nPb
Επιφανές μέλος
μόνο η υπουργική θητεία του Γιωργάκη Παπαντρέου στο Υπ.Παιδείας απλά καλύπτεται...στο σκοτάδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZeglisX
Νεοφερμένος
Η δική σου απάθεια δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή στάση, ούτε και ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κομπλεξικοί.. Δεν μιλάμε για τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άνθρωπο...μιλάμε για την Υπουργό Παιδείας της ΕΛΛΑΔΑΣ. Εκτός αν έγινε πρέσβειρα κάποιου πανεπιστημίου του εξωτερικού...
Γούστο της καπέλο της ;;; Όχι δε νομίζω καθόλου...Είναι από τις πιο κρίσιμες περιόδους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και εκείνη προκαλεί για άλλη μία φορά με τις πράξεις της! Ο νέος νόμος - πλαίσιο υποτίθεται ότι ενισχύει τη λειτουργία των Πανεπιστημίων....Βγαίνοντας, έξω απλά τα αποδυναμώνουμε.
Οχι μην μπεις στον 'κοπο' να απαντήσεις ( κοπιασες φανταζομαι παρα πολυ κανοντας αυτο το reply οπως και το παραπάνω οποτε θα πας να ξεκουραστεις τωρα ). Κάτσε λοιπόν να αναπαράγεις ότι μαλακια σου λένε ως γνήσιο φερέφωνο για να έχεις απλά να πεις κάτι.Δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω, διότι εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε ήδη απαντήσει στο επιχείρημα 'ο καθένας στέλνει το παιδί του όπου θέλει".
Με συγχωρεις που πρόσεξα το θεμα στην κεντρική σελίδα του φορουμ και απάντησα. Μάλλον σου κλεψαν και εσενα το μπιφτεκι και θιχτηκες προφανώς.Σαν και εσένα δηλαδή........................
οχιμηπως ξεχασες για ποιαν γυναικα μιλαμε μηπως?
_____
apla
Νεοφερμένος
14 ετών και ξέρεις ότι είναι μπουρδέ**? Έχεις πάει?
Ενώ εσύ στα 17 ξημεροβραδιάζεσαι στα πανεπιστήμια, έτσι;
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ενώ εσύ στα 17 ξημεροβραδιάζεσαι στα πανεπιστήμια, έτσι;
Εσύ άλλη δουλειά εκτός από το να είσαι άκυρος δεν έχεις?
Να σου βρω εγώ μήπως?
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
οχι φυσικα!!!θελει και ερωτημα απο που το εμαθα? Ολοι οι ελληνες το λενε καθημερινα!!!!!!
What an argument (ad populum).Συνέχισε μ'αυτό το σκεπτικό,και μια ζωή θα είσαι φερέφωνο των άλλων.Φάε και σκατά,τόσα δισεκατομμύρια μύγες που τα τρώνε,κάτι παραπάνω θα ξέρουν.Αλλά μικρός είσαι,έχεις ακόμα ελπίδες.
nPb
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Mr. Crowley σε πιο κόμμα σου 'ταξαν θέση για βόλεμα μετά την (γ)ιατρική;
Σε κανένα.Σταμάτα να ρίχνεις το επίπεδο των συζητήσεων με ad hominem.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
πολλά παιδιά παίρνουν προμήθεια για να γίνονται φερέφωνα κομμάτων, ειδικότερα της δεξιάς ...Γιατί αν δεν σου τάξουν από κόμμα δεν θα βρεις δουλειά?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
να σου θυμισω οτι ειναι η υπουργος αυτου που λεμε παιδεια τοτε..γιατι το οχι σου μαλλον δεν ηταν οχιοχι
_____
ZeglisX
Νεοφερμένος
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
να σου θυμισω οτι ειναι η υπουργος αυτου που λεμε παιδεια τοτε..γιατι το οχι σου μαλλον δεν ηταν οχι
Τι ασχολείσαι ωρε Γιάννη... Ή μάλλον άκου τους. Όταν σε βιάζουν (σαν τώρα το κράτος καλή ώρα) να 'σαι χαλαρός , θα πονέσει λιγότερο... Κάτι παραπάνω θα ξέρουν Να, όπως λέει και ο φίλτατος...
Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ??
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε ναι να μην με ενοχλει κιολας η κατασταση που επικρατει...καναπε και καφετερια ειναι η λυση το εχω καταλαβει εδω μεσαΤι ασχολείσαι ωρε Γιάννη... Ή μάλλον άκου τους. Όταν σε βιάζουν (σαν τώρα το κράτος καλή ώρα) να 'σαι χαλαρός , θα πονέσει λιγότερο... Κάτι παραπάνω θα ξέρουν Να, όπως λέει και ο φίλτατος...
ZeglisX
Νεοφερμένος
apla
Νεοφερμένος
Εσύ άλλη δουλειά εκτός από το να είσαι άκυρος δεν έχεις?
Να σου βρω εγώ μήπως?
Εγώ είμαι άκυρος; Εσύ τη λες στον άλλο που είναι 14 και δε ξέρει από πανεπιστήμια γιατί όπως είπες δεν έχει πατήσει καν.
Και σε ρωτάω αν εσύ στα 17 έχεις πατήσει (η ερώτηση είναι ρητορική, μην απαντήσεις).
Όσο άκυρος είμαι εγώ τώρα άλλο τόσο ήσουν και εσύ πριν.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εγώ είμαι άκυρος; Εσύ τη λες στον άλλο που είναι 14 και δε ξέρει από πανεπιστήμια γιατί όπως είπες δεν έχει πατήσει καν.
Και σε ρωτάω αν εσύ στα 17 έχεις πατήσει (η ερώτηση είναι ρητορική, μην απαντήσεις).
Όσο άκυρος είμαι εγώ τώρα άλλο τόσο ήσουν και εσύ πριν.
Ο άλλος είναι 14 και από μόνος του είπε ότι ακούει από τον κόσμο (ad populum) για το ελληνικό πανεπιστήμιο (AKA ειδήσεις, φοιτητές που δεν νοιάζονται κλπ) ενώ εγώ έχω κάτσει και έχω μιλήσει με προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδάκτορες, που έχουν σπουδάσει και μέσα και έξω και νοιάζονται για την επιστήμη τους. Όπως είχα πει:
άρα ήδη την ρητορική ερώτηση μπορούσες να μην την έχεις κάνει. Σε κάλυψα?... Ούτε εγώ μπορώ να σου πω με ακρίβεια...
ἅλς
Διάσημο μέλος
Με συγχωρεις που πρόσεξα το θεμα στην κεντρική σελίδα του φορουμ και απάντησα. Μάλλον σου κλεψαν και εσενα το μπιφτεκι και θιχτηκες προφανώς.
................................................................................................................
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.