Sofia242
Νεοφερμένος
Μαθηματικά κατεύθυνσης: Μπαίνουμε την δευτέρα στο 2.7 (τοπικά ακρότατα συνάρτησης)
Φυσική: τελειώσαμε Συμβολή Κυμάτων
Χημεία: στον νόμο του Ostwald
Βιολογία: στο κεφάλαιο με τον Mendel (5ο κεφάλαιο νομίζω)
Έκθεση δεν έχω ιδέα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Βιολογια Κατ : κεφαλαιο 9(επαναληψη)
Χημεια Κατ : Ογκομετρηση(επαναληψη)
Φυσικη Κατ: Στερεο (αρχες)
Φυσικη Γεν : Ακτινες Χ
Εκθεση : ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μαθηματικά κατέ: Κυρτότητα.
Μαθηματικά Γεν: Μέτρα διασποράς.
Φυσική: Μελέτη της κίνησης του γιογιού χD
Αοδε: Δεν έχω μπει καν management, ούτε έχω βγάλει καλά τα προηγούμενα. Αλλά θα το μάθω νερό μέχρι το φλεβάρη, απόφαση!
Αεππ: Εισαγωγή στα προγράμματα για να μπω στους πίνακες.
ΚωνσταντίνοςΜ
Νεοφερμένος
φυσική κάτ: ΣΤΑΣΙΜΑ ΚΥΜΑΤΑ
ΑΟΔΕ: μόλις τελείωσα την παρακίνηση
ΑΕΠΠ: ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ επαναληπτικών δομών
μαθ γέν.: στατιστική
εκθεση:
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Φυσική:Kύματα/στιγμιότυπα
Χημεία:Ρυθμιστικά
Βιολογία Γεν.Αids.
Βιολογία Κ.Γράφουμε στο τέταρτο.
Μανώλη μου εξηγείς πως πάτε με τέτοιο γρήγορο ρυθμό;
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά:Θα μπούμε όρια(?)
Φυσική:Kύματα/στιγμιότυπα
Χημεία:Ρυθμιστικά
Βιολογία Γεν.Αids.
Βιολογία Κ.Γράφουμε στο τέταρτο.
Μανώλη μου εξηγείς πως πάτε με τέτοιο γρήγορο ρυθμό;
Μαλλον φταιει οτι κανω ιδιαιτερα ,Εξ'αλλου δεν θα ελεγα οτι ειμαι μπροστα, αν δεις οι περισσοτεροι μας περνανε στην υλη (ειδικα στα μαθηματικα)
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Eva.dim
Νεοφερμένος
Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα
ΑΟΔΕ: Παρακίνηση
ΑΕΠΠ: Μπαίνω πίνακες
Βιολογία γενικής: Aids
Έκθεση:
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσική: Ανακλαση-διαθλαση
ΑΟΔΕ: Παρακίνηση
ΑΕΠΠ: Πινακες(μονοδιαστατους)
Μαθηματικα γενικής: Στατιστικη(διαγραμματα)
Εκθεση:
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολογία κατ: Μόλις μπήκα στις μεταλλάξεις
Βιολογία γεν: Έχουμε επανάληψη και θα μπούμε στο 2ο
Χημεία: PH
Φυσική: Ισορροπία στερεού σώματος
Έκθεση: Ρωτήστε την μάνα μου
Guest 278211
Επισκέπτης
Φυσική Κατ. Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα
Χημεία Κατ.: Ρυθμιστικά διαλύματα
Βιολογία Κατ.: 2ος νόμος Mendel
Έκθεση: Έχει βγει η ύλη σε θεωρία από το Νοέμβρη, οπότε επαναλήψεις
Μαθηματικά Γεν.: Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα
Eva.dim
Νεοφερμένος
ακόμα; Κι εγώ που έλεγα πριν ένα μήνα περίπου να αλλάξω βιολογία και να πάω μαθηματικά, σκεφτόμουν ότι έχω αργήσειΜαθηματικά Γεν.: Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ξεκινησα απο τον γεναρη μαθηματικα,τελη γεναρη για την ακριβεια.
αργησες
eutuxia_k
Νεοφερμένος
Φυσική: Ισορροπία στερεού σώματος
Mαθ.γεν. : Tελειώνω Στατιστική
Αοδε: Πηγές δύναμης του ηγέτη
Αεππ : Πίνακες και ταξινόμηση
Εκθεση: εχουμε τελειωσει τη θεωρια
Guest 278211
Επισκέπτης
ακόμα; Κι εγώ που έλεγα πριν ένα μήνα περίπου να αλλάξω βιολογία και να πάω μαθηματικά, σκεφτόμουν ότι έχω αργήσει
Έτσι κι αλλιώς, το πρώτο κεφάλαιο το ξέρω από την κατεύθυνση αλλά μάλλον θα τελειώσω πρώτα την ύλη της κατεύθυνσης και μετά θα ξεκινήσω γενικής. Ο καθηγητής μου λέει πως είναι πάρα πολύ εύκολα και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Μαθ Κατ: ΘΜΤ
Μαθ Γεν: τέλος του δεύτερου κεφαλαίου
Βιολογία: αρχές γενάρη θα τελειώσει το πέμπτο (ιδιαίτερο)
Φυσική: Κινηματική της στροφικής (με άλλο έναν μαθητή)
Χημεία: Ογκομέτρηση (με άλλο έναν)
Έκθεση: δεν υπάρχει στάνταρ ύλη
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι κι αλλιώς, το πρώτο κεφάλαιο το ξέρω από την κατεύθυνση αλλά μάλλον θα τελειώσω πρώτα την ύλη της κατεύθυνσης και μετά θα ξεκινήσω γενικής. Ο καθηγητής μου λέει πως είναι πάρα πολύ εύκολα και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
Εχεις δει τα ποσοστα επιτυχιας στην γενικη το 2011? Πολλοι εγραψαν καλυτερα μαθ κατ, παρα γενικης.....
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μαθ.Γ.Π: Πιθανότητες.
Βιολογία κατ.: Μεταλλάξεις.
Χημεία κατ.: Μόλις μπήκα οργανική.
Φυσική κατ.: Επαναλήψεις-Κρούσεις
Έκθεση: Γιου κρέιζι?
Α.Ο.Θ:4ο
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποτε εφτασες εκει κατω... Πες εντυπωσεις!Μαθ.κατ.: Αύριο μπαίνω ολοκληρώματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.