Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
2. Είναι καλός επαγγελματίας ώστε να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο γονιό..εμμ σόρρυ μαθητή ήθελα να πω, στα μαθηματικά
Στην χώρα μας, η κοινωνική μόρφωση είναι αυτονόητη. Δεν διδάσκεται σε κανένα σχολείο, σε κανένα Πανεπιστήμιο. Έχει αφεθεί στα χέρια της οικογένειας η οποία στην σύγχρονη εποχή, λόγω της κρίσης που αντιμετωπίζει ως θεσμός αδυνατεί να προσφέρει κοινωνική μόρφωση στα μέλη της. Από την στιγμή που οι περισσότερες οικογένειες επικοινωνούν με ραβασάκια και όχι με ζωντανή συνομιλία ώστε να ακούγονται όλες οι απόψεις, να δίνονται συμβουλές και κατάλληλα παραδείγματα..κλπ η κοινωνική μόρφωση πάει περίπατο. Οπότε όπως προείπα, είναι..αυτονόητη. Δυστυχώς και το σχολείο (με την ευρεία έννοια) έτσι όπως έχει γίνει δεν έχει τον χρόνο και την όρεξη να ενδιαφερθεί για τον ψυχικό κόσμο των παιδιών και των νέων. Προσφέρει μόνο γραμματική γνώση και αυτή ποιοτικά λίγη. Είναι περισσότερο σημαντικά θέματα οι προσλήψεις εκπαιδευτικών και τα μισθολογικά θέματα. Γενικά στην χώρα μας δίνουμε περισσότερο βάση στην χρηστική έννοια των αξιών και των θεσμών και όχι στην προσωπική μας αυτοβελτίωση ως άνθρωποι. Σπουδάζουμε με στόχο την υλική απολαβή, επιλέγουμε ανθρώπους με στόχο να ωφεληθούμε μελλοντικά...κλπ. Δεν υπάρχει η ανιδιοτελής δράση. Οπότε και οι καθηγητές είναι ένα αποτέλεσμα ενός κοινωνικού μορφώματος στο οποίο μεγάλωσαν και οι ίδιοι. Η βαλίτσα έχει αλλάξει πολλά χέρια. Στην Ελλάδα οι νοοτροπίες αλλάζουν πολύ δύσκολα έως καθόλου, αν δεν υπάρξουν ως καθημερινά βιώματα. Αντιθέτως, όσο υπάρχει η καναπεδική ασφάλεια στα πάντα (κόψε του Έλληνα το ίντερνετ και το ipad και θα τρελαθεί) τόσο τα απλά καθημερινά πράγματα και φυσιολογικά, θα μας φαίνονται σαν ιστορικά ευρήματα της προϊστορίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιστικό αρκούδι δεν χορεύει.Show me the money
ακριβως!!!
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξεφτίλες απλά,και εμένα μου έχουν τύχει περιπτώσεις τέτοιες σε μαθήματα κιθάρας,μαθηματικών κλπ κλπ...
δυστυχως! αντι να προαγουν την μορφωση, την καταπατανε πληρως! σε απωθουν απο το να μαθεις τετοια ατομα! Οσο περναει η ωρα, μου περναει η στενοχωρια και με πιανουν τα νευρα μου !!!!
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
1. Το πόσο καλός είναι στο θέμα Μαθηματικά
2. Είναι καλός επαγγελματίας ώστε να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο γονιό..εμμ σόρρυ μαθητή ήθελα να πω, στα μαθηματικά
Ακριβώς γι'αυτό έχουμε φαινόμενα του τύπου να έχουν ζήτηση για ιδιαίτερο κάτι πουρά 60+ χρονών που χρεώνουν 50+€ την ώρα χωρίς απόδειξη κι έχουν τουπέ και υφάκι 100 καρδιναλίων μόνο και μόνο επειδή τσίμπησαν ένα διδακτορικό απ'το παράθυρο και τους ξέρουν τα φροντιστήρια και να σνομπάρονται νεότεροι καθηγητές που με το 1/3 των χρημάτων αυτών θα έκαναν την ίδια και καλύτερη δουλειά επειδή δεν έχουν μετεκπαιδευτεί ή δεν έχουν σπρώξιμο από τον περίγυρό τους (λες και ποιος ξέρει τι μαθηματικά κάνουν στο λύκειο που δε μπορεί να τα διδάξει ένας οποιοσδήποτε μαθηματικός)...
Claire14<3
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
(Πολύ μαλακά και γλυκά...)Βάσω, πήγαινε πέταξε το αυτο σε παρακαλώ... Βρε παιδια, γιατι πετατε σκουπιδια κατω? Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι σας, περνατε όλη σας την μερα εδω περα... Σας αρεσει να περνατε τα 2/4 της ημερας σας σε έναν τέτοιο χώρο? Δηλαδη δεν σεβεστε καθολου την καθαριστρια???? Πρωτη φορα ειμαι σε σχολείο που η καθαριστρια δουλευει απο το πρωι ως το μεσημερι!!! Δεν ειναι κατασταση αυτη!!! Ειστε απαραδεκτοι!!! Οφείλετε σεβασμο σε αυτη την γυναικα, που φτυνει αίμα για να είστε σε ένα καθαρο και αξιοπρεπες περιβάλλον!!! Ειστε άνθρωποι!!! Ηθελα να δω αν σας βαζαμε να τα μαζευατε τι θα κανατε!!! Γιατι η κυρία καθαρίστρια είναι ένας Ηρωας!!!! Ενας ήρωας που υπηρετεί εσας!!!!
Και αυτο συνεχιζεται μεχρι το τελος του μαθηματος με αυτην εξαλλη και τρελη απο τα νευρα, και ενω ειχε αρχισει τοσο μαλακα και γλυκα ξερω γω, καταληγει κυριολεκτικα να νευριαζει με αυτα που λεει!
Υ.Γ. Αυτο ηταν απλα ενα παραδειγμα κυρηγματος, δεν θελω να ακουσω κραξιμο για την καθαριοτητα τωρα... Μπορω να βαλω κι αλλο παραδειγμα αν θελετε (εχω πολλα, μιας που γινεται σχεδον καθε μερα αυτο...)
Βάγια Τοπουζλή
Νεοφερμένος
Ποπο την καταλληλη ωρα ειδα αυτο το θρεντ... Εμεις εχουμε μια που νευριαζει ΜΟΝΗ ΤΗΣ! Νευριαζει με αυτα που λέει!!! Ξερω γω αρχιζει το κηρυγμα, (χωρις να μας αφηνει να μιλησουμε φυσικα), και αρχίζει... πχ (βριακει κατω ενα σκουπιδάκι)
(Πολύ μαλακά και γλυκά...)Βάσω, πήγαινε πέταξε το αυτο σε παρακαλώ... Βρε παιδια, γιατι πετατε σκουπιδια κατω? Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι σας, περνατε όλη σας την μερα εδω περα... Σας αρεσει να περνατε τα 2/4 της ημερας σας σε έναν τέτοιο χώρο? Δηλαδη δεν σεβεστε καθολου την καθαριστρια???? Πρωτη φορα ειμαι σε σχολείο που η καθαριστρια δουλευει απο το πρωι ως το μεσημερι!!! Δεν ειναι κατασταση αυτη!!! Ειστε απαραδεκτοι!!! Οφείλετε σεβασμο σε αυτη την γυναικα, που φτυνει αίμα για να είστε σε ένα καθαρο και αξιοπρεπες περιβάλλον!!! Ειστε άνθρωποι!!! Ηθελα να δω αν σας βαζαμε να τα μαζευατε τι θα κανατε!!! Γιατι η κυρία καθαρίστρια είναι ένας Ηρωας!!!! Ενας ήρωας που υπηρετεί εσας!!!!
Και αυτο συνεχιζεται μεχρι το τελος του μαθηματος με αυτην εξαλλη και τρελη απο τα νευρα, και ενω ειχε αρχισει τοσο μαλακα και γλυκα ξερω γω, καταληγει κυριολεκτικα να νευριαζει με αυτα που λεει!
Υ.Γ. Αυτο ηταν απλα ενα παραδειγμα κυρηγματος, δεν θελω να ακουσω κραξιμο για την καθαριοτητα τωρα... Μπορω να βαλω κι αλλο παραδειγμα αν θελετε (εχω πολλα, μιας που γινεται σχεδον καθε μερα αυτο...)
χαχαχαχαχα έλεος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Εμάς δεν ξέρω πόσο είναι η φιλόλογος αλλά την είχε καθηγήτρια η θεία μου και τώρα η θεία μου είναι 33
Και η φιλολογος μου είχε τον μπαμπα μου, μόνο που ο μπαμπάς μου είναι 45!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Και εμένα ο πατέρας μου είχε και την ίδια φιλόλογο με τη δική μου [αυτή που είχα πέρσι], και τον δ/ντη μου τον είχε καθηγητή. σιγά.
Και το πιο σπαστικο απ'όλα... ΚΑΘΕ φορα που κανει κηρυγμα μου λεει ''Αφου ο πατέρας σου δεν με στεναχωρούσε, δεν θελω να το κανεις ούτε εσύ.''.
Ε ΑΙ ΣΤΟ Δ........
Anonymous7575
Νεοφερμένος
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 104-109 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο με το παρόν.
angelic_soul
Νεοφερμένος
Αξιζει να το κανεις; Εισαι απολυτως βεβαιος πως θα επαιρνες 9 ετσι και το αναβαθμολογουσανε; Αν ηθελε να σε αφησει γιατι δεν σου εβαζε 9 και σου εβαλε 11; Ιστορια ειναι αστεια κατσε διαβασε τη να την περασεις αν δεν τη περνας απο το ΜΟ
Anonymous7575
Νεοφερμένος
ΑmyC
Νεοφερμένος
δηλαδη πανω απο 9.5 γιατι το 0.5 ειναι παντοτε υπερ του μαθητη!!!
Anonymous7575
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.