Ναι ειναι ενα κλασσικο διαδαλωδες προγραμμα ΗΜΜΥ προς το απλουστερο απο το οποιο σχεδον λειπει η ενεργεια ( λογικο σχολη ηλεκτρονικων ηταν)
Μου εκαναν εντυπωση τα μαθηματα:
Τανυστές: Θεωρία-Εφαρμογές
Κινεζικα
δεν διδασκονται πουθενα αλλου
Κινέζικα έχει από πέρυσι και η Σάμος!
Τανυστές δεν έχω ιδέα τι είναι,οποτε κ αυτά κινέζικα μου είναι..
Είναι ότι πρέπει για μένα που λείπει η ενεργεια, μιας και τα ηλεκτρονικά θέλω κυρίως.
Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι ότι τα μαθήματα είναι αλυσίδες και απ ότι έχω δει, πολλές φορές οι φοιτητές σε διάφορες σχολές με αλυσίδες, διαμαρτυρονται γι αυτό, δεν τους αρέσει, επειδή λένε δεν υπάρχει ευελιξία στο πρόγραμμα σπουδών.
Εμένα ομως μου φαίνεται περίεργο που δεν έχουν όλες οι σχολές αλυσίδες, μιας και λογικά πρέπει να έχεις εμπεδώσει κάποια πράγματα πριν προχωρήσεις παρακάτω, αλλιώς πως θα πας απ τα μαθηματικά για μηχανικούς 1 στο 2 και από c σε c++ κλπ, αν δεν έχεις αποκτήσει πρώτα τις βάσεις που πρέπει;
Μπορεί η μη ύπαρξη αλυσίδων να εξυπηρετεί τους περισσότερους που απλά θέλουν να περνάνε μαθήματα να ξεμπερδευουν, αλλά αυτός που πραγματικά θέλει να μάθει, πιστεύω ότι τον βοηθάνε, διότι θα αναγκαστεί να δώσει περισσότερη προσοχή.
Εγώ πάλι προτείνω σε όσους δε νιώθουν ετοιμοι για τη σχολή και έχουν πάρα πολλά κενά, να γραφτούν στη σχολή, να πάρουν αναβολή απ το στρατό και μετά να ζητήσουν μια ωραιότατη αναστολη φοίτησης.
Έτσι θα έχουν και χρόνο να ξεκουραστουν όσο θέλουν και να μελετήσουν τα κενά που έχουν, ώστε να προετοιμαστουν κατάλληλα για την επόμενη χρονιά. Τη σχολή την παγώνουν με τον τρόπο αυτό και δε χάνουν εξάμηνα τσάμπα, οπότε δεν τρέχει και το ν+3, χρωστωντας ένα σωρό μαθήματα και νιώθοντας πνιγμένοι κ έτσι όταν αποφασίσουν ότι είναι πλέον έτοιμοι, διακόπτουν την αναστολή και πάνε κύριοι στη σχολή τους, παρακολουθωντας πλέον απροβληματιστα τα μαθήματα.
Μόλις με ειδοποιούν απ το κοντρόλ, ότι η παραπάνω περίπτωση δεν είναι εφικτή για όσους δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, διότι δε γίνεται να πάρεις αναστολη χωρίς σοβαρό λόγο, αν έχεις ζητήσει ήδη αναβολή απ το στρατό, γιατι θα διακοπεί η αναβολή μετά...
Οπότε αν κάποιος θέλει να εκμεταλλευτει το παραπάνω σενάριο, ας πάει πρώτα φαντάρος και μετά μπορεί να ζητήσει αναστολη ότι ώρα θέλει και για όσο θέλει, χωρίς πρόβλημα.
Για τις κυριες του φορουμ βέβαια, το παραπάνω σενάριο είναι εφικτο, εκτός κ αν αλλάξει κάτι και τις πάρουν φανταρινες.