vaslaras17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
καταλαβαινω το αγχος σου αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται απο τωρα να κανεις την υλη της γ λυκειου.. καλυτερα να εξασκηθεις σε βασικα πραγματα τωρα στα αρχαια τα λατινικα και την εκθεση για να πας προετοιμασμενη καλα στη γ λυκειου.. για την υλη της γ λυκειου πιστευω πρεπει να ξεκινησεις φροντ απο αυγουστο αν και δεν ξερω απο που εισαι.. συνηθως στην νοτια ελλαδα τα φροντ αρχιζουν τον ιουνιο κανουν ολο τον ιουλιο και σταματαν αυγουστο ενω στη βορεια αρχιζουμε τον αυγουστο..
λάθος κάνεις κι εμείς ιούλιο!
iwanna_ioanna
Νεοφερμένος
Ίσως για όσα παιδιά δεν πηγαίνουν φροντιστήριο και δεν έχουν κάποιον να 'επιβλέπει' το διάβασμά τους θα ήταν καλό να τους πούμε στο περίπου σε ποιά επίπεδα να κινηθούν...
Λογοτεχνία στα θερινά μαθήματα είχαμε βγάλει τα ποιήματα για την ποίηση. Αρχαία, προτείνω να διαβάσετε όσο καλύτερα γίνετε την εισαγωγή του Πρωταγόρα.. Εμείς είχαμε κάνει μέχρι την 5η ενότητα του Πρωταγόρα.
Λατινικά, απ' όσο θυμάμαι, είχαμε κάνει τα 4 πρώτα κείμενα, ενώ ιστορία από το πρώτο κεφάλαιο μέχρι την τράπεζα της Ελλάδος.
Έκθεση, όσα θέματα είχαν να κάνουν με την παιδεία...
Στα Μαθηματικά είχαμε ΄βγάλει' κάποιο μέρος από το 1ο κεφάλαιο και στις Αρχές οικονομικής θεωρίας όλο το πρώτο κεφάλαιο σε θεωρία και τις βασικές του ασκήσεις.
Αυτά για όσους κάνουν θερινή προετοιμασία. Όπως και να ΄χει όμως δε χρειάζεται να αγχώνεστε για κανένα λόγο- τουλάχιστον όχι ακόμα-. Ο χρόνος πιέζει όταν έχεις τόσα πολλά (σε συνδυασμό με σχολείο-φροντιστήριο), ωστόσο δεν είναι λίγος για όσους έχουν ένα στόχο και δουλεύουν συστηματικά για να τον πετύχουν.
adara casimir
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Συνηθως δεν αλλαζει απο χρονο σε χρονο...
marr12309
Νεοφερμένος
xrictian
Νεοφερμένος
ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟ
Νεοφερμένος
Ειμαι και εγω τριτη λυκειου πια!!!τα παιδια της τεχνολογικης-θετικης ποση ωρα διαβαζετε την ημερα?σιγουρα ο καθενας εχει το δικο του προγραμμα αλλα θα ηθελα να παρω μια εικονα γιατι εχω αγχωθει
καλησπερα εγω ειμαι θετικη κατευθυνση....δεν εχω συγκεκριμενο χρονο για το διαβασμα.γυριζω απο το φροντ δηλαδη 2 η ωρα καθομαι τρωω και λοιπα και ξεκιναω διαβασμα 5,6 που δεν εχει και τοσο ζεστη.με συχνα διαλειμματα βεβαια διαβαζω μεχρι να τελειωσω αυτα που εχω να κανω...αν παλι το μυαλο κουραστει σταματαω γιατι δεν υπαρχει οφελος να διαβαζει κανεις με κλουβιο μυαλο...
μου παιρνει καθημερινα περιπου 4 ωρες πανω κατω!!
marggrit
Νεοφερμένος
είμαι β' λυκείου και επειδή δεν θέλω να κάνω φροντιστήρια και μαθήματα θέλω να αρχίσω να εντάσσω την ύλη της γ' στο προσωπικό μου διάβασμα.
Είμαι θετική κατεύθυνση και έχω πολύ καλές βάσεις χωρίς κενά από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλω να μου πείτε από που θα με συνέφερε να αρχίσω την ύλη των μαθηματικών, μιγαδικούς ή συναρτήσεις, ώστε να μπορέσω να κάνω κάτι.
το ξέρω ότι πολλοί θεωρείτε υπερβολικό το να αρχιζει κανείς από τώρα αλλά έτσι είναι ο τρόπος που προτιμώ να δουλεύω...
πείτε μου τι κάνετε σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα ή αν έχετε άλλες πληροφορίες.
ευχαριστώω!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το πολυ πολυ στο παραγγελνουνθελω τωρα το καλοκαιρι να διαβασω ιστορια..υπαρχει περιπτωση να βρω σε βιβλιοπωλειο το βιβλιο;
γνωμη μου παντως ειναι να διαβασεις γραμματικη-συντακτικο πιο πολυ η ιστορια βγαινει ανετα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
μιας και εχεις περασει τη διαδικασια των πανελλαδικων να σε ρωτησω κατι..θα κανω θερινα στα λατινικα εκθεση ιστορια και αγνωστο...λογοτεχνια και γνωστο μου ειπε η καθηγητρια μου οτι θα αρχισουμε απο τελη αυγουστου μολις βγει η υλη για να ειμαστε σιγουροι...βεβαια αγχωθηκα..Ναι το πολυ πολυ στο παραγγελνουν
τι λες;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω περσυ εκανα θερινα σε ολα εκτος απο βιολογια,δες προβλημα να μην βγει η υλη στην κατευθυνση μας δεν υπαρχει το θεμα ειναι να μην τρεχετε μεσα στην χρονια κατι που εξαρταται απο την ποιοτητα του τμηματος,εν συντομια στο γνωστο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα λογοτεχνια απο την αλλη καλο θα ηταν πιστευω να εβγαζες μονο σου κανενα ποιημα για την ποιησημιας και εχεις περασει τη διαδικασια των πανελλαδικων να σε ρωτησω κατι..θα κανω θερινα στα λατινικα εκθεση ιστορια και αγνωστο...λογοτεχνια και γνωστο μου ειπε η καθηγητρια μου οτι θα αρχισουμε απο τελη αυγουστου μολις βγει η υλη για να ειμαστε σιγουροι...βεβαια αγχωθηκα..
τι λες;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειμαι σε φροντ, ιδιαιτερα κανω...εγω περσυ εκανα θερινα σε ολα εκτος απο βιολογια,δες προβλημα να μην βγει η υλη στην κατευθυνση μας δεν υπαρχει το θεμα ειναι να μην τρεχετε μεσα στην χρονια κατι που εξαρταται απο την ποιοτητα του τμηματος,εν συντομια στο γνωστο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα λογοτεχνια απο την αλλη καλο θα ηταν πιστευω να εβγαζες μονο σου κανενα ποιημα για την ποιηση
Resistance
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Resistance
Νεοφερμένος
ΥΓ. Έχω κάνει ήδη ένα μήνα μαθήματα για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης της Β' Λυκείου έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει το 1ο από τα 3 κεφάλαια του βιβλίου,τα Διανύσματα.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ίδιο πιστεύετε και για φυσική και χημεία;Βγαίνουν άνετα και σωστά πιστεύεται;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.