Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.377 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.799 μηνύματα σε 105.771 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 241 άτομα.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.946 μηνύματα.
Για τη σχολη ΗΜΜΥ στην Αθηνα πιστευετε οτι θα πεσουν οι βασεις σε σχεση με περυσι? Η τελευταια εκτιμηση που ειδα απο ενα αξιοπιστο site για την συγκεκριμενη σχολη ηταν 18610 το οποιο μου φαινεται αρκετα παραδοξο, λαμβανοντας υποψη οτι οι επιδοσεις των μαθητων φετος στα μαθηματικα ηταν χαμηλοτερες σε σχεση με περυσι. View attachment 104708
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.946 μηνύματα.
Κοιτα mammy
Τo aei tei ειναι ενα εξαιρετικο σαιτε ,ακριβες, με πληροτητα, με μεγαλη προσφορα στους υποψηφιους.
Το section με την προγνωση των βασεων απλα υπαρχει για να υπαρχει δεν του δινουν ιδιατερη σημασια και δεν το προβαλουν. Ας πουμε οτι δεν υπαρχει.
Κοιτα mammy
Τo aei tei ειναι ενα εξαιρετικο σαιτε ,ακριβες, με πληροτητα, με μεγαλη προσφορα στους υποψηφιους.
Το section με την προγνωση των βασεων απλα υπαρχει για να υπαρχει δεν του δινουν ιδιατερη σημασια και δεν το προβαλουν.
κοίτα, δεν είμαι ειδικός να μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει, γιατι ειναι και παραξενη χρονια φετος... δήλωσε το κανονικά στο μηχανογραφικο και αν μπορείς βάλε και τα χημικά άλλων πολεων
Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα.
καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θέλω να ρωτήσω για το τμήμα Διατροφολογίας στην Καλαμάτα - μια εκτίμηση για το αν θα ανέβουν οι βάσεις. Έχω πιάσει 11.850 (11.236 είχε πέρυσι) και καλύπτω και την ΕΒΕ 22 (11.8/10.83).
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θέλω να ρωτήσω για το τμήμα Διατροφολογίας στην Καλαμάτα - μια εκτίμηση για το αν θα ανέβουν οι βάσεις. Έχω πιάσει 11.850 (11.236 είχε πέρυσι) και καλύπτω και την ΕΒΕ 22 (11.8/10.83).
Προβλέψεις (ουσιαστικά με πολλή ακρίβεια) στα τμήματα των ΑΕΙ... ΔΕΝ μπορούν να γίνουν! Αφού δεν ξέρουμε τις προτιμήσεις (και τη σειρά τους) στα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων!
Μόνο για τα πρώτα στην προτίμηση των υποψηφίων τμήματα κάτι μπορεί να γίνει (και για αυτό το αυτό αναφέρεται στα ΜΜΕ) και ιδίως στα πρώτα τμήματα του 3ου πεδίου, γιατί "παραδοσιακά" τα 3/4 περίπου μηχανογραφικά των υψηλόβαθμων υποψηφίων είναι κατά σειρά (όλες οι πόλεις): ιατρικές, οδοντιατρικές, φαρμακευτικές, βιολογικό/κτηνιατρική, κ.λπ. κ.λπ. μονοκούκι!
Στο 2ο πεδίο, για παράδειγμα, θέλουν οι πολλοί π.χ. μηχανικούς... ωραίααααααα τί μηχανικός όμως? 10+ επιλογές που διαλέγει ο καθένας... Στο 1ο πεδίο άντε, παίζεις στο δίπολο νομική-ψυχολογία βασικά
Πάρα πολύ σωστά! Όταν όλα τα μαθήματα είναι στο 25% (π.χ. ιατρικές), ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχουν "συντελεστές βαρύτητας" μαθημάτων! Και άρα οι βαθμοί-μόρια είναι στο σύνολό τους 800 πιθανές περιπτώσεις στην εικοσαβάθμια κλίμακα (20.000/25 = 800!)
Όταν ανέφερα τις προάλλες την πρόβλεψή μου, ότι η Ιατρική ΔΠΘ θα είναι 17.900-18.000 σημαίνει ΜΟΝΟ είτε 17.900, είτε 17.925, είτε 17.950, είτε 17.975, είτε 18.000 (5 πιθανές περιπτώσεις), δεν υπάρχει κάτι άλλο!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.