Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μου δίνει υποτροφία...αν όλα πάνε καλά θα μπω πρώτη!!
Πληροφοριακά ,
-Τμήμα Φιλοσοφίας Πάτρας :
Βαθμός Πρώτου
2010 : 17099
2009 : 16992
2008 : 18066
2007 : 16042
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μου δίνει υποτροφία...αν όλα πάνε καλά θα μπω πρώτη!!
Τοτε αλλαζει το θεμα..Ελπιζω ολα να πανε καλα και να την παρεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
p0p@k!
Νεοφερμένος
Στο εύχομαι!
Πόσα μόρια εχεις?
κ κάτι επίσης άσχετο,μόνο ο πρώτος παίρνει?
Ευχαριστώ!! Έχω 17517...
Συνήθως η σχολή καθορίζει πόσοι θα πάρουν υποτροφία!
Πληροφοριακά ,
-Τμήμα Φιλοσοφίας Πάτρας :
Βαθμός Πρώτου
2010 : 17099
2009 : 16992
2008 : 18066
2007 : 16042
Ναι το ξέρω και ελπίζω να λέει αργότερα
Βαθμός πρώτου 2011: 17517 (δλδ τα μόριά μου!!)
p0p@k!
Νεοφερμένος
Τοτε αλλαζει το θεμα..Ελπιζω ολα να πανε καλα και να την παρεις!
Ευχαριστώ!! Μακάααααααριιιιι!!!!!!!!!!!1
giannis_92
Νεοφερμένος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διοικηση Τουριστικων επιχειρησεων Θεσσαλονικης..
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά φοβάμαι, κάτι που με αγχώνει και, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, δικαιολογεί ελάχιστα όλους όσους συντηρούν θέματα όπως οι εκτιμήσεις κι αυτό εδώ, είναι κάτι τέτοιο. 5 μόρια, 2 μόρια, 1 μόριο. ..
Πάω να ξεχαστώ.
nick_the_greek
Νεοφερμένος
Ιατρική ΑΠΘ περνάω σίγουρα, τώρα άμα πέσει η Ιατρική Αθηνών 37 μόρια θα βγω στο δρόμο με το μποξεράκι και θα χορεύω επί τρια φεγγάρια κάνοντας κωλοτούμπες και ευχαριστώντας το Θεό που μ' έκανε κωλόφαρδο.
This.
Συνάδελφοι!!Κι εγώ (Γ)Ιατρική θεσσαλονίκης αν δεν ανέβει 331 μόρια!"Γιατρική" Θεσσαλονίκης (στη πολλή χειρότερη Ιωαννίνων)
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Συνάδελφοι!!Κι εγώ (Γ)Ιατρική θεσσαλονίκης αν δεν ανέβει 331 μόρια!
1)Ο Dmitsos θα περάσει Αθήνα
2)Καλά,19665 έβγαλες??
nick_the_greek
Νεοφερμένος
1) Οκ, μείον ένας!1)Ο Dmitsos θα περάσει Αθήνα
2)Καλά,19665 έβγαλες??
2) Ναι, και λίγο παραπάνω στο 2ο/4ο
Kon Dim
Νεοφερμένος
1) Οκ, μείον ένας!
2) Ναι, και λίγο παραπάνω στο 2ο/4ο
πωωω Νικο μπραβοοο!!!πρεπει να τα εγραψες ολα 20 (ή σχεδόν) συγχαρητηρια!!! (δεν σχολιαζω που πιο πανω γραφεις την ποιανω αμα δεν ανεβει 300 μορια )
13diagoras
Δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
και εγω ειλικρινα δεν θα το αντεξω απαπαπαπαπα....ουτε στον εχρο μου5 μόρια; Άουτς.
Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά φοβάμαι, κάτι που με αγχώνει και, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, δικαιολογεί ελάχιστα όλους όσους συντηρούν θέματα όπως οι εκτιμήσεις κι αυτό εδώ, είναι κάτι τέτοιο. 5 μόρια, 2 μόρια, 1 μόριο. ..
Αν δεν κάνει έρωτα και φέτος ο Δίας ( κοινώς μαμηθεί ο Δίας!!!) όπως πέρυσι που έχασα τα δίκτυα στον Βόλο για 5 μόρια, τότε μάλλον θα είμαι εκεί. Έκανα 10% και έχω 17448 μόρια.Είμαι 400 μόρια πάνω σε σχέση με πέρυσι. Ελπίζω να μην κάνει έρωτα ο ΔΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!
κοιτα ειλικρινα ευχομαι να περασεις ειναι κριμα απο το θεο...
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
μα βρε μαρία μου, είναι προφανές! όλοι όσοι είμαστε σε αυτό το thread είμαστε άτομα ρηχά, κενόδοξα και με τάσεις επιδειξιομανίας! γιατί διαφορετικά να μιλούσαμε για το πού πιστεύουμε ότι περνάμε;! και πρώτη απ' όλους το πιο ρηχό άτομο είμαι εγώ! έχουμε και λέμε: μάλλον περνάω φιλολογία ιωαννίνων και ζήλια σας! νια νια νια!Γιατί εσύ είδες κάποιον, κάπου κάποτε () που να έκανε αυτά :
σόρρυ για το οφφ τόπικ και το ειρωνικό μου σχόλιο, αλλά και η κακεντέρχεια έχει τα όριά της!
βάλτε μου όσα -1 θέλετε! κι επειδή αρκετές προσωπικές επιθέσεις έγιναν ας κλειδώσει κάποιος συντονιστής το thread για ξεκαθάρισμα!
stavroulapap
Νεοφερμένος
Kon Dim
Νεοφερμένος
Διαγορα!αμα γινει κανενα θαυμα μπορει να ειμαστε και συμφοιτητες (αμα γινει κανα θαυμα )ΛΟΓΙΚΑ περναω Πολιτικος Μηχανικος Α.Π.Θ. ,καθως ειμαι 100 μορια πανω απο τις περσινες βασεις.
Provlima Megalo
Νεοφερμένος
pizza1993
Δραστήριο μέλος
βασικα ξαναδινω για τριτη φορα πανελλαδικες ποαρακαλω και ελπιζω να μερασω μετα απο κοπους 4 χρονων στη σχολη που 9ελω....!!!!
Ποια ειναι αυτη η σχολη αν επιτρεπετε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.