Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να αρχίσω εγώ:
1. 3 Σπαμ SMS απο έναν υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Ήρθε ως A.BGONTZAS)
2. 1 Σπαμ SMS υπότιθεται απο τον Παπαθεμελή που μάλιστα στο τέλος μου συστήνει "να το προωθήσω στους φίλους μου"
3. Κάθε 2 μέτρα στα Χανιά έχει τοποθετηθεί μια τεράστια αφίσα με τον Καραμανλή που λέει για την ομιλία του στο Ηράκλειο. (μάλιστα έίχαν βάλει και σε ένα φανάρι με αποτέλεσμα σαν πεζός να πρέπει να κάνεις μανούβρες για να μπορείς να έχεις ορατότητα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
2. 1 Σπαμ SMS υπότιθεται απο τον Παπαθεμελή που μάλιστα στο τέλος μου συστήνει "να το προωθήσω στους φίλους μου"
κι εμενα μου ηρθε αυτο
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θυμηθω και δω κι αλλα θα ξαναποσταρω..
αλλη μια επισης καφριλα που κανει μπαμ ειναι το θεμα που ανοιξε ο αλλος περι κκε και εαμβ..
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εμενα μου ηρθε αυτο
+1
Δεν ξέρω αν μετράει, αλλά μου ρθε κι ένας φάκελος απ'τον Γκιουλέκα
Zed
Διάσημο μέλος
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Εντάξει, δεν ξερω πόσο σοβαρό ειναι αυτο μπροστά στα υπόλοιπα, πάντως ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα και βγαίνει επώνυμα να το καταγγείλει στον κόσμο. Μήπως πρέπει να γινουν κι άλλοι λίγο πιο ενεργοί πολίτες;
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρα απο τις συνήθεις συζητήσεις περί δημοκρατίας και εκλογικής βούλησης, ας γράψουμε και εδώ τις διάφορες καφρίλες απο τα διάφορα κόμματα/υποψηφίους που έχουμε δει και ακούσει προεκλογικά.
Να αρχίσω εγώ:
1. 3 Σπαμ SMS απο έναν υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Ήρθε ως A.BGONTZAS)
3. Κάθε 2 μέτρα στα Χανιά έχει τοποθετηθεί μια τεράστια αφίσα με τον Καραμανλή που λέει για την ομιλία του στο Ηράκλειο. (μάλιστα έίχαν βάλει και σε ένα φανάρι με αποτέλεσμα σαν πεζός να πρέπει να κάνεις μανούβρες για να μπορείς να έχεις ορατότητα)
Μετά τον Ζορζ ο Γκας.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά τον Ζορζ ο Γκας.
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
Μετά τον Γιώργο ο Κώστας υποθέτω.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
Mε περιμένει λέει στο ξενοδοχείο ΤΗΕΟΧΕΝΙΑ την τάδε μέρα και ώρα...Αλλά επειδή εγώ είμαι καλό κορίτσι κι απο σπίτι δεν πάω με αγνώστους σε ξενοδοχεία,πόσο μάλλον όταν το επιθετο τους είναι "Σπηλιωτόπουλος"...
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης το ΠΑΣΟΚ νομίζω είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει οικολογική προεκλογική εκστρατεία χωρίς φυλλάδια... Προφανώς στην Α' Αθηνών δεν έφτασε το μήνυμα
λευτέρης
Νεοφερμένος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου στειλε μήνυμα ο Aris...
Mε περιμένει λέει στο ξενοδοχείο ΤΗΕΟΧΕΝΙΑ την τάδε μέρα και ώρα...Αλλά επειδή εγώ είμαι καλό κορίτσι κι απο σπίτι δεν πάω με αγνώστους σε ξενοδοχεία,πόσο μάλλον όταν το επιθετο τους είναι "Σπηλιωτόπουλος"...
κοροιδευτικα και ειρωνικα(γιατι μονο ετσι γινεται) και εγω οταν μιλαω για αυτον λεω ο Αρης και οχι ο υπουργος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, χαρτακορύπανση σαν εκείνη της Χρυσής Αυγής πανελλαδικά στις Ευρωεκλογές δεν έχει ξαναγίνει... Γενικά το έχει ο χώρος μάλλον.Ένας του ΛΑΟΣ στην Κατερίνη έχει βάλει δικά του να γεμίζουν τους δρόμους με αφισάκια με τη φάτσα του. Κάθε δρόμος είναι γεμάτος πεταμένα χαρτάκια. Σεβασμός στο περιβάλλον
confusius
Δραστήριο μέλος
κοροιδευτικα και ειρωνικα(γιατι μονο ετσι γινεται) και εγω οταν μιλαω για αυτον λεω ο Αρης και οχι ο υπουργος
εγώ και να μην ήθελα να τον κοροϊδέψω δεν γινόταν αλλιώς,μιας και ο αποστολεας του μηνύματος λεγόταν "ARIS"...
Και τα μυαλά στα κάγκελα
Ένας του ΛΑΟΣ στην Κατερίνη έχει βάλει δικά του να γεμίζουν τους δρόμους με αφισάκια με τη φάτσα του. Κάθε δρόμος είναι γεμάτος πεταμένα χαρτάκια. Σεβασμός στο περιβάλλον
Ναι,κι εμένα στην πόλη μου,γέμισαν όλες τις κολώνες με αφίσες του Καρατζαφέρη,αυτές με το γάντι που δίνει γροθιά στο κατεστημένο...Εγώ πάντως σκιάχτηκα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.