Italian dream...
Διάσημο μέλος
εντιτ: Οσο για την βοηθεια απο αλλο μαθημα δυστυχως δεν γινεται, καθε μαθημα ειναθ ξεχωριστο και αν τον Σεπτεμβρη γραψεις κατω απο 9 μπορει μεχρι και να μεινεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μια παραξενη καθηγητρια χωρις ομως να ειναι κακια κλπ ειναι η κα των Γερμανικων μου. Περιεργος αλλα ταυτοχρονα ΥΠΕΡΟΧΟΣ ανθρωπος. Ειναι πολυ παραξενη στις συνηθειες της. Και γενικα στον τροπο που διδασκει και επιβαλλει την ταξη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dinaki<3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gareth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dinaki<3
Νεοφερμένος
Guest 712911
Επισκέπτης
* Στο δικό μου σχολείο δεν έκαναν τίποτα () αλλά ελπίζω τα πράγματα να είναι διαφορετικά σε εσάς.
dinaki<3
Νεοφερμένος
Guest 712911
Επισκέπτης
DrHouse
Διάσημο μέλος
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την πεταξες και εσυ xD
dinaki<3
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
dinaki<3
Νεοφερμένος
Φρεντος ναι φετος δινω για αυτο ανυσηχω....
DrHouse δεν ελυνα απλα το ειχα ξεχασει εξω κατω απο το τετραδιο απο το διαλειμμα ...
dinaki<3
Νεοφερμένος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ο καθηγητης του σχολειου μας κατα την διαρκεια του μαθηματος ειδε ενα φυλλαδιο ασκησεων του φροντηστηριου πανω στο θρανιο κατω απο κατι τετραδια και επειδη το αναγνωρισε ηρθε το πηρε και το πεταξε στον καδο λεγοντας οτι αυτα τα σκουπιδια δεν θελει να τα βλεπει....Στο διαλειμμα λοιπον του ζητησα να το βγαλει απο το καδο και να μου το δωσει γιατι λογω θεματων υγειας δεν μπορω να βαλω τα χερια μου εγω μεσα....Αυτος αρνηθηκε και συγκεκριμενα απαντησε '' να ρθουν αυτοι απο το φροντηστηριο να στο παρουν".Το θεμα ειναι οτι μεσα βρισκονταν οι σημειωσεις και οι μεθοδολογιες μου απο τα καλοκαιρινα μαθηματα οποτε πηγα στην διευθυντρια...οι καθαριστριες ομως ειχαν περασει ηδη και ειχαν μαζεψει τα σκουπιδια πετωντας τελειως το φυλλαδιο....Ετσι η διευθυντρια του ειπε οτι ειναι υποχρεωμενος να του φερω το φυλλαδιο και να το λυσει ολο και να μου το δωσει....Τωρα αυτος περνωντας απο τον διαδρομο του σχολειο γυρισε και μου ειπε "κοντρα μου πας κοντρα θα σου παω....θα σου δειξω εγω στον βαθμο!" .Τι μπορω να κανω? Επιτρεπεται τετοια συμπεριφορα απο καθηγητη? Που μπορω να απευθυνθω?
Να ξαναπάς στην διευθύντρια και να της πεις να το επιλύσει αυτή αφού φάνηκε ξεκάθαρα ότι μόνο αντικειμενικός δεν θα 'ναι στην βαθμολόγησή του. Διαφορετικά θα απευθυνθείς στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Το είπες στους γονείς σου σαν περιστατικό? Ακόμα και η δική τους πίεση μόνο μπορεί να ασκήσει αποτελέσματα αν έρθουν στο σχολείο!
dinaki<3
Νεοφερμένος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.