Puff_Daddy
Νεοφερμένος
best: Βιβλιοθήκη ΕΜΠ, τεράστια άνετη μεγάλη και πάντα έχει χώρο (αφού είναι 3 όροφοι λογικό). Όμως έχει ένα ελλάτωμα, κλείνει στις 8 το βράδυ πανάθεμά τους πανάθεμα. Εν τούτοις, υπάρχουν και άλλα αναγνωστηριάκια στο ΕΜΠ που δεν κλείνουν ποτέ.
Σπίτι; Με το ψυγείο, την τηλεόραση και τον υπολογιστή; Αν είναι δυνατόν. Ένα ακόμα κορυφαίο μέρος ήταν το αναγνωστήριο της ΦΕΠΑ, στην Ούλωφ Πάλμε. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτά, είχα πάει πριν την ανανεώσουν.
Greetings.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω να διαβάσω σε γραφείο από το Δημοτικό... δε μου αρέσει καθόλου... δεν έχω τις ανέσεις μου... ενώ στο κρεβάτι...
Σε αναγνωστήριο δε νομίζω να μπορούσα ποτέ να διαβάσω γιατί:
1) Δυστυχώς δεν υπάρχει εκεί κρεβάτι (βασικότατο).
2) Θέλω να είμαι μόνη μου.
3) Θέλω όταν διαβάζω να κάνω παράλληλα και άλλα πράγματα, σε στυλ brake, όπως να βάφω τα νύχια μου, να ανοίξω λίγο την τηλεόραση, να φάω κανά τοστάκι, να πάρω κανά τηλ.... για να ξελαμπικάρω
σιγά μη πάω 20km μακριά απ'το σπίτι μου για να διαβάσω...δεν είμαστε καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
γιατι σε νορμαλ συθηκες δε διαβαζω ποτε.
τωρα με τις κατατακτηριες να δω τι θα με εμπνευσει!
Vkey
Επιφανές μέλος
Με παρέα διάβαζα σπάνια και αυτό 2 ώρες πριν πάω να γράψω ώστε να κάνω ένα γρήγορο rewind και να λύσω καμία απορία....Γιατί συνήθως το γυρνάς στο κουτσομπολιό και στο χαχάνισμα...Ενίοτε στο βρισίδι για τον καθηγητή
P/S: O καθένας θέλει το χρόνο και τον τόπο που του ταιριάζει για να συγκεντρωθεί και να αποδώσει....Δεν αποδίδουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο 8)
Giovanna
Επιφανές μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:δε φτιαχνομαι για να παω στο αναγνωστηριο.. φοραω οτι βρω μπροστα μου. τοσο που θυμαμαι μια φορα ειχα παει στην ιπποκρατους με διαφορετικα πα*****ια ρε παιδια!
πα-που-τσια!!!!! ελεοςςςςς!!!!
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:οταν ειχα κι εγω εξεταστικες και διαβασματα, διαβαζα ειτε στην ιπποκρατους, ειτε στην ιατρικη ειτε σε παρκο. ναι, παρκο. οπου ειχε πρασσινο βρε αδερφε, κατα προτιμηση θησειο. καμια φορα πηγαινα και στο ΕΜΠ, αλλα κλεινει πολυ νωρις και δε με βολευε. αυτα μονο στην εξεταστικη ομως..
γιατι σε νορμαλ συθηκες δε διαβαζω ποτε.
τωρα με τις κατατακτηριες να δω τι θα με εμπνευσει!
Giovanna σε ποιο τμήμα θα δώσεις κατατακτήριες; Πότε θα πραγματοποιηθούν; Νοέμβριο - Δεκέμβριο;
Giovanna
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Nan:Giovanna σε ποιο τμήμα θα δώσεις κατατακτήριες; Πότε θα πραγματοποιηθούν; Νοέμβριο - Δεκέμβριο;
ιατρικη αθηνων.. μαλλον καπου εκει, νοεμβρη-δεκεμβρη!
δινεις κι εσυ κατατακτηριες?
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:ιατρικη αθηνων.. μαλλον καπου εκει, νοεμβρη-δεκεμβρη!
δινεις κι εσυ κατατακτηριες?
Θέλω να δώσω για Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στο ΟΠΑ. Αλλά δεν έχω κοιτάξει ακόμα για μαθήματα κλπ και βαριέμαι προς το παρόν να διαβάσω. Να σε ρτήσω και κάτι επιπλέον:
1. Όταν είδες ποιά μαθήματα πρέπει να δώσεις, πού βρήκες βιβλία και σημειώσεις;
2. Πήγες να βρεις τους αντίστοιχους καθηγητές για να τους ρωτήσεις περίπου για το είδος των θεμάτων που βάζουν;;; Γιατί ο αδελφός μου που ήθελε να δώσει για Ναυπηγούς στο ΕΜΠ είχε πάει στους καθηγητές. Εγώ όμως να σου πω την αλήθεια ψιλοντρέπομαι να το κάνω αυτό... δλδ αν δεν είναι συνήθης τακτική να τους ρωτάς είναι λίγο ρόμπα να πάω.
Giovanna
Επιφανές μέλος
ειχα σκοπο να μαθω πριν κλεισουν για πασχα αλλα τελικα το αφησα για μετα. ξερω της θεσ/νικης και της πατρας ομως οποτε εχω μια ιδεα που παιζουν.
ο,τι χρειαστηκα το βρηκα σε βιβλιοθηκες η το ειχα ηδη (μονο καποια συγκεκριμενα κομματια υλης) απο δικα μου βιβλια.
δε βρηκα κανενα καθηγητη και δεν ειχα ιδεα οτι μπορει να γινει αυτο..
βασικα τωρα που το σκεφτομαι, σιγα μην πουν κιολας, σιγα μην ασχοληθουν! αυτα ειτε απο παλιους θα τα μαθω ειτε απο φροντιστηριο που ειμαι σε σκεψεις να ξεκινησω τελικα, μεσα στον ιουνιο..
Little_johnny77
Νεοφερμένος
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος
panathas
Νεοφερμένος
Giovanna
Επιφανές μέλος
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αλλά έχω ένα κόλλημα.Διαβάζω πάντα + παντού με ωτοασπίδες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Tα πόδια στον τοίχο πάνω ψηλά,το βιβλίο στα χέρια και όλη η υπόλοιπη ανάσκελα στο κρεβάτι.
Εναλλακτικά.
Στο γραφειάκι μου με τα πόδια επίσης πάνω.
Στο πάτωμα πάνω σε χαλάκι.
Aυτά κυρίως.
Tώρα για την εξεταστική,λέμε να μαζευόμαστε όλοι οι συμφοιτητές να διαβάζουμε μαζί,αλλά δεν νομίζω να δουλέψει και πολύ το σύστημα.
Προτιμώ alone.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Το που αισθάνομαι πιο άνετα αλλάζει, οπότε δοκιμάζω διάφορες θέσεις κατά καιρούς.
Και να μην ξεχνιόμαστε: από τα καλύτερα μέρη για να διαβάζει κανείς είναι η τουαλέτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.