Dias
Επιφανές μέλος
Λάθος φίλε μου. Οι καθηγητές είναι και παιδαγωγοί. Εκτός από το να διδάσκουν έχουν υποχρέωση να μάθουν στα παιδιά ήθος και συμπεριφορά, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ!!!οι καθηγητές εκπαιδεύονται για να διδάσκουν και όχι για να επιβάλλουν την τάξη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λάθος φίλε μου. Οι καθηγητές είναι και παιδαγωγοί. Εκτός από το να διδάσκουν έχουν υποχρέωση να μάθουν στα παιδιά ήθος και συμπεριφορά, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ!!!
Τελείως άσχετο με αυτό που έγραψα εγώ. Είναι παιδαγωγοί, δεν είναι όμως θηριοδαμαστές.
fockos
Επιφανές μέλος
το ίδιο είναι
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Αυτή είναι τελείως άχρηστη και απορώ γιατί δεν την διώχνουνε τελείως. Ο διευθυντής μας είπε ότι θα φροντίσει του χρόνου να φύγει αλλά μας παρακέλεσε φέτος να κάνουμε υπομονή στο κάτω κάτω ιστορία είναι μας είπε και όχι κάτι που θα χρειάζεται για πανελλήνιες. Αυτή για παράδοση μαθήματος κάνει ανάγνωση το βιβλίο και έβαλε διαγώνισμα να γράψουμε ολόκληρο κεφάλαιο. Ευτυχώς είναι τόσο χαζή που αντιγράψαμε όλοι απο το το βιβλίο. Όλη την ώρα γκρινίάζει και μας λέει ότι όλοι οι άλλοι καθηγητές συνομοτούν εναντίον της και ότι είναι αδικημένη και κατακηνυγημένη. Πολλές φορές βάζει τα κλάματα και λέει ασυναρτησίες. Εμείς είπαμε άντε να την ανεχτούμε στην ιστορία και αυτή υποσχέθηκε μεγάλους βαθμούς. Όταν έχουμε μαζί της μπαινοβγαίνουμε από την τάξη όποτε θέλουμε, διαβάζουμε άλλα μαθήματα, ακούμε μουσική και γράφουμε στο κινητό.
Εντάξει ρε συ, απλά δεν έχει μεταδοτικότητα. Σκέφτηκες ότι ίσως κάθε φορά που μπαίνει σε τάξη κομπλάρει και φοβάται να κάνει μάθημα? Και οκ, ναι είναι κακή καθηγήτρια πες, δεν ξέρει να διδάξει. Αλλά είναι ανάγκη να την καταρακώνετε κι εσείς σε κάθε μάθημα? Καταλαβαίνω αυτό που ζητάτε αλλά ας είμαστε και λίγο άνθρωποι. Δε σου κάνω κριτική, κι εμένα πρώτη αντιδραση μου αυτή θα ήταν, απλά δες το λίγο πιο ήρεμα κι από την άλλη πλευρά... Κι επίσης, νομίζω ότι ο διευθυντή σας έχει χάσει λίγο το νόημα του σχολείου. "στο κάτω κάτω ιστορία είναι μας είπε και όχι κάτι που θα χρειάζεται για πανελλήνιες." Σχολείο δε πάμε για να δώσουμε πανελλήνιες. Πάμε για να μάθουμε, να μορφωθούμε να πάρουμε εφόδια κι ερεθίσματα. Και ως διευθυντές κάνουμε πράξεις.
Τελείως άσχετο με αυτό που έγραψα εγώ. Είναι παιδαγωγοί, δεν είναι όμως θηριοδαμαστές.
Πολύ σωστός!!!!! Κι εγώ πέρασα από τα θρανία και μάλιστα ήμουν αρκετά ανησυχή αλλά ποτέ δεν προσέβαλα καθηγητή. Άλλο το ο καθηγητής να είανι ανίκανος να διδάξει άλλο το να είναι κακός άνθρωπος. Αλλά η επιδεικτική περιφρόνηση δεν αξίζει σε κανέναν... Στο κάτω κάτω, τι φταίει αυτό αν εγώ βαριέμαι το αντικείμενο του???
Ravenclaw
Νεοφερμένος
Ο σεβασμός εμπνέεται. Αυτή δεν είναι άξια κανενός σεβασμού όταν κατηγορέι τους άλλους καθηγητές. Ο διευθυντής μας εξήγησε ότι νομικά δεν γίνεται να φύγει. Επειδή είναι εντα΄ξει τύπος ο διευθυντής την ανεχόμαστε όσο μπορούμε. Όχι δα και να την σεβαστούμε!!! Αν αυτή σεβόταν τον εαυτό της έπρεπε να παραιτηθεί.
Συγνώμη, αλλά η καθηγήτριά σας αντιμετωπίζει πρφανώς σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα - προφανώς δεν είναι επαγγελματίας, αλλά είναι άρρωστη. Τουλάχιστο θα μπορούσατε να σεβαστείτε την ασθένειά της. Από κει και πέρα, αναφορές μπορούν να γίνουν και στο υπουργείο και στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας ώστε να βρεθεί γι' αυτήν κάποιο άλλο πόστο, εκτός τάξης.
fockos
Επιφανές μέλος
φυσικά και εκπαιδεύτικαν. Στις δασκαλίστικες και στις καθηγητικές σχολές υπάρχουν ειδικά μαθηματα (παιδαγωγικής και ψυχοπαιδαγωγικής)Δεν νομίζω να είναι το ίδιο. Πρώτα απ' όλα, εκπαιδεύτηκαν αυτοί οι καθηγητές για να επιβάλλουν την τάξη;
Smaragda55
Νεοφερμένος
Βασικά νομίζω πως θα τους δωσουν την αφορμή,που ενδεχομένως να ψάχνουν,για να την γλιτώσει ο καθηγητής
Συμφωνω,
και ειναι και παρανομο να βιντεοσκοπεις καποιον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βασιλική22
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Με το σύλλογο γονέων μπορείτε ή πείτε το της χύμα...
Εγώ το έχω πει ότι όλα τα ψυχολογικά μας τα ξεσπάμε στους καθηγητές και τα δικά τους σε εμάς... (Όχι πάντα ! Ευτυχώς!) Αν όμως τους υποβάλλανε σε τεστ ψυχολογίας όπως κάνανε στο εξωτερικό το μισό διδακτικό προσωπικό θα είχε φάει σουτ! (ευτυχώς, υπάρχουν εξαιρέσεις και χάρη σε αυτούς έγινα άνθρωπος!)
Καλά Χριστούγεννα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
παιδια θελω την βοηθεια σας! οι δικοι μας καθηγητες ειναι σχετικα καλοι! απλος δεν μου αρεσει που ανακαταβουν τα προσωπικα τους με την δουλεια τους! δεν μπορω αλλο τα ''ερωτικα τριγωνα'' ΑΝΑΜΕΣΑ στους καθηγητες ΜΟΥ!
Εσένα τι σε ενοχλεί;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εσένα τι σε ενοχλεί;
με ενοχλει διοτι ξεσπαν σε εμας και προσωπικα σε εμενα το εχει κανει μια!
Loreley
Περιβόητο μέλος
με ενοχλει διοτι ξεσπαν σε εμας και προσωπικα σε εμενα το εχει κανει μια!
Ε εντάξει και σε μας ξεσπάνε για τα προσωπικά τους, αλλά μην δίνεις σημασία!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Και τί δε θα 'δινα να διαπλέκονταν ερωτικά τρίγωνα ανάμεσα στους καθηγητές μου. Η ζωή στο σχολείο θα είχε περισσότερο σασπένς!παιδια θελω την βοηθεια σας! οι δικοι μας καθηγητες ειναι σχετικα καλοι! απλος δεν μου αρεσει που ανακαταβουν τα προσωπικα τους με την δουλεια τους! δεν μπορω αλλο τα ''ερωτικα τριγωνα'' ΑΝΑΜΕΣΑ στους καθηγητες ΜΟΥ!
Loreley
Περιβόητο μέλος
Και τί δε θα 'δινα να διαπλέκονταν ερωτικά τρίγωνα ανάμεσα στους καθηγητές μου. Η ζωή στο σχολείο θα είχε περισσότερο σασπένς!
Εγώ νόμιζα ότι σε όλα τα σχολεία υπάρχουν αυτά..
Σε μας γίνεται χαμός με αυτόν που μας κάνει Ιστορία και την πέφτει σε όλες
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.