nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω, αν το σπίτι δεν είναι άδειο το μόνο μέρος που μπορώ να συγκεντρωθώ εγώ είναι το δωμάτιό μου. Συν ότι έχω συνηθίσει στο ύψος καρέκλας/γραφείου του δικού μου δωματίου, οπότε το να διαβάσω στο τραπέζι της κουζίνας μου φαίνεται από αυτή την άποψη άβολο.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Εσείς που το 'χετε κάνει συνήθεια να διαβάζετε εκτός δωματίου, θέλετε να παίρνετε τον αέρα σας και προτιμάτε άλλα δωμάτια?
Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω, αν το σπίτι δεν είναι άδειο το μόνο μέρος που μπορώ να συγκεντρωθώ εγώ είναι το δωμάτιό μου. Συν ότι έχω συνηθίσει στο ύψος καρέκλας/γραφείου του δικού μου δωματίου, οπότε το να διαβάσω στο τραπέζι της κουζίνας μου φαίνεται από αυτή την άποψη άβολο.
Κοίτα μερικοί ήμαστε άτυχοι γιατί μοιραζόμαστε το δωμάτιο με τα αδέρφια μας.
Εγώ το μοιράζομαι όχι με μια, αλλά δύο αδερφές. Η μια σπουδάζει και χρειάζεται τον υπολογιστή για να κάνει τις εργασίες της, η άλλη (εγώ) ήμουν γυμνάσιο-λύκειο και η μικρή μας είναι δημοτικό.
ΕΕΕΕ πόσες κορασίδες να χωρέσει το καημένο το γραφείο;
Πάντα μια από τις τρεις μας νευρίαζε με τους θορύβους που έκαναν οι άλλες και έφευγε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Εγώ πάντως βολευόμουν στη κρεβατοκάμαρα, είχα χύμα όλα τα βιβλία πάνω στο κρεβάτι και πάρα πολύ ησυχία.
Γιατί μπορείς να πεις στους υπόλοιπους του σπιτιού "μη μπείτε στη κρεβατοκάμαρα γιατί διαβάζω" αλλά δύσκολα να είσαι στο σαλόνι ή στη κουζίνα και να τους επιβάλεις να κάνουν ησυχία έχοντας τη τηλεόραση κλειστή ή να μην αφήνεις τη μαμά να μαγειρέψει κλπ κλπ.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Κοίτα μερικοί ήμαστε άτυχοι γιατί μοιραζόμαστε το δωμάτιο με τα αδέρφια μας.
Εγώ το μοιράζομαι όχι με μια, αλλά δύο αδερφές. Η μια σπουδάζει και χρειάζεται τον υπολογιστή για να κάνει τις εργασίες της, η άλλη (εγώ) ήμουν γυμνάσιο-λύκειο και η μικρή μας είναι δημοτικό.
ΕΕΕΕ πόσες κορασίδες να χωρέσει το καημένο το γραφείο;
Πάντα μια από τις τρεις μας νευρίαζε με τους θορύβους που έκαναν οι άλλες και έφευγε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Εγώ πάντως βολευόμουν στη κρεβατοκάμαρα, είχα χύμα όλα τα βιβλία πάνω στο κρεβάτι και πάρα πολύ ησυχία.
Γιατί μπορείς να πεις στους υπόλοιπους του σπιτιού "μη μπείτε στη κρεβατοκάμαρα γιατί διαβάζω" αλλά δύσκολα να είσαι στο σαλόνι ή στη κουζίνα και να τους επιβάλεις να κάνουν ησυχία έχοντας τη τηλεόραση κλειστή ή να μην αφήνεις τη μαμά να μαγειρέψει κλπ κλπ.
Και γω μοιραζόμουν το δωμάτιο με τον αδερφό μου, αλλά για λίγο. Μετά αλλάξαμε σπίτι και είχε ο καθένας το δωμάτιό του.
Δεν με πειράζει η συνύπαρξη με άλλα άτομα που (έχουν σκοπό να) διαβάζουν, αλλά αυτοί οι ήχοι της καθημερινότητας, π.χ. να μπει κάποιος στην κουζίνα για νερό/μαγείρεμα, ή να περάσει από το σαλόνι, και να είμαι σε εκείνα τα δωμάτια, μπορούν να με τρελάνουν.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Και γω μοιραζόμουν το δωμάτιο με τον αδερφό μου, αλλά για λίγο. Μετά αλλάξαμε σπίτι και είχε ο καθένας το δωμάτιό του.
Δεν με πειράζει η συνύπαρξη με άλλα άτομα που (έχουν σκοπό να) διαβάζουν, αλλά αυτοί οι ήχοι της καθημερινότητας, π.χ. να μπει κάποιος στην κουζίνα για νερό/μαγείρεμα, ή να περάσει από το σαλόνι, και να είμαι σε εκείνα τα δωμάτια, μπορούν να με τρελάνουν.
Ακριβώς αυτό! Και δε μπορείς να πεις στον άλλον να μην τα κάνει. Απλά όταν μοιράζεσαι το δωμάτιο σου από... πάντα, και εκεί λίγο κολλάς να πεις στον άλλον "ξες θέλω να διαβάσω... ΣΚΆΣΕ!"
Πχ η μεγάλη θα θέλει να ετοιμαστεί για να βγει, η μικρή θα θέλει να παίξει, εγώ θα χρειάζομαι τον υπολογιστή κτλ.
Ότι και να πει η κακομοίρα μητέρα (του στυλ "μη κάνετε φασαρία κορίτσια άντε, η μεγάλη/μεσαία/μικρή διαβάζει) οι υπόλοιπες δε θα ασχοληθούμε καν και θα έχουμε το επιχείρημα -και εγώ ήθελα εχθές αλλά δεν έκαναν ησυχία- και άλλα τέτοια όμορφα.
Κοινώς το κλουβί με τις τρέλες με σαστισμένο θεατή το μπαμπά μου.
Πάντως πραγματικά ζηλεύω όσους έχουν το χώρο τους μόνο για αυτούς και δεν τον μοιράζονται, και από άποψη διαβάσματος, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα, από το "θα φέρω τις φίλες μου και ΠΡΈΠΕΙ να έχω μόνο εγώ το δωμάτιο", μέχρι του "είμαι άρρωστη και δε κινδυνεύει κανένας να κολλήσει, ούτε φεύγω εξόριστη στο σαλόνι".
Γενικά δε "εξαρτάσαι" από το πρόγραμμα του άλλου για να φτιάξεις το δικό σου.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
catlin
Δραστήριο μέλος
αναγνωστήριο της ιατρικής στο γουδί
ανοιχτο 24 το 24ωρο!
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Κεντρική Βιβλιοθήκη ΑΠΘ για τρελά διαβάσματα....
aka το Φυτώριο.
iraklisavg
Νεοφερμένος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Με βολεύει πολύ γιατί με αναγκάζει (με την καλή έννοια) να κάθομαι πολλές ώρες και να μη σηκώνομαι...Άσε που μου αρέσει και το κλίμα, αισθάνομαι σαν να είμαι και εγώ φοιτήτρια
Αν και με κοιτάζουν όλοι παράξενα γιατί δεν φαίνομαι για φοιτήτρια
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Το καλύτερο διάβασμα.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Στην ουσία όμως, οπως και τώρα, διάβαζω συνήθως εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.