vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει από άποψη Θεωρίας όμως
Ναι προφανώς, απλά τη θεωρία θα την κάνεις μια φορά στην αρχή ( άντε και το δοκίμιο λίγο αργότερα) και τέλος. Τον πιο πολύ χρόνο με τη θεματολογία ασχολείσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
1 Ιουλίου.Συγνώμη ρε παιδιά, εσείς που λέτε ότι στις ΑΟΘ είστε στο 4ο και το 5ο κεφάλαιο, πότε ξεκινήσατε μαθήματα;
στην Έκθεση δεν υπάρχει ύλη από άποψη θεματολογίας, για αυτό μπαίνει η παύλα. Τώρα αν θες να κάνεις φιγούρα ξέρω γω μάλλον υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το κάνεις αν πεις πχ ότι δεν έχουν έρθει καλά καλά Χριστούγεννα και κάνεις ολοκληρώματα .
Ότι δε φτάνει η αλεπού παίρνει σκάλα και..ε..πάλι αρχίδια.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι προφανώς, απλά τη θεωρία θα την κάνεις μια φορά στην αρχή ( άντε και το δοκίμιο λίγο αργότερα) και τέλος. Τον πιο πολύ χρόνο με τη θεματολογία ασχολείσαι.
LOL ειναι πιο ευκολο να παρεις το 60/60 παρα να γραψεις τοσο καλη εκθεση.Κοιτας να μη χασεις απο τη θεωρια και λιγοτερο την εκθεση.Εγω τουλαχιστον εκανα ΑΡΚΕΤΑ και θεωρια.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στο τελος δεν τα παιρνει η αλεπου ομως1 Ιουλίου.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
δε σε πιασα. Αυτό για τα μαθηματικά δεν ήταν μπηχτή, απλά ισχύει. Και όχι δεν είναι μαγκιά να τελειώσεις την ύλη 4-5 μήνες πριν δώσεις.
LOL ειναι πιο ευκολο να παρεις το 60/60 παρα να γραψεις τοσο καλη εκθεση.Κοιτας να μη χασεις απο τη θεωρια και λιγοτερο την εκθεση.Εγω τουλαχιστον εκανα ΑΡΚΕΤΑ και θεωρια.
60/60 για την ακρίβεια δεν παίρνεις με την καμία γιατί πιάνει και το 25/25 της περίληψης μέσα. Αλλά γενικά ναι, είναι οι εύκολοι βαθμοί αυτοί. Απλά εγώ αυτό που λέω είναι ότι πολλοί τελειώνουν πρώτα τη θεωρία και μετά προχωράνε στα θέματα. Ε τέτοια εποχή πολλοί τα έχουν ήδη καλύψει αυτά, οπότε μην εκπλήσσεστε αν βλέπετε παύλες. Εγώ θεωρία στην έκθεση συνολικά 3 φορές έκανα, μία στην αρχή, μία μικρή επανάληψη στις διακοπές των Χριστουγέννων και μία τελευταία πριν δώσουμε. Στο ενδιάμεσο όλο θεματολογία.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αφου ρε Βασιλη ετσι λενε τα καλα φροντιστηρια..πως θα κλεψουν λεφτα? κοροιδευοντας απλα..δε σε πιασα. Αυτό για τα μαθηματικά δεν ήταν μπηχτή, απλά ισχύει. Και όχι δεν είναι μαγκιά να τελειώσεις την ύλη 4-5 μήνες πριν δώσεις.
60/60 για την ακρίβεια δεν παίρνεις με την καμία γιατί πιάνει και το 25/25 της περίληψης μέσα. Αλλά γενικά ναι, είναι οι εύκολοι βαθμοί αυτοί. Απλά εγώ αυτό που λέω είναι ότι πολλοί τελειώνουν πρώτα τη θεωρία και μετά προχωράνε στα θέματα. Ε τέτοια εποχή πολλοί τα έχουν ήδη καλύψει αυτά, οπότε μην εκπλήσσεστε αν βλέπετε παύλες. Εγώ θεωρία στην έκθεση συνολικά 3 φορές έκανα, μία στην αρχή, μία μικρή επανάληψη στις διακοπές των Χριστουγέννων και μία τελευταία πριν δώσουμε. Στο ενδιάμεσο όλο θεματολογία.
Joaquín
Διάσημο μέλος
αφου ρε Βασιλη ετσι λενε τα καλα φροντιστηρια..πως θα κλεψουν λεφτα? κοροιδευοντας απλα..
Καλή η μιζέρια και το κράξιμο, δε λέω, όμως δε μπορείς να κρίνεις γιατί:
α)Δε γνωρίζεις το πρόγραμμα του καθενός.Άλλοι ξεκινάνε από τη Β, άλλοι από αρχές καλοκαιριού, άλλοι 15αύγουστο ξέρω γω.
β)Δε γνωρίζεις τις ικανότητες του καθενός όπως και το πόσο ασχολήθηκε με το χ μάθημα.
Επομένως κρατήστε και μια πισινή.
Και αφού ανέφερες τα φροντιστήρια, νομίζω ότι δε φέρουν καμία ευθύνη για το θέμα της ύλης.Αν ο άλλος είναι ηλίθιος και δε μπορεί να πει στον καθηγητή του ένα σλόου νταουν, ε σταρχίδια του του άλλου, κάνει φιγούρα στα της Β λυκείου ότι έβγαλε την ύλη νωρίς και έχει πελατεία και του χρόνου.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
α) δεν εδωσες πανελλαδικεςΚαλή η μιζέρια και το κράξιμο, δε λέω, όμως δε μπορείς να κρίνεις γιατί:
α)Δε γνωρίζεις το πρόγραμμα του καθενός.Άλλοι ξεκινάνε από τη Β, άλλοι από αρχές καλοκαιριού, άλλοι 15αύγουστο ξέρω γω.
β)Δε γνωρίζεις τις ικανότητες του καθενός όπως και το πόσο ασχολήθηκε με το χ μάθημα.
Επομένως κρατήστε και μια πισινή.
Και αφού ανέφερες τα φροντιστήρια, νομίζω ότι δε φέρουν καμία ευθύνη για το θέμα της ύλης.Αν ο άλλος είναι ηλίθιος και δε μπορεί να πει στον καθηγητή του ένα σλόου νταουν, ε σταρχίδια του του άλλου, κάνει φιγούρα στα της Β λυκείου ότι έβγαλε την ύλη νωρίς και έχει πελατεία και του χρόνου.
β)αυτα
Joaquín
Διάσημο μέλος
α) δεν εδωσες πανελλαδικες
β)αυτα
Ε, συνεχίζεις να λες βλακείες, τι να σου πω άλλο.Εγώ φταίω που σου απάντησα.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω..α) δεν εδωσες πανελλαδικες
β)αυτα
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μαθηματικα Γεν: Αρχικα στατιστικη
Φυσικη: Ροπη αδρανειας
Χημεια: Ογκομετρηση
Βιολογια: Μπηκα μεταλλαξεις
Εκθεση: Τελειωνω θεωρια του σχολικου και κανω ταυτοχρονα θεματολογιες
Joaquín
Διάσημο μέλος
Καθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω..
Μάλιστα, μέτριε, τουλάχιστον ξέρεις να διαβάζεις.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Φυσική: Ροπή - Στερεό σώμα.
ΑΟΔΕ: Δεν έχω ιδέα. Νομίζω στην μέση του μανατζμεντ. (δεν κάνω φροντιστήριο).
ΑΕΠΠ: Θα μπούμε πίνακες.
Έκθεση: Νομίζω δεν έχει σημασία.
Μαθηματικά γενικής: Στατιστική, στην αρχή είμαστε ακόμα. (δεν κάνω φροντιστήριο).
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά κατ.-->εφαπτομένες κάναμε σήμερα...
Φυσική κατ.-->μπαίνουμε ηλεκτρομαγνητικά τη Δευτέρα
Χημεία-->ρυθμιστικά διαλύματα,Βιοχημεία-->νουκλεϊκά οξέα
Ηλεκτρολογία-->ασκήσεις 1ου κεφαλαίου(αλλά στο σχολείο έχει μπει κιόλας ηλεκτρονικά!άλς περιμένω σχόλιο γι' αυτό..)
Βιολογία-->τελειώσαμε το 1ο κεφάλαιο
Έκθεση-->επιστήμη κάναμε τελευταία φορά,τώρα έχουμε κάνει ένα σωρό θέματα,δεν ξέρω αν είναι με τη σειρά...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις.Σε αυτον την ειπα που σου εγραψε ''δεν εδωσες πανελληνιες''Μάλιστα, μέτριε, τουλάχιστον ξέρεις να διαβάζεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.