Ismhnhpapa
Νεοφερμένος
Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
10-05-23
16:06
Καλησπέρα !
Θα θελα να ρωτήσω κάρι σχετικά με την πρακτική των ΙΕΚ δελτα
Έχω κάνει την μισή πρακτική μου και επειδή δεν αντέχω άλλο θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πράγματα .
Πρώτον την πρακτική ισχύει ότι μπορείς να την κανεις δυο χρόνια αφότου έχεις τελειώσει τη σχολή ;
Δεύτερον υπάρχει ένας τύπου αστερίσκος που λέει το εξής :
Έχω συμπληρωμένα τα 40ενσημα και τρεις μήνες πρακτική όποτε μένει ένας μήνας
Εάν ισχύει το πρώτο ερώτημα μπορώ να απαλλαχτώ από την πρακτική ;
Έχω κάνει την μισή πρακτική μου και επειδή δεν αντέχω άλλο θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πράγματα .
Πρώτον την πρακτική ισχύει ότι μπορείς να την κανεις δυο χρόνια αφότου έχεις τελειώσει τη σχολή ;
StefanosMar
Νεοφερμένος
Ο StefanosMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
15-08-23
11:44
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στο ΙΕΚ εσύ πλήρωσες κάτι για να ξεκινήσεις πρακτική;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
16-08-23
03:09
γεια ΙσμήνηΚαλησπέρα !
View attachment 115510
Το αφησες το πανεπιστημιο?
16-08-23
07:15
Όχι , αυτό είναι το όριο .Πρώτον την πρακτική ισχύει ότι μπορείς να την κανεις δυο χρόνια αφότου έχεις τελειώσει τη σχολή ;
Έχεις δύο χρόνια περιθώριο. Δηλαδή , αν κάποιος τελείωσε πχ φέτος (Ιούνιος 2023) μπορεί μέχρι τον Ιούνιο του 2025 .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...