ren a
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ren a
Νεοφερμένος
thanous18
Περιβόητο μέλος
οκ τοτε.. τελειωνε πρωτα τη β λυκειου εχοντας μαθει ολα τα απαραιτητα για την γ λυκειου και απο το καλοκαιρι ξεκινα κανονικα την υλη της γ λυκειου..απο θεσσαλονικη ειμαι.....κ εμεις θα κανουμε μαθημα ιουνιο κ αυγουστο..ετσι μου ειπανε........ευχαριστω παντωσ,,,,,:xixi:
τιποτα
Iliaso
Περιβόητο μέλος
οκ τοτε.. τελειωνε πρωτα τη β λυκειου εχοντας μαθει ολα τα απαραιτητα για την γ λυκειου και απο το καλοκαιρι ξεκινα κανονικα την υλη της γ λυκειου..
τιποτα
+1 στο Θάνο
athene
Δραστήριο μέλος
Αυτό είναι ένα μεγάλο άγχος και για εμένα. Διαβάζω για παιδιά που καλύπτουν μεγάλο μέρος της ύλης για τη Γ από τη Β Λυκείου. Δεν έχω κάνει καμιά προετοιμασία για Γ. Θα πιεστώ πολύ? Και πώς θα ανταγωνιστώ παιδιά που έχουν βγάλει τη μισή ύλη μια χρονιά πριν??????
Βρε παιδιά!!Μην αγχώνεστε..Δεν είναι τόσο τραγικά και δύσκολα τα πράγματα..Εγώ προσωπικά άρχισα τα μαθήματα αρχές Σεπτεμβρίου,χωρίς να έχω έρθει σε επαφή μέχρι τότε με την ύλη της Γ',με λίγα απλώς εξτρά μαθήματα για να συμβαδίσω με το τμήμα μου!Και τώρα είμαι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο,και νιώθω έτοιμη να δώσω!Και μάλιστα με κάποια κενά απ'τη Β' που τα αναπλήρωσα φέτος!Μην επηρεάζεστε από το τι κάνει ο καθείς και το κάθε φροντιστήριο..Η άποψή μου είναι το καλοκαίρι να το περάσετε όσο πιο ανέμελα και ξέγνοιαστα μπορείτε..Κοινώς..Γεμίστε τις μπαταρίες σας για την σχολική χρονιά!Και μη σκοτίζεστε από τώρα για την ύλη..Γιατί όταν θα σας έρθει(η ύλη) τότε δεν θα θέλετε ούτε να τη βλέπετε!
Magistros
Νεοφερμένος
EDIT: Συμφωνώ με την προλαλήσασα. Εγω τελίωσα το Λυκειο (ΤΕΕ μαλιστα) πριν 9 χρόνια περίπου και αναπλήρωσα όλα τα κενά της θεωριτικής του ενιαίου απο τον Σεπτεμβριο μέχρι τώρα. Σε 8 μήνες δηλαδή.. και τα τελευταια διαγωνίσματα ήταν γυρω στο 16-17. Οπότε μην αγχώνεστε!!!!
boss2009
Νεοφερμένος
Πουρουπουπου
Νεοφερμένος
iwanna_ioanna
Νεοφερμένος
Λοιπόν, έχουμε: Αρχαία(Γνωστό), Κείμενα, Ιστορία, Λατινικά.
Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω ή με Αρχαία(Αριστοτέλη) ή με Λογοτεχνία(ποιήματα)... Εσείς τι λέτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Η δική μου συμβουλή, αν πραγματικά το έχεις πάρει απόφαση, είναι να αρχίσεις να μαθαίνεις τις εισαγωγές των αρχαίων. Δεν υπάρχει τίποτα που να μη γίνεται κατανοητό, η δουλειά σου μέχρι τις πανελλαδικές είναι να τις ξέρεις απέξω κι ανακατοτά, όπως είναι γραμμένες στο βιβλίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna_ioanna
Νεοφερμένος
Καλά τα λες Χριστιάννα... Ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσω με μαθήματα που έχουν (απλή) αποστήθιση όπως η εισαγωγή των αρχαίων ή η ιστορία.
Thanks
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
iwanna_ioanna
Νεοφερμένος
Σ' ευχαριστώ πολύ george!!!
Εντάξει λοιπόν, το αποφάσισα! Θ' αρχίσω από τα αρχαία!!!
Είμαι καινούρια εδώ κ χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε βοηθήσουν σε κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οποιαδήποτε απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις! Πρόπερσι ήμουν κι εγώ στη θέση σου και σε καταλαβαίνω! Πάντως τώρα μην αγχώνεσαι! Όταν ξεκινήσουν τα φροντιστήρια(αν βέβαια κάνεις το καλοκαίρι) τον Ιούνιο διάβασε πάρα πολύ, όταν σταματήσουν στα μέσα Ιουλίου ξεκουράσου και μετά ΔΙΑΒΑΣΜΑ ασταμάτητο! Τώρα χαλαρά! Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου! Ίσως να συναντήσεις κάτι ακραία, πχ κάποιοι άρχιζαν την ιστορία απο τον Ιανουάριο της Β λυκείου(έλεος), ΠΟΤΕ να μην επηρεαστείς από τους άλλους!!Σ' ευχαριστώ πολύ george!!!
Εντάξει λοιπόν, το αποφάσισα! Θ' αρχίσω από τα αρχαία!!!
Είμαι καινούρια εδώ κ χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε βοηθήσουν σε κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό
iwanna_ioanna
Νεοφερμένος
mikrh-zouzouna
Νεοφερμένος
kel12
Νεοφερμένος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Πόσες ώρες διάβασμα χρειάζεται την ημέρα κάποιος της θεωρητικής??
Αναλογα το ρυθμο που αποστηθιζει(κυριως-βλ. Ιστορια) και κατανοει καποια πραγματα(βλ. Γραμματικη Αρχαιων).Δεν θα ελεγα οτι γενικα υπαρχουν στανταρ ωρες,διαβαζε οσες χρειαζεται για να νιωθεις ικανοποιημενη με την υλη που εχεις βγαλει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.