Daisy
Δραστήριο μέλος
όχι όταν πήγα για πρώτη φορά φροντ. με ρώταγαν απλά πράγματα πχ τ δουλεία κάνουν οι γονείς σ και δν μπορούσα να πω κουβέντα αλλά με έβαλαν αμέσως για λόουερ και το πήρα σε 1 χρόνο και τα 2 αλλα ένιωθα ΧΑΛΙΑ στη αρχή γιατί δν ήξερα τπτ σε σχέση με τους άλλους..ήθελα να βάλω τα κλάματα αλλά προσπάθησα και μετά από αυτό πήγα για πρόφ. και το Σεπτ. μας βάλαν ένα μοκ έτσι γιαι να μας το βάλουν και επειδή τα είχα πάει κάπως ΚΛ έδωσα και τ πέρασα πως τώρα...πάντως το πέρασα...πηγες και εκανες απο το A1 μεχρι στο C2 σε 2 χρονια???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ααα και Daisy δεν μας ειπες τους βαθμους σου στο ECPE και τον Grade στο Cambridge.
Οχι για τιποτα αλλο.
Απλα για μετρο συγκρισης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy
Δραστήριο μέλος
δν έχω ιδέα ρε συ μονο ξέρω ότι δν το πέρασαΔεν πειραζει ρε συ...
Don't worry...
Για μετρο συγκρισης τι βαθμους ειχες στο ECPE κι τι GRADE στο CPE?
δν έχω ιδέα ρε συ μονο ξέρω ότι δν το πέρασα
ΟΚ τοτε.
Δεν μπορεσες να τα δεις απο το www.examination-services.gr?
Daisy
Δραστήριο μέλος
όχι δν έχω κωδικό απο το φροντ το έμαθαΟΚ τοτε.
Δεν μπορεσες να τα δεις απο το www.examination-services.gr?
Παντως αν θες και μονο απο εγωισμο μπορεις να το ξαναδωσεις..-
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει να δωσει πχ με το που μπει στην σχολη της...
Daisy
Δραστήριο μέλος
τώρα με τπτ γιατί είμαι Β Λυκ. μετά μπορεί...OK τοτε...
Παντως αν θες και μονο απο εγωισμο μπορεις να το ξαναδωσεις..-
sostos
Νεοφερμένος
θελω να ερωτησω τα εξης :
εχω παρει το Lower ( Cambridge ) με C πριν απο 12 χρονια.Θελω οπωσδηποτε να βελτιωσω τα αγγλικα για πολλους λογους και να δωσω οπωσδηποτε για πιστοποιηση.
Για φροντηστηριο κοιταω.
Επειδη ακομα δεν εχω ρωτησει, ποσο περιπου κυμαινονται τα μηνιαια διδακτρα; Χτυπανε πανω απο 100αρι το μηνα;
Μιλαμε για μαθηματα 2-3 φορες τη βδομαδα κανα δυωρο ( καπου τοσο νομιζω οτι ειναι ισως και λιγοτερο).
Αν ξεκινησω το Σεπτεμβρη /Οκτωνβρη προλαβαινω ΣΟΒΑΡΑ να δωσω το Μαιο για το Κεμπριτζ/Μισιγκαν;
Μπορω να δωσω κατευθειαν για το διπλωμα η υπαρχουν τιποτα ενδιαμεσα τεστ;
Εκτος απο αυτα τα δυο υπαρχει καποιο αλλο που οδηγει σε επαρκεια και αδεια διδασκαλιας Edexcel ή Lancashire;
Eυχαριστω!
Kostas_GR
Νεοφερμένος
2-3 ώρες μονο δεν νομίζω να είναι το φροντιστήριο, και ναι πρέπει να είναι γύρω στα 100.... εγω έκανα γύρω στις περιπου 10 ώρες καθε κυριακή 3ωρες τεστ, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι πρέπει να το κάνεις για να περάσεις, θεωρώ οτι ήταν ΠΑΡΑ πολύ, και με κούρασε αρκετά αν και δεν διάβαζα.... καλο είναι να κάνεις καποια τεστ περασμένων χρόνων η τεστ απο βιβλιά που υπάρχουν...
Επίσης θα σου πρότεινα να δηλώσεις για 2 εξετάσεις π.χ εγώ έδωσα και Michigan και edexcel και τα δύο μου φάνηκαν εύκολα, το edexcel περισσότερο εύκολο, και το πέρασαν σχεδόν ολοι απο το φροντιστήριο μου, και θα σου έλεγα οτι καλό θα ήταν να δηλώσεις σε 2 εξετάσεις, αν δεν περάσεις την μια να έχεις την άλλη, και αν περάσεις και τις 2 δεν χάνεις και τίποτα... είναι κάπως πιο σίγουρα...
Για ώρες πιστευω πως 5-6 ωρες την εβδομαδα ειναι καλα.Με τιποτα κατω απο 4 ωρες.
Ετσι ωστε να μπορεσεις να δωσεις τον Μαιο πληρως προετοιμασμενος Michigan ECPE.
To Michigan,το Cambridge και το UCLAN οδηγει σε επαρκεια και θα σου προτεινα να δωσεις καποιο απο τα 2 πρωτα ή/και τα δυο γιατι το UCLAN ειναι μεγαλη παγιδα και ας το παρουσιαζουν ευκολο.
Για το EDEXCEL μην το επιχειρήσεις γιατι φετος τα γραπτα και ιδιαιτερα το ακουστικο μερος ηταν φιασκο.Μονο αν εισαι πολύ καλος στην εκθεση να το δωσεις.Και φυσικα δεν διδει και επαρκεια.Ακου και μενα που εχω δωσει ως σημερα 3 εξετασεις του EDEXCEL.
Τωρα για οποια αλλη απορια εδώ είμαστε!
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω πηρα το προφ. με Β κανοντας επι 1,5 χρονο τρεις ωρες την εβδομαδα ιδιαιτερα. με πολυ ομως διαβασμα στο σπιτιΛοιπόν αν εχεις τα αγγλικα σου σε καλο επιπεδο συντηρημένα σε 1 χρονο πιστευω να μπορεσεις να το παρεις το Proficiency αλλα πρεπει να καταβαλλεις καποια προσπάθεια.
Για ώρες πιστευω πως 5-6 ωρες την εβδομαδα ειναι καλα.Με τιποτα κατω απο 4 ωρες.
Ετσι ωστε να μπορεσεις να δωσεις τον Μαιο πληρως προετοιμασμενος Michigan ECPE.
To Michigan,το Cambridge και το UCLAN οδηγει σε επαρκεια και θα σου προτεινα να δωσεις καποιο απο τα 2 πρωτα ή/και τα δυο γιατι το UCLAN ειναι μεγαλη παγιδα και ας το παρουσιαζουν ευκολο.
Για το EDEXCEL μην το επιχειρήσεις γιατι φετος τα γραπτα και ιδιαιτερα το ακουστικο μερος ηταν φιασκο.Μονο αν εισαι πολύ καλος στην εκθεση να το δωσεις.Και φυσικα δεν διδει και επαρκεια.Ακου και μενα που εχω δωσει ως σημερα 3 εξετασεις του EDEXCEL.
Τωρα για οποια αλλη απορια εδώ είμαστε!
Και με 2 ωρες την βδομαδα μπορεις να πετυχεις στο ECPE με ιδιαιτερα και μιλαω απο προσωπικη κατασταση με ενα φιλο μου.
Και καλα το διαβασμα πρεπει να υπαρχει ουτως ή αλλως.
Ο καθηγητης δεν ειναι μαγος να σου βάλει τιςς γνωσεις στο κεφαλι!
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με κενό Μάιο-Ιούνιο λόγω εξετάσεων...
δηλαδή 8-9 μήνες συνολικά
Εντατικά το καλοκαίρι, πιο χαλαρά τους υπόλοιπους μήνες.
Όπως ανέφεραν και τα παιδιά, θέλει δουλειά.
Αρχικά, το βασικό ήταν να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο και να ασχολήθω με εκθέσεις ανεβασμένου επιπέδου.
Παρατήρησα ότι τα κατάφερνουν κυρίως αυτοί που δεν θεωρουν τα αγγλικά αγγαρεία(εννοώ τόσο γρήγορα)
Για τους υπόλοιπους θέλει χρόνο.
Νομίζω, αν θυμάμαι καλά πως ήταν περίπου 100-150 ευρώ τον μήνα.
Ως πτυχίο αξίζει πολύ, μην το αφήσεις.
sostos
Νεοφερμένος
οποτε κανα 6ωρο τη βδομαδα τρια διωρα και πανω κατω 100-120 ευρω να υπολογιζω.
Απλως δεν ηξερα επειδη το λοουερ το εχω με C, μηπως δινω τιποτα εξετασεις πριν.
Οντως και εγω ειχα υποψη μου οτι το edexcel δεν οδηγει σε επαρκεια.
Ελπιζω να μην ακουσω τιποτα 200 η 250 ευρω το μηνα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.