Guest 712911
Επισκέπτης
Αναγνωστήριο δεν μπορώ. Θέλω να είμαι μόνη μου όταν διαβάζω (ακόμη και να μη μιλά ο διπλανός μου δεν μπορώ, δεν ξέρω, αποσυντονίζομαι ) και φυσικά να υπάρχει ησυχία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Σκεφτομαι να παω σε καποια βιβλιοθηκη/αγνωστηριο να διαβασω γιατι βαρεθηκα το γραφειο μου..
Ξερω για την βιβλιοθηκη του Α.Π.Θ αλλα θα μπορω να πω αφου ειμαι ακομα μαθητρια? Εκτος απο το απθ που αλλου υπαρχουν αναγνωστηρια στην Θεσ/νικη.?
Αναγνωστήρια υπάρχουν γενικά στις δημοτικές βιβλιοθήκες νομίζω, και κάποια από αυτά μάλιστα είναι και καλά οργανωμένα.. Στην δημοτική βιβλιοθήκη στο κέντρο ας πούμε σίγουρα θα βρεις, εφόσον είσαι διατεθειμένη να κατεβαίνεις -αν δεν μένεις ηδη εκεί, δεν ξέρω-..
Εγώ για παράδειγμα καμιά φορά πάω στην βιβλιοθήκη του δήμου μου που είναι και μικρή και δεν έχει σχεδόν ποτέ κόσμο, βολεύομαι στο δωματιάκι με τις εγκυκλοπαίδειες γύρω γύρω, μου φέρνει και η κοπέλα εκεί ροδάκινα, μια χαρά περνάω
Το καλό με τα αναγνωστήρια είναι ότι δεν έχεις σχεδόν τίποτα να σε αποσπάει (εκτός απο την περίπτωση την δική μου που μπορώ να αποσταστώ κι από ΕλληνοΠοντιακό λεξικό), αλλά σαν την άνεση του σπιτιού σου δεν έχει....
Αλήθεια, ας απαντήσει κάποιος αν η βιβλιοθήκη του ΑΠΘ είναι ανοιχτή, ίσως περάσω καμιά βόλτα...
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκεφτομαι να παω σε καποια βιβλιοθηκη/αγνωστηριο να διαβασω γιατι βαρεθηκα το γραφειο μου..
Ξερω για την βιβλιοθηκη του Α.Π.Θ αλλα θα μπορω να πω αφου ειμαι ακομα μαθητρια? Εκτος απο το απθ που αλλου υπαρχουν αναγνωστηρια στην Θεσ/νικη.?
το αναγνωστηριο του απθ ειναι το στεκι μου
ειμαι πρωτοετης αλλα εχω πετυχει παρα πολλες φορες παιδια απο γ λυκειου.
καλε μην ανυσηχεις οποιος θελει μπανει
εννοω δεν ζητανε πασο και δεν θα ξεχωριζεις απο καπιον φοιτητη.
αν και ερχονται και μεγαλυτεροι...διδακτορικοι κτλ
εμεις περσυ στην γ στην πολη μου πηγαιναμε πολλα παιδια στην δημοτικη βιβλιοθηκη :')
μια χαρα διαβαζαμε(και μιλαμε για 4ωρα-5ωρα που δυσκολα κλινεις στο σπιτι)
BigBang0000
Νεοφερμένος
buffon85
Δραστήριο μέλος
παντως κατι που δεν εκανα ειναι να διαβαζω στο λεωφορειο στον δρομο προς στην σχολη ή στο αμφιθεατρο αν και εφτανα μιση ωρα και 40 λεπτα νωριτερα. παλια αυτο το τελευταιο πεταχτο φρεσκαρισμα το ενιωθα απαραιτητο, τωρα ενιωθα να με αγχωνει πολυ, προτιμουσα να χαλαρωνω και να σκεφτομαι αλλα
σπιτι διαβαζω στο τραπεζι μαζι με το αγορι μου που διαβαζει για την δικη του σχολη
ανυπομονω για το καλοκαιρακι και χαλαρο διαβασμα στην παραλια! (και οχι μονο διαβασμα )
Guest 749981
Επισκέπτης
Συνήθως ανάβω και κανένα φωτάκι για να συγκεντρωθώ...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι περνάνε οι ώρες και οι εξεταστικές.
Alan
Δραστήριο μέλος
Στο γραφειάκι μου,που έχω την άπλα μου,τον κλιματισμό μου και όλα μου τα βιβλία και σημειώσεις,και πάντα με χαμηλή rock στο background.
Έτσι περνάνε οι ώρες και οι εξεταστικές.
Έτσι ακριβώς 8)
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Είτε σπίτι στο γραφείο ή στο κρεβάτι, είτε στο αναγνωστήριο, στη παραλιακή, στο δρόμο, στην στάση λεωφορείου, μέσα στο λεωφορείο.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Ειδικά την περίοδο που πήγαινα σχολείο, είχα κάτσει άπειρες φορές δίπλα από τη μπανιέρα για να διαβάσω, ή να κάνω κάποια εργασία. Μιλάμε για τρέλα τώρα, όχι αστεία. Χαχα Όπου βρίσκω ησυχία, πάω.
Το καλύτερο διάβασμα που έχω κάνει;; Καλοκαίρι, πριν τη έναρξη της δεύτερης σεζόν Πανελλαδικών (), στη παραλία νωρίς το πρωί (7 ή 8 η ώρα, όπου κατά κανόνα είναι σχεδόν άδεια), με μαγιό, καθισμένη στη στρωμένη μου πετσέτα λίγα μέτρα από τη θάλασσα και με ένα βιβλίο Φυσικής στα γόνατα, να λύνω επαναληπτικές ασκήσεις. Πιο μεστό και αποδοτικό διάβασμα δεν 'εχω ξανακάνει. Να πετάς τις πετρούλες στη θάλασσα υλοποιώντας το "πείραμα" και αμέσως μετά να προχωρείς στην "επιβεβαίωση" του πειράματος, λύνοντας ασκήσεις Συμβολής!
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Είμαι πολύ "ανώμαλη" στο θέμα 'μέρος διαβάσματος'. Έχω διαβάσει και συνεχίζω να διαβάζω, οπουδήποτε μπορώ να βρω ησυχία. Και όταν λέμε οπουδήποτε, εννούμε ΟΠΟΥδήποτε! Ναι, ναι. Και στην τουαλέτα
Ειδικά την περίοδο που πήγαινα σχολείο, είχα κάτσει άπειρες φορές δίπλα από τη μπανιέρα για να διαβάσω, ή να κάνω κάποια εργασία. Μιλάμε για τρέλα τώρα, όχι αστεία. Χαχα Όπου βρίσκω ησυχία, πάω.
Το καλύτερο διάβασμα που έχω κάνει;; Καλοκαίρι, πριν τη έναρξη της δεύτερης σεζόν Πανελλαδικών (), στη παραλία νωρίς το πρωί (7 ή 8 η ώρα, όπου κατά κανόνα είναι σχεδόν άδεια), με μαγιό, καθισμένη στη στρωμένη μου πετσέτα λίγα μέτρα από τη θάλασσα και με ένα βιβλίο Φυσικής στα γόνατα, να λύνω επαναληπτικές ασκήσεις. Πιο μεστό και αποδοτικό διάβασμα δεν 'εχω ξανακάνει. Να πετάς τις πετρούλες στη θάλασσα υλοποιώντας το "πείραμα" και αμέσως μετά να προχωρείς στην "επιβεβαίωση" του πειράματος, λύνοντας ασκήσεις Συμβολής!
Yeap! To ξέρω. Είμαι τρελή!
Τι ωραία που το είπες! Μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα και τώρα με έκανες να θέλω να διαβάσωωω! Ευχαριστώωω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.