Petrolhead
Νεοφερμένος
Υ.Γ έχω ένα laptop με επεξεργαστή i5 τρίτης γενιας πιστεύετε θα μπορεί να σηκώσει τα προγράμματα που απαιτει η σχολή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos87
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrolhead
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Petrolhead
Νεοφερμένος
Οκ θα τον πω να μου βάλει αυτά τα προγράμματα....τώρα ξέρω προτρέχω πολύ αλλά επειδη τον έχω που τον έχω τώρα αυτόν τον τύπο....θέλω να ακολουθήσω κατασκευαστικό τομέα να του πω να μου βάλει και κάποιο άλλο autocad?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο κατασκευαστικο τομεα αν δεν κανω λαθος για cad/cae τρεχουν προγραμματα απο την beta cae τα οποια τα δινει η εταιρια στους φοιτητες
Επισης γενικα να εχεις στο νου σου οτι μπορει θεωρητικα να τρεχει καποια πραγματα αλλα αν για παραδειγμα του δωσεις να τρεχει κατι το οποιο εχει αρκετα στοιχεια μεσα πχ κατι σε πεπερασμενα στοιχεια ισως να μην μπορεσει λογο μνημης να το κανει
Petrolhead
Νεοφερμένος
christos87
Νεοφερμένος
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως κάποιος φοιτητής Μηχανολόγων Μηχανικών ξέρει τι προγράμματα υπολογιστή (πχ Autocad) απαιτεί η σχολή?
Υ.Γ έχω ένα laptop με επεξεργαστή i5 τρίτης γενιας πιστεύετε θα μπορεί να σηκώσει τα προγράμματα που απαιτει η σχολή?
ι5 αν εχει μνημη πανω απο 4 γιγα(8γιγα θα ηταν μια χαρα)και εναν δισκο ssd μια χαρα μηχανακι ειναι.Δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.