fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shanks7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 488-490 προήλθαν από άλλο νήμα.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Μαθηματικα τελειωσα μιγαδικους και μπαινω συναρτησεις.Φυσικη τελειωσα μηχανικες ταλαντωσεις και τωρα κανω κρουσεις.hey παιδιά που είστε στην ύλη μαθ κατ φυσική χημεία βιολογία ?
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Μαθηματικά Κατ.: Συνάρτηση 1-1
Φυσική: Ηλεκτρικές ταλαντώσεις(έχω τελειώσει και κρούσεις)
ΑΕΠΠ: Δομή επανάληψης
ΑΟΔΕ: Μόλις τέλειωσα το 1ο κεφάλαιο και μπαίνω στο 2ο
Μαθηματικά Γεν.: Εφαπτομένη γραφικής παράστασης
ΑΟΘ: Μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα και στη ζήτηση
Στα περισσότερα νομίζω είμαι λίγο πίσω αλλά δεν αγχώνομαι.
sophia<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ κατ :μπαίνω διαφορικολογισμό
φυσική κατ:αρχή στα κυματα
Χημεία κατ :στο ph
Βιολογία κατ : μπαίνουμε 4
Φυσική γεν:ακτίνες Χ
Εσείς?
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλε ειστε διαφορικο λογισμο και νομιζεις πως ειστε πισω?Αλήθεια τρ που είστε?νομίζω είμαι λίγο πίσω...
Μαθ κατ :μπαίνω διαφορικολογισμό
φυσική κατ:αρχή στα κυματα
Χημεία κατ :στο ph
Βιολογία κατ : μπαίνουμε 4
Φυσική γεν:ακτίνες Χ
Εσείς?
εγω... μαθηματικα bolzano
φυσικη τελειωνω κυματα
χημεια ph
βιολογια τωρα μπαινουμε στο 4
μια χαρα ειστε μην αγχωνεσαι
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Φυσικά λατρεύουμε και τις Μεταλλάξεις...Κεφ 6 αν θυμάμαι καλά?
meletis96
Νεοφερμένος
Φυσικη κατευθ: διακρότημα
βιολογιία γεν: κεφ 1 στάδια ανοσοβιολογικής απόκρισης
προγραμματισμό : δομές επανάληψης
αοδε: κεφ 2 το εχω τελειώσει και αρχίσαμε επανάληψη το 1
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
αοθ:μπαινω 3ο
μαθηματικα γενικης:μπηκα στατιστικη
μαθηματικα κατ: τριτη ενοτητα παραγωγους
φυσικη κατ:εξισωση αρμονικου κυματος
αεππ:τωρα μπηκα δομη επαναληψης
δωστε μια εικονα και εσεις
Σημείωση: Τα μηνύματα 496-498 προήλθαν από νήμα με άλλο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
afroditi85
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
afroditi85
Νεοφερμένος
εσυ ηλια εχεις παρει αοθ γτ θες οικονομικα;
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά: Τελειώνω Συνέχεια
Φυσική: Τελειώνω στάσιμα
ΑΟΔΕ: παραγραφο 1,3
Βιολογία: Μπαίνω στο 2ο
Έκθεση: Θανατική ποινή
afroditi85
Νεοφερμένος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουί!ναντια εννοεις οι πανελλαδικες;
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αοδε: Μπηκα στο 3ο
Βιολογία: Τέλειωσα το 2.3
Φυσική: Μπήκα στην κρίσιμη-οριακή γωνία (διάθλαση-ανάκλαση)
Μαθηματικά: Παράγωγοι σύνθετων συναρτήσεων
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Φυσική: Εξίσωση αρμονικού κύματος και παράλληλα θεμελιώδης νόμος στροφικής κίνησης.
Βιολογία: Δεύτερος νόμος του μεντελ.
Χημεία: Επίδραση κοινού ιόντος.
Έκθεση: Θεωρία Δοκιμίου.
Βιολογία γεν: Κύκλος του άνθρακα.
Trolling Stones
Νεοφερμένος
Όσοι κάνετε φροντιστήριο απαντήστε που βρίσκεστε εκεί
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.