eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Αν ασχολείσαι τακτικά και λύνεις ασκήσεις δεν θα ξεχάσεις τίποτα, εγώ ακόμα θυμάμαι όλα όσα κάναμε στη Γ'Λυκείου (στα μαθηματικά βέβαια).Απλα φοβαμαι οτι αμα πηγαινουμε αργα , μεχρι να τελειωσουμε θα εχω ξεχασει τις λεπτομερειες απο τα προηγουμενα κεφαλαια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αν ασχολείσαι τακτικά και λύνεις ασκήσεις δεν θα ξεχάσεις τίποτα, εγώ ακόμα θυμάμαι όλα όσα κάναμε στη Γ'Λυκείου (στα μαθηματικά βέβαια).
Kαι εγώ τα θυμάμαι και στεναχωριέμαι που στη σχολή δεν έχουμε μαθηματικά
ναι,αν ασχολείσαι τακτικά δεν θα ξεχάσεις τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Είδα τη δομή σπουδών στο πανεπιστήμιο σου και πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο που δεν έχει μαθηματικά. Αν σου λείπουν τα μαθηματικά ξαναδώσε πανελλαδικές just for the hell of it (ίσως να περάσεις και πιο κοντά στο σπίτι σου αν δεν μένεις Βόλο).Kαι εγώ τα θυμάμαι και στεναχωριέμαι που στη σχολή δεν έχουμε μαθηματικά
ναι,αν ασχολείσαι τακτικά δεν θα ξεχάσεις τίποτα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Είδα τη δομή σπουδών στο πανεπιστήμιο σου και πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο που δεν έχει μαθηματικά. Αν σου λείπουν τα μαθηματικά ξαναδώσε πανελλαδικές just for the hell of it (ίσως να περάσεις και πιο κοντά στο σπίτι σου αν δεν μένεις Βόλο).
H αρχιτεκτονική είναι το όνειρό μου,δεν ξέρεις τι τράβηξα με τα σχέδια για να μπω εδώ (βολο μένω) οπότε βοηθάω τον αδερφό μου με τα μαθηματικά και εδώ,στο ισκουλ αν μπορώ
και για να μπω πάλι στο θέμα, δεν έχει νόημα αν θα βγάλετε γρήγορα ή αργά την ύλη, το θέμα είναι να καταλαβαίνετε αυτά που διδάσκεστε.οι καθηγητές ξέρουν τι κάνουν (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον )
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ παιδια αυριο θα κανω επαναληψη κυματα και μαθηματικα κατευθυνσης το πρωι
Που εισαι Μαθηματικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Που εισαι Μαθηματικα?
παραγωγους
irw gk
Νεοφερμένος
εγω τελειωνω τον mendel οπου να ναι, εσυ; πως τα πας;Εσείς της θετικής στη Βιολογία που βρίσκεστε στην ύλη?
PinkFreud
Νεοφερμένος
εγω τελειωνω τον mendel οπου να ναι, εσυ; πως τα πας;
Τώρα κάνω τον 2ο νόμο του, έχω την εντύπωση πως έχω μείνει σχετικά πίσω :/
irw gk
Νεοφερμένος
Δεν νομίζω ότι έχεις μείνει πίσω, εμείς ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα απο το καλοκαίρι μαθήματα και δεν είμαστε και ιδιαίτερα μπροστά! Τσπ πολύ διάβασμα ε;Τώρα κάνω τον 2ο νόμο του, έχω την εντύπωση πως έχω μείνει σχετικά πίσω :/
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο 4ο. Εσυ ;Εσείς της θετικής στη Βιολογία που βρίσκεστε στην ύλη?
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εγω τελειωσα το 2ο και γράφω αύριο!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ΑΕΠΠ πινακες και μια χαρα βγαινει η υλη, φυσικη πολυ καλα μονο απο κεινα τα μαθηματα δε βλεπω προκοπη
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική:Ροπή αδράνειας
ΑΕΠΠ:Δομή επανάληψης(Ξερω είμαι πίσω,αλλά δεν το πολυκαταλαβαίνω το μάθημα)
ΑΟΔΕ:Στο 2ο κεφάλαιο,ούτε και εγώ ξέρω που βρίσκομαι.
Βιολογία:Κύκλος του αζώτου
katerinabc5
Νεοφερμένος
Φυσική κατ: στροφορμή
Χημεία κατ: δεσμοί π και σ
Βιολογία κατ: αρχές 6ου κεφ
Μαθηματικά γεν: τέλος στατιστικής
Αοθ: τέλος 3ο κεφ
Έκθεση: αλλοτρίωση και από θεωρία δοκίμιο
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσική: Στάσιμο
ΑΕΠΠ: Τελείωσα την δομή επανάληψης
Έκθεση: Περίπου στις μισές θεματικές, έχω τελειώσει τη θεωρία
ΑΟΔΕ: Δυναμική Ομάδων
Φυσ. ΓΠ: Τελείωσα δεύτερο κεφάλαιο
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικη κατ.: Δεν κανω
Α.Ε.Π.Π.: Δομες Δεδομενων (πινακες)
Μαθηματικα γεν.: Στατιστικη 2.2 (παρουσιαση στατιστικων δεδομενων)
Α.Ο.Θ.: Μπεικαμε στο 3ο
Α.Ο.Δ.Ε.: Μπεικα στο 3ο
Εκθεση: Εχουμε κανει παραπανω απο τα μισα .. Και απο θεωρεια στο δοκιμιο.
Αγγλικα: Ξεκινησα και γραφω τεστ κ.τ.λ.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μαθηματικα κατ.: Κανονας Del Hospital
Φυσικη κατ.: Δεν κανω
Α.Ε.Π.Π.: Δομες Δεδομενων (πινακες)
Μαθηματικα γεν.: Στατιστικη 2.2 (παρουσιαση στατιστικων δεδομενων)
Α.Ο.Θ.: Μπεικαμε στο 3ο
Α.Ο.Δ.Ε.: Μπεικα στο 3ο
Εκθεση: Εχουμε κανει παραπανω απο τα μισα .. Και απο θεωρεια στο δοκιμιο.
Αγγλικα: Ξεκινησα και γραφω τεστ κ.τ.λ.
Θα δώσεις και Αγγλικά;
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.