερικο του κ πρεπει εσυ να επιλεξεισ την καταλληλη για το κειμενο απαντηση. ελπιζω να σε καλυψα...
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη κι'ολας, αλλα αφου λες οτι τοφροντιστηριο σου δεν κανει καλη προετοιμασια, γιατι δεν αλλαζεις φροντιστηριο και καθεσαι εκει.....?
δεν εχει αρχισει ακομα η σχολικη χρονια, οποτε δεν σε δεσμευει κατι....
μενω επαρχια και δεν υπαρχουν πολλα φροντιστηρια και αυτο ειναι το μονο που κανει καλαη προετοιμασια σε σχεση με τα αλλα...οποτε φοβαμαι πως δεν εχω αλλη επιλογη...
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
μενω επαρχια και δεν υπαρχουν πολλα φροντιστηρια και αυτο ειναι το μονο που κανει καλαη προετοιμασια σε σχεση με τα αλλα...οποτε φοβαμαι πως δεν εχω αλλη επιλογη...
οκ τοτε....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.